God of War III

اين بازي رو كه گرفتم ياد بستني خوردن تو بچگي افتادم از ترس اينكه بستني زود تموم بشه اونو ليس ميزدم نه گاز . اين بازي رو هم از ترس اينكه تموم بشه روزي نيم ساعت بيشتر بازي نمي كنم اونم دوبار هر قسمت رو.
اخرش چی شده تمامش کردی یا هنوز داری لیس میزنی بسنتی را
البته یک جورایی هم راست میگی حیفه زود تمامش کنی :biggrin1:

سلام دوستان اگه ممكنه يه راهنمايي بكنيد تا دسته ي PS3 رو توسرم خورد نكردم:
اونجا كه اون سگ سه سره مياد كه اتيش ميزنه توي سه مرحله بايد سي تا كلش رو قطع كني اگه ميشه يه روشي چزي بگيد انجام بدم تا مشكل اصلي اون پنجه هايي كه ميزنه حيوون 3/7 جونم رو خالي ميكنه بعد اون ياروها كه يه ميله ي دو سر دارن عنايتت ميكنن هم 2 تا ازشون مياد در ضمنمن روي Titan بازي ميكنم
هي مي زنه ميخواي سوييچكني رو Easy هي وسوسه ميشم ولي هنوز نكردم باور كنيد يه چيزي نزديكه 16 يا 17 ساعته گير كردم.

آخرین ویرایش:
اونجاش زیاد سخت نیست نسبت به خود زئوس
ببین با همون اسلحه ی اصلیت کار کن چون بقیشون بدرد نمی خورن.
تو مرحله ی اول فقط با شمشیرهات میزنیش
مرحله ی دوم از Rage of Sparta (L3+R3) اسفاده کن
اما مرحله ی سوم یه کاری کن سگه بره طرف اون میله ها (یعنی پشتش به اونا باشه) بعد تا میتونی از جادو استفاده کن چون جادوی اون شمشیرها دایره شکله ، سگه اگه راه داشته باشه فرار میکنه.

سلام دوستان اگه ممكنه يه راهنمايي بكنيد تا دسته ي PS3 رو توسرم خورد نكردم:
اونجا كه اون سگ سه سره مياد كه اتيش ميزنه توي سه مرحله بايد سي تا كلش رو قطع كني اگه ميشه يه روشي چزي بگيد انجام بدم تا مشكل اصلي اون پنجه هايي كه ميزنه حيوون 3/7 جونم رو خالي ميكنه بعد اون ياروها كه يه ميله ي دو سر دارن عنايتت ميكنن هم 2 تا ازشون مياد در ضمنمن روي Titan بازي ميكنم
هي مي زنه ميخواي سوييچكني رو Easy هي وسوسه ميشم ولي هنوز نكردم باور كنيد يه چيزي نزديكه 16 يا 17 ساعته گير كردم.
ببین من الان دارم همون جا رو میرم ولی رو chaos !
راهش اینه که از gorgon serpant استفاده کنی . دو بار می تونی ازش استفاده کنی و اگه یه کم دقت کنی 2 تا styre رو می تونی همزمان سنگ کنی .
بعدم سعی کن فاصلت رو باهاش یه طوری تنظیم کنی که توله سگ ها رو بشوتی به خودش ! وقتی داری توله سگ می شوتی خونت نمی ره !
در کل اینجا از سخت ترین جاهای بازی هست به خصوص رو chaos !

اونجاش زیاد سخت نیست نسبت به خود زئوس
ببین با همون اسلحه ی اصلیت کار کن چون بقیشون بدرد نمی خورن.
تو مرحله ی اول فقط با شمشیرهات میزنیش
مرحله ی دوم از Rage of Sparta (L3+R3) اسفاده کن
اما مرحله ی سوم یه کاری کن سگه بره طرف اون میله ها (یعنی پشتش به اونا باشه) بعد تا میتونی از جادو استفاده کن چون جادوی اون شمشیرها دایره شکله ، سگه اگه راه داشته باشه فرار میکنه.

rage of sparta كه خاليه اين از اين.
با شمشير اصليم ميزنمش ولي يه پنجه بزنه اوضاع بدميشه

ببین من الان دارم همون جا رو میرم ولی رو chaos !
راهش اینه که از gorgon serpant استفاده کنی . دو بار می تونی ازش استفاده کنی و اگه یه کم دقت کنی 2 تا styre رو می تونی همزمان سنگ کنی .
بعدم سعی کن فاصلت رو باهاش یه طوری تنظیم کنی که توله سگ ها رو بشوتی به خودش ! وقتی داری توله سگ می شوتی خونت نمی ره !
در کل اینجا از سخت ترین جاهای بازی هست به خصوص رو chaos !

هيجي نفهميدم اين gorgon serpant چيه ؟؟؟
كيو ميشه با چي سنگ كرد؟؟؟
_____________________________________-
وقتي START رو ميزني ميره اونجا كه ميتوني Upgrade كني اسلحه ها و جادو ها رو وقتي مثلث رو ميزني يهصفحه اي به نام SOUL مياد اون چيه؟؟؟
فقط 3 تاش هم باز است بقيش علامت سواله؟

آخرین ویرایش:
rage of sparta كه خاليه اين از اين.
با شمشير اصليم ميزنمش ولي يه پنجه بزنه اوضاع بدميشه

هيجي نفهميدم اين gorgon serpant چيه ؟؟؟
كيو ميشه با چي سنگ كرد؟؟؟
_____________________________________-
وقتي START رو ميزني ميره اونجا كه ميتوني Upgrade كني اسلحه ها و جادو ها رو وقتي مثلث رو ميزني يهصفحه اي به نام SOUL مياد اون چيه؟؟؟
فقط 3 تاش هم باز است بقيش علامت سواله؟
gorgon serpent کله ی Medusa هست که می تونی باش بقیه رو سنگ کنی.
Satyr ها رو سنگ کن.
Satyr_god_of_war_III.jpg

Satyr.jpg
http://godofwar.wikia.com/wiki/Satyr

آخرین ویرایش:
gorgon serpent کله ی Medusa هست که می تونی باش بقیه رو سنگ کنی.
Satyr ها رو سنگ کن.
Satyr_god_of_war_III.jpg

Satyr.jpg
http://godofwar.wikia.com/wiki/Satyr

خب اين كله ي مدوسا روچه جوري بايد ازش استفاده كنم؟؟؟منظورم اينه كه با چه دكمه اي؟؟
مگه وقتي اون ها رو ميكشي و كلشون رو ميكنه براي يه لحظه نميشه همهرو سنگ كرد اين جا كه از اون ها نماد كه كلشون رو بكني و سنگ كني همه رو؟؟؟
اون SOUL شما نميدونستي چيه؟؟

خب اين كله ي مدوسا روچه جوري بايد ازش استفاده كنم؟؟؟منظورم اينه كه با چه دكمه اي؟؟
مگه وقتي اون ها رو ميكشي و كلشون رو ميكنه براي يه لحظه نميشه همهرو سنگ كرد اين جا كه از اون ها نماد كه كلشون رو بكني و سنگ كني همه رو؟؟؟
اون SOUL شما نميدونستي چيه؟؟
توی GoW2 یکی از magic هات بود اینجا نیست؟ شرمنده من 3 رو بازی نکردم. جه soulی رو می گی؟

توی GoW2 یکی از magic هات بود اینجا نیست؟ شرمنده من 3 رو بازی نکردم. جه soulی رو می گی؟

توي گاو2 اره بود ولي اينجا از MAGIC ها نيست و فقط وقتي كلشون رو بكني ميتوني سنگشون كني
كلا اين SOUL چي هست؟
3 تا يكيش توش المپوس داره يكيش سربروس داره توش اسم اون يكيش رو يادم نمياد

خب بالاخره زدم عنايتش كردم استراتژيم هم اين بود :
راند اول و دوم سگ هاي خودش رو پرت كردم بهش
راند سوم هم با MAGic زدمش
الان اون جا هستم كه
روي لبه ي ديوار داري با Zeus ميجنگي عجب نور پردازي اي داره تو كفم

هان شما تازه روی هارد هستید پس ببینم چه جوری میخواهیی روی خیلی سخت بازی کنی که اونم خیلی خیلی سخته از خیلی هم بیشتر من اشکم در امد تا تمام شد ای خدا:-o
:d

دوستان کار من هر روز حسرت و غصه خوردنه چون دیگه هیچ امیدی به بازیهای رایانه ای نیست میدونید چرا ؟ بخاطر اینکه GOD OF WAR تموم شد و یا به قول خود کریتوس تو قسمت اول بازی لبه اون صخره که گفت : THE NOTHER IS NO HOPE من که دیگه افسردگی گرفتم پس به امید دیدار ...

دوستان کار من هر روز حسرت و غصه خوردنه چون دیگه هیچ امیدی به بازیهای رایانه ای نیست میدونید چرا ؟ بخاطر اینکه GOD OF WAR تموم شد و یا به قول خود کریتوس تو قسمت اول بازی لبه اون صخره که گفت : THE NOTHER IS NO HOPE من که دیگه افسردگی گرفتم پس به امید دیدار ...
عزیز چرا افسردگی
باید صبر کنی ببینی چه چیزهایی برایش میاد منظورم dlc ها هستb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or