God Of War: Ghost of Sparta (پست اول تاپیک خوانده شود)

یه باگ مسخره تو بازی دیدم.یه جایی رفتم که باید برای اولین باز اون اسکلت هارو که بزنی دوباره درست میشنو بترکونم،دیدم یهو محیط بازی رفت تو هم و من داشتم رو مذابها راه میرفتم.برای شما هم اینطوری شده بود؟؟؟

فکر کنم رو هارد گذاشتی توهم زده تو رو مثل من من شب خواب می بیبینم گاد اف وار رو رو هارد تمام کردم

شما همونی نبودی که گفتی بذار روی هارد بعد بیا صحبت کنیم ؟! :)) منم اولش روی هارد رفتم دیدم خیلی سخت میشه یعنی اعصاب خورد کن میشه بعد روی نرمال رفتم :| البته یه دستم وقت بشه و اعصابش باشه روی هارد میریم !
اشکم در اومد ولی رد می کنم دیگه!

سلام
دوستان اين گاو :d رو GEN -C 5.03 اجرا ميشه؟‌:d
اگه نه كدوم اپديتو بايد نصب كنم؟:d
3000 هم هست :d

دوست عزیز 1 صفحه قبل رو میخوندی پاسخت اونجا بود!
شما تو تاپیک دانلود بازیها اونی رو که Farbodkain لینک داده دانلود کن ! هیچی هم نمیخواد

• Like
Reactions: PouяiД
با سلام ..ابديت دستگاه من 5.50GEN-d [full است ولي بازي اين GOD OF WAR GHOST OF SPARTA اجرا نميشه بعد ميري تو بازي اين ارور ميزنه 80020148 ..بايد ابديت جديد بزنم يا مشكل از جاي ديگه است..يه سوال ديگه وقتي ابديت دانلود كردي چگونه بايد ان را نصب كرد دستگاه من fat است.باتشكر

با سلام ..ابديت دستگاه من 5.50GEN-d [full است ولي بازي اين GOD OF WAR GHOST OF SPARTA اجرا نميشه بعد ميري تو بازي اين ارور ميزنه 80020148 ..بايد ابديت جديد بزنم يا مشكل از جاي ديگه است..يه سوال ديگه وقتي ابديت دانلود كردي چگونه بايد ان را نصب كرد دستگاه من fat است.باتشكر

سلام بر دوست عزیز

این رو بگیر بد بریز تو پی اس پی تو مموریش در داخل فولدر گیم بد برو اجرا کن بعدش برو با گاد اف وار حال کن

فقط مواظب باش زیاد حال نکنی پس بی افتی مثل ما

این رو بگیر کلیک کنید

فقط یک امتیاز هم نثارمان کن

• Like
Reactions: Navid
از دوستان تا الان کسی بازی تو قسمت آخرش کرش کرده ؟

سلام بر دوست عزیز

اقا نه خیر نکرده من چند بار در چند مود تمام کردم نکرده

خوب سی پیو وایکس ام بلی رو بزار رو 333مگاهرتز

حل شد شد .نشد

خوب مموریت رو یک فرمتی کن.ویروس میروس نیوفتاده است

دوستانی که بازی رو انجام دادید، گرافیک بازی چطوره؟ درسته که توی این نسخه گرافیک پیشرفت کرده ولی اگر​
GOW3 رو کنار بگذاریم آیا گرافیک این نسخه در حد GOW2 هست یا نه؟ چون COO که در اون حد نبود... البته میدونم مقایسه کنسول خانگی با دستی غلط هست ولی حالا همینجوری خواستم بدونم نظرتون چیه؟؟؟
در ضمن توی
COO از CG خبری نبود و میان پرده ها و روایت داستان از گرافیک خود بازی بود! توی این نسخه CG هست یا نه؟

سلام بر دوست عزیز

این رو بگیر بد بریز تو پی اس پی تو مموریش در داخل فولدر گیم بد برو اجرا کن بعدش برو با گاد اف وار حال کن

این رو بگیر کلیک کنید

اقا دست درد نكنه درست شد ..ساقول ياشاسين

• Like
Reactions: B!G BOSS
سلام بر دوست عزیز

این رو بگیر کلیک کنید

دوست عزیز میشه یه راهنمایی بکنی ؟؟من هر کاری کردم احرا نشد !این بازی گاد آف واری که گرفتم دو فایل امیج داره هر دو رم کپی کردم نشد ! میشه دقیق بگی این فایلها رو کچا باید کپی کرد ؟ ورژن دستگاه هم 5.50 GEN -AFULL هست !!!

دوست عزیز میشه یه راهنمایی بکنی ؟؟من هر کاری کردم احرا نشد !این بازی گاد آف واری که گرفتم دو فایل امیج داره هر دو رم کپی کردم نشد ! میشه دقیق بگی این فایلها رو کچا باید کپی کرد ؟ ورژن دستگاه هم 5.50 GEN -AFULL هست !!!
اول بکن gen d3:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22888
بعد به این آپدیت کن:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33291

دوستانی که بازی رو انجام دادید، گرافیک بازی چطوره؟ درسته که توی این نسخه گرافیک پیشرفت کرده ولی اگر​
GOW3 رو کنار بگذاریم آیا گرافیک این نسخه در حد GOW2 هست یا نه؟ چون COO که در اون حد نبود... البته میدونم مقایسه کنسول خانگی با دستی غلط هست ولی حالا همینجوری خواستم بدونم نظرتون چیه؟؟؟

در ضمن توی COO از CG خبری نبود و میان پرده ها و روایت داستان از گرافیک خود بازی بود! توی این نسخه CG هست یا نه؟

من یه نقد کوچیک نوشته بودم.گرافیک قبلی در آخر های بازی به نسخه 2 میرسید و در بعضی موارد کمی بهتر میشد.اما این یکی از همون مرحله 1 به بعد بین نسخه 2 و 3 هستش.تا بازی نکنی نمیگیری چی میگم.محیط خیلی خیلی بزرگتر شده.مثل نسخه 3

آقا شرمنده من مخم ترکید !این آبدیت دوم چطوریه ؟؟ فایلها رو کجا باید بریزیم ؟؟؟هر کاری میکنم جواب نمیده !بعد از آبدیت شماره 1 تو پوشه PSP یه پوشه دیگه هست به نام گیم و بعد از اون هم یه پوشه هست به نام UPDATE !! فایلهای پوشه 2 رو باید تو کدوم پوشه ریخت ؟تو منوی اصلی آبدیت فرمور همون منوی آبی شکل جهت آبدیت فرمور باید روی کدوم گذینه رفت ؟لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم !!!

آقا شرمنده من مخم ترکید !این آبدیت دوم چطوریه ؟؟ فایلها رو کجا باید بریزیم ؟؟؟هر کاری میکنم جواب نمیده !بعد از آبدیت شماره 1 تو پوشه PSP یه پوشه دیگه هست به نام گیم و بعد از اون هم یه پوشه هست به نام UPDATE !! فایلهای پوشه 2 رو باید تو کدوم پوشه ریخت ؟تو منوی اصلی آبدیت فرمور همون منوی آبی شکل جهت آبدیت فرمور باید روی کدوم گذینه رفت ؟لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم !!!
PSPبنداز توی روت مموریت(شاخه اصلی مموری)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or