اون خالکوبی Kratos به خاطر کشتن همسر و فرزندش ـه شایان که به نوعی خاکستر ننگ کشتن اوناست.احتمالا برادرش هم یکی از عزیزانش رو کشته که اینطور شده ...
از وقتی این پیشنهاد رو دادی ما هم منتظرشیم! :d برند سراغ IP جدید! :dالبته همون طور که بارها گفتم منتظر 12 خان هرکول هم هستم
من که از خدامه این استودیوی سانتامونیکا یه مدت بی خیال GoW بشه و یه سری جدید بسازه ! ولی متآسفانه بعیده![]()
البته همون طور که بارها گفتم منتظر 12 خان هرکول هم هستم![]()

علی رضا اشتباه میکنی! اگر یادت باشه قبل از اینکه اونا رو بکشه هم این خالکوبی رو داشت! وقتی زن و بچش رو کشت خاکستر اونا نشست رو بدنش و خاکستری شد! اون خالکوبی ربطی به این قضیه نداشت! :d
انگار راست میگین ، حافظم تکون خورده:dنه علیرضا اون خالکوبی از قبل از کشتنِ زن و بچش رو تنش بود . اون خاکسترِ زن و بچش روی تنش میشینه که رینگ پوستش سفید میشه

این نشان از قدرت psp میده و همچنین خارق العاده بودن این بازی و به احتمال 99/99 درصد خدا حافظی باشکوهی با psp و معرفی psp2 تو همین نزدیکی ها.

اونقتی که زن و بچش را کشت و از معبد اومد بیرون خالکوبی را داشت، فقط خاکستر زن و بچش روی پوستش نشست و نفرین اون را گرفتمطمئنی ؟ باو رفت معبد زد همسر و دخترش کشت بعد اومد بیرون اون پیرزنه گفت : بهت گفتم بری داخل تاوان سختی میدی،بعدم که اون خالکوبی نشست رو بدنش.
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم:-b
میشه لینک بدیندموش محشره ادم رو تو کف میزاره الان دان کردم وتمام هم کردم ادرلانین خونم دیگه ترکیده:d
روی 5.50 gen-d3 کار می کنه؟
روی 5.50 gen-d3 کار می کنه؟