اقا سلام من یه چیزیو نفهمیدم
اسپویلر مربوط به 30 دقیقه ابتدایی بازی
بلههه :dاقا تو این 30 دقیقه گیم پلی رو که نشون دادن گفتن قبل تایتان ها و خداها این جنگ بوده که زمینو اینا بوجود اومده اینایی که باهم میجنگیدن کیا بودن بعد به واستهی جنگ اونا زئوس اینا بوجود امدن مگه بابای این زئوس کرونوس نبود ما نفهمیدیم یه توضیح بدبد کلا در باره ی اون اول 30 دقیقه گیم پلی
مثل اینکه این 30 دقیقه گیم پلی ابتدای بازی در واقع همون دموی سینگل پلیریی هست که قراره منتشر بشه . به هر حال دمو رو که حتما بازی میکنی با دیدن این 30 دقیقه هم چیز خاصی از روند داستانی بازی برات اسپویل نمیشه ! حال کردن یا نکردنتم دیگه بستگی به خودت داره !نه اصن مشکل من اسپویل شدن داستان نیست!مشکل من اینه که من الان 30 دقیقه ی ابتدایی رو ببینم و موقعی که دارم بازی میکنم چون میدونم چی به چیه حال نکنم!!!به نظرتون دارم اشتباه میکنم؟؟
اگه این طوری نیست خوب ببینم!
بله داستانش بین 1و2 اتفاق میفته .......بالاخره تونستم این Gow :Gos رو بازی کنم داستانش خیلی خوبه !
فعلا دو ساعت ازش رفتم ! راستی این زمانش بین 1 و 2 هست?
بالاخره تونستم این Gow :Gos رو بازی کنم داستانش خیلی خوبه !
فعلا دو ساعت ازش رفتم ! راستی این زمانش بین 1 و 2 هست?
اسپویلر مربوط به 30 دقیقه اول بازیکلاً قبل از تایتان ها و خداها ، Primordial ها بودن که اینجا داره راجع به اون ها صحبت میکنه. Uranus و Gaia (که توی نسخه های قبلی GoW دیدیمش) و یه عده دیگه. میخواد بگه زمین و دریاها و ... از بقایای اینا هستن. البته توی اساطیر Gaia خودش نماد زمین هست.
کلاً مهم ترین چیزی که میخواد توی اون ویدئو بگه ، داستان پیدایش Fury ها (که یکیشون رو همون اول بازی می بینیم که Kratos می افته دنبالش) هست که البته کمی با داستانی که توی اساطیر یونانی وجود داره متفاوته !![]()
توی اساطیر ، این طوری توضیح داده شده (نمیشه ترجمه کرد !کلمه هایی که نمیدونین رو توی دیکشنری بزنین راحت میشه معنیش رو فهمید)
When the Titan Cronus castrated his father Uranus and threw his genitalia into the sea, the Erinyes emerged from the drops of blood
Erinyes توی جمله بالا ، همون Furies هست و به این موجودات هر دو اسم رو میگن.
آره Zeus بچه Cronos هست ! خود Cronos هم بچه Gaia و Uranus هست.
کلاً این بروبچ اساطیر خیلی بیشتر از چیزی هستن که توی GoW نشون داده شدن !![]()
یعنی حتی همین Primordial ها هم اولین ها نبودن و مثلاً Gaia فرزند Hemera بوده. خود Hemera فرزند Erebus و Nyx بوده. اینا خودشون فرزندان Chaos بودن !
این شجره نامه ـشون هست !![]()
![]()