God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
دوستان به نظرتون این پَرش های کریتوس مسخره نیس ؟ یعنی چی 2 تا دایره میزنه مثه یه مجسمه روی هوا یه پرش دیگه میزنه :d

مثلا بهتر بود روی هوا یه ملقی چیزی بزنه :-/

Last edited by a moderator:
نیکی و پرسش؟ بالاتر اگه داری بده... من خودم کرم 320 دارم، کمتر از اون گوش نمیدم :d

میگردم میزارم اوکی :D

---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:52 PM ارسال شده بود ----------

انگار اصلا 320 نزدن ... به خدا 2 صفحه گوگلو زیرو کردم ....

دوستان به نظرتون این پَرش های کریتوس مسخره نیس ؟ یعنی چی 2 تا دایره میزنه مثه یه مجسمه روی هوا یه پرش دیگه میزنه :d

مثلا بهتر بود روی هوا یه ملقی چیزی بزنه :-/
این داخل بازی نیاز هست ....مسخره هم چی بگم لابد همه بازی ها مسخره هستن (بیشتر بازی ها 2 تا پرش رو دارن ( داخل همچین سبک هایی ))
(بعد ملق بزنه !!!!!!!!!! با این هیکل ملق بزنه ؟؟؟(مونده که کریتوس برامون با اون همه بزرگی ملاق بزنه من یکی که این بازی رو میزارم کنار)

آقا یه سوال؟!
بازی که اومد رو چه درجه سختی میخواین برین؟
من نسخه های قبلی رو یه بار روی نرمال رفتم و یه بار هم هارد! وری هارد در سطح و کلاسم نیست ... :دی
نسخه سوم روی نرمال برام کاملا بی چالش بود! - باس آخر!
ولی روی هارد دهنم آسفالت شد ... بیشترین جایی هم که گیر کردم آخر بازی بود که دوتا سگ سه سر (فکر کنم اسمشون سربروس باشه) میان و از دهنشون هم سگ پرتاب می کنند! تصور اینکه روی درجه titan به اونجا برسم هم برام محال بود!
این نسخه رو نمیدونم برا بار اول رو نرمال برم یا هارد!

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------

برادر مگه نسخه های قبلی رو بازی نکردی؟!
من که خدایی با دیدن اون تریلر Live Action قطره اشکی از چشمم بیرون اومد .. مخصوصا با اون موزیک خفن و احساسی ...
کریتوس وقتی در خدمت آیریس بود در حمله به یکی از روستا ها به صورت ناخواسته زن و بچه خودش رو کشت! خاکستر همسر و دخترش به عنوان نفرینی بر بدن کریتوس نشست و باعث شد کریتوس به موجودی پر از خشم و نفرت که برای انتقام قیام کرده تبدیل بشه ...

پایه ای ترین قضیه ی GOW بود اصلا اون! جرقه ی شروع داستان کل سری ! :d
تا حالا هیچی در مورد داستان GOW نخوندی جایی؟ :d
داستان اینه که کریتوس توی یکی از جنگ هاش با بربرها،در حال شکست خوردن بوده...ارتشش نابود شدن و خودشم توی چند ثانیه ی آینده به دست فرمانده ی بربرها قراره بمیره! اون موقع از آریس تقاضای کمک میکنه و در عوض اینکه اونجا نجاتش بده،میگه بقیه ی زندگیش رو به آریس خدمت میکنه! آریس هم Blades of Chaos رو به نشونه ی این عهد بهش میده و ارتش بربرها رو به فنا میده...
مدت زمانی میگذره(مشخص نیست چندسال) و توی یکی از ماموریت ها،آریس میگه به دهکده ای که آتنا رو میپرستن حمله کنه و اونجا رو نابود میکنه! کریتوس به در معبد که میرسه پیرزنی بهش میگه نرو اونجا که اتفاق شومی برات میفته! کریتوس هم بی محلی میکنه و میره داخل و همه رو میکشه...آخرین نفری رو که میکشه میبینه فلوتی که برای دخترش ساحته زیر پاش افتاده... وقتی به جسدها نگاه میکنه،زن و بچش رو میبینه که کشته شدن(به دست خودش) ، اون موقع آریس بهش میگه حالا تو دیگه چیزی جلوی راهت نیست و یک جنگ جوی کامل شدی و ...(آریس زن و بچه ی کریتوس رو به اون دهکده اورده بود! و کاری کرد به دست های خود کریتوس بمیرن) کریتوس هم بی اعصابه و عهدش رو میشکونه ... بعد از تشیع جنازه ی زن و بچش(اون موقع آتیش میزدن) خاکستر زن و بچش روی پوستش میمونه و این دلیلیه که کریتوس انقدر سفیده و لقب " روح اسپارتا " رو میگیره!
بعد از این واقعه هم 10 سال به بقیه ی خداها خدمت کرد تا کابوس های شبانش رو از بین ببرند... اما به عنوان آخرین ماموریت بهش میگن باید آریس رو بکشی(کریتوس هم از خدا خواسته...) و اینجاست که GOW I شروع میشه و بقیه ی وقایع پیش میان!

مگه نسخه یک رو بازی نکردین ؟
کریتوس زن بچه خودش رو به اشتباه میکشه (نقشه اریس) بعد جادوگر که بهش اخطار داده بود که وارد اون مکان نشه که چیزی بدتر از مرگ در برابر هست (کریتوس توجه نمیکنه ) بهش میگه خاکستره زن و بچهت روی بدنت خواهد ماند تا همه بدونن که چه کاری کردی ....(دلیل سفید رنگ بودن کریتوس همین هست )

دست همگی درد نکنه 1 رو تا نصفه ها رفتم اما چون که کنسولم دیگه آخر عمرش بود و چشم پی اس 2 ضعیف بود نشد که تمام کنم 2 رو کامل رفتم اما جریان این زن و بچش فکر نکنم توش بود یا هم اگه بود من از بس درگیر جنگ و چرخوندن شمشیر بودم که نفهیمد =))
بازم مرسی تازه 2 شو اورجینال گرفتم فردا میخوام بازی کنم

دست همگی درد نکنه 1 رو تا نصفه ها رفتم اما چون که کنسولم دیگه آخر عمرش بود و چشم پی اس 2 ضعیف بود نشد که تمام کنم 2 رو کامل رفتم اما جریان این زن و بچش فکر نکنم توش بود یا هم اگه بود من از بس درگیر جنگ و چرخوندن شمشیر بودم که نفهیمد =))
1 خودش مشکل داره و وسطش گیر میکنه (قلق داره رفتنش(2 تا مسیر داره !) اگه کالکشن رو داری رو ps3 بازی کنی بهتر هست هم کیفیتش و هم گیر نداره )
2 هم از زن و بچش چیزی گفته نمیشه و قضیه همش اینه که : (( کریتوس بچه زئوس هست ( نیمه خدا)و خودش هم قبول نداره ( نمیخواد قبول کنه ) زثوس هم طبق نقشه ای قدرت کریتوس رو ازش میگیه و میکشتش )
بعد به کمک گابا نجات پیدا میکنه و از دنیا مرده ها بیرون میاد و برای که جلوی زثوس رو بگیره باید به کمک خواهران تقدیر این واقع رو تغیر بده و..(همون طور که بازی کردی برای رسیدنش چه تلاشی کرد) بعد هم خواهران تقدیر جلوش وایستادن و گفتن که تقدیر تو همین هست و باید بمیری!!!! که کریتوس جلوشون وای میسه و هر 3 رو میکشه بعد با کشندن نخ خودش زمان رو به عقب میبره و بر میگرده به جایی که زئوس کشتش و بعد هم مبارزه و شکست زئوس بعد هم که آتنا میاد جلوی کریتوس و میمیره (شمشیر میره داخل شکمش اشتباها") بعد هم کریتوس بر میگرده و زمان رو به زمان جنگ تایتان ها بر میگردونه و همه تایتان ها رو برای مبارزه به با زئوس جمع میکنه و............(ادامه داستان در gow3)
(دوستان من gow coo رو بازی کردم اما به دلایلی داستان رو متوجه نشدم (زمان بازی رو میدونم ولی داستان رو زیاد نمیدونم )میشه بران یه توضیح بدید؟

این داخل بازی نیاز هست ....مسخره هم چی بگم لابد همه بازی ها مسخره هستن (بیشتر بازی ها 2 تا پرش رو دارن ( داخل همچین سبک هایی ))
(بعد ملق بزنه !!!!!!!!!! با این هیکل ملق بزنه ؟؟؟(مونده که کریتوس برامون با اون همه بزرگی ملاق بزنه من یکی که این بازی رو میزارم کنار)

خو داخل همه بازی ها مثل dmc باینتا و ... همشون پرشش اول رو که میزنه بعدیش یه ملقی یه جادویی یه چیزی میشه که پرش دوم رو میزنه :d

من همیشه اول هر بازی رو نرمال میرم بعدا هارد :D

1 خودش مشکل داره و وسطش گیر میکنه (قلق داره رفتنش(2 تا مسیر داره !) اگه کالکشن رو داری رو ps3 بازی کنی بهتر هست هم کیفیتش و هم گیر نداره )
2 هم از زن و بچش چیزی گفته نمیشه و قضیه همش اینه که : (( کریتوس بچه زئوس هست ( نیمه خدا)و خودش هم قبول نداره ( نمیخواد قبول کنه ) زثوس هم طبق نقشه ای قدرت کریتوس رو ازش میگیه و میکشتش )
بعد به کمک گابا نجات پیدا میکنه و از دنیا مرده ها بیرون میاد و برای که جلوی زثوس رو بگیره باید به کمک خواهران تقدیر این واقع رو تغیر بده و..(همون طور که بازی کردی برای رسیدنش چه تلاشی کرد) بعد هم خواهران تقدیر جلوش وایستادن و گفتن که تقدیر تو همین هست و باید بمیری!!!! که کریتوس جلوشون وای میسه و هر 3 رو میکشه بعد با کشندن نخ خودش زمان رو به عقب میبره و بر میگرده به جایی که زئوس کشتش و بعد هم مبارزه و شکست زئوس بعد هم که آتنا میاد جلوی کریتوس و میمیره (شمشیر میره داخل شکمش اشتباها") بعد هم کریتوس بر میگرده و زمان رو به زمان جنگ تایتان ها بر میگردونه و همه تایتان ها رو برای مبارزه به با زئوس جمع میکنه و............(ادامه داستان در gow3)
(دوستان من gow coo رو بازی کردم اما به دلایلی داستان رو متوجه نشدم (زمان بازی رو میدونم ولی داستان رو زیاد نمیدونم )میشه بران یه توضیح بدید؟

ای پس خاک بر سرم کنن =)) من فکر کردم چون کنسولم قدیمی شده رد نمیشه و گیر میده پس باید برم از همون لودش بازی کنم اما کنسولمو فروختم رفت =((

---------- نوشته در 09:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:44 PM ارسال شده بود ----------

وای این 3 چه محشره یعنی تازه مرحله های اولم خیلی حال میکنم بعد از 2 سال باز دارم با عشقم شمشیر میزنم خیلی بی صبرانه منتظرم تا اسنشن بیاد مطمئن هستم از این بهتره گاد کارش 20

خوب داخل همه بازی ها مثل dmc باینتا و ... همشون پرشش اول رو که میزنه بعدیش یه ملقی یه جادویی یه چیزی میشه که پرش دوم رو میزنه :d
درسته ولی کریتوس پرشش فقط برای بازی هست (اگه توجه کرده باشید 2 پرشه شدن دانته فقط زمانی هست که براش این ایتم رو میخرید (بعضی از وسیله هاشم مثل گیتاره 2 پرش نداشت ) و بعدش هم دانته هیکل به اندازه کریتوس نداره و معمولا" با جا خالی دادن و چالکی مبارزه میکنه برعکس کریتوس که به صورت مستقیم مبارزه میکنه و زیاد پرش نمیکنه و جا خال نمیده ( در شخصیتشم نیست ) .... پس این طور جالب تر هست (یه لحظه فکرش رو بکن که کریتوس برات داخل بازی ملاق بزنه !!!!!
امید که متوجه باشی چی میگم ( من خودم از 2 پرش دانته خوشم میاد حتی برای این داخل 3 یه قسمت مخفی هم داشت که باید 20 ثانیه داخل هوا بموندی و این با پرش روی دیوار و 2 پرش و ..... انجام میشد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or