این تریلر همین یکی دو روزه اومده... مگه بعد از from ashes نیومد؟
هر دو تا روز جمعه بود 1 فوریه
هم اون سی دقیقه اول بازی و هم فرام اشز
این تریلر همین یکی دو روزه اومده... مگه بعد از from ashes نیومد؟
درسته ولی کریتوس پرشش فقط برای بازی هست (اگه توجه کرده باشید 2 پرشه شدن دانته فقط زمانی هست که براش این ایتم رو میخرید (بعضی از وسیله هاشم مثل گیتاره 2 پرش نداشت ) و بعدش هم دانته هیکل به اندازه کریتوس نداره و معمولا" با جا خالی دادن و چالکی مبارزه میکنه برعکس کریتوس که به صورت مستقیم مبارزه میکنه و زیاد پرش نمیکنه و جا خال نمیده ( در شخصیتشم نیست ) .... پس این طور جالب تر هست (یه لحظه فکرش رو بکن که کریتوس برات داخل بازی ملاق بزنه !!!!!
امید که متوجه باشی چی میگم ( من خودم از 2 پرش دانته خوشم میاد حتی برای این داخل 3 یه قسمت مخفی هم داشت که باید 20 ثانیه داخل هوا بموندی و این با پرش روی دیوار و 2 پرش و ..... انجام میشد)
Low quality version رو بگیر :d دقیق 155 تاست
خف ۳۰ دقیقه-ی اول بازی رو دیدم . ولی بنظرم اصلا در حد و اندازه-های هیچکدوم از نسخه-های اصلی نبود
البته خب مثل اینکه اصل قضیه واسه بعد این ۳۰ دقیقست . ولی تا اینجا که خیلی نتونست نظرم رو جلب کنه![]()
خف ۳۰ دقیقه-ی اول بازی رو دیدم . ولی بنظرم اصلا در حد و اندازه-های هیچکدوم از نسخه-های اصلی نبود
لبته خب مثل اینکه اصل قضیه واسه بعد این ۳۰ دقیقست . ولی تا اینجا که خیلی نتونست نظرم رو جلب کنه
من هم خواستم همین رو بگم ؛ دیدم همه از دمو خوششون اومده پارازیت میشه یه وقت:d! اما در کل من هم با شایان موافقم اصلاً نظرم رو جلب نکرد ...
GoW II رو روی PS3 بازی میکردی، قدیما؟ خیلی قدیم بود؟:dیادم قدیما بخیر گاد اف 2 را روی پلی استیشن 3 بازی می کردم خیلی حال میکردم حالا اینو ببینم واه
اقا یه لینک هم بدین ما دانلود کنیم ببینیم..:d
البته خب مثل اینکه اصل قضیه واسه بعد این ۳۰ دقیقست . ولی تا اینجا که خیلی نتونست نظرم رو جلب کنه![]()