شک نکن ! چون سوژه ای به پتانسیل gow 3 ندارن .همون شروع بازی و بالا رفتن از کوه المپ و مبارزه فوق العاده با پوسایدن کافی بود تا نسخه سوم بهترین نسخه این سری بشه ! حتی اگه مبارزات فوق العاده ای که با کرونوس و ... داشتیم رو هم در نظر نگیریم ! تکرار شدن این حماسه ها خیلی سخته .البته بعید چیزی مثه گاو3 رو دوباره بتونن تکرار کنن
آخه سری GOW همیشه شروع طوفانی داشته و واسه این نسخه هم چه شروعی طوفانی تر از این؟فک نکنم بهنام اول بازی بخوان بربرها رو نشون بدن چون سکانس اصلی این نسخه محسوب میشه پس باید حساب ویژه ای واسش باز کرده باشن
دقیقا کلا میتونه خط زمانی سر راستی هم نداشته باشه نصف هایپ شدن من بخاطر همین افتتاحیه اش هست:dآخه سری GOW همیشه شروع طوفانی داشته و واسه این نسخه هم چه شروعی طوفانی تر از این؟
از اون گذشته از نظر زمانی و داستانی هم این سکانس به نوعی شروع افسانه ی کریتوس هست و در صورت وجود () به احتمال خیلی زیاد قبل از بقیه ی داستان این نسخه اتفاق میفته البته با فلش بک زدن هم خیلی قسمت ها از جمله همین نبرد رو میتونن به بازی اضافه کنن ولی افتتاحیه یه حال دیگه ای داره
اجرا نشدن؟ یعنی چی؟
خخخخخ خدایی دلتون میاد درباره هک حرف می زنید اونم درمورد این بازی:dوالا چی بگم.خوش به حالت که نمی دونی یعنی چی و خدا رو شکر دغدغه من رو نداری
به money مربوط میشه.برای کسی که الان از پس خریدش بر میاد که خوب اجرا میشه طبیعتااما برای یکی مثل من همه چیز روی هواست و بسته به همت هکرها داره.
والا چی بگم.خوش به حالت که نمی دونی یعنی چی و خدا رو شکر دغدغه من رو نداری:d
به money مربوط میشه.برای کسی که الان از پس خریدش بر میاد که خوب اجرا میشه طبیعتا:d اما برای یکی مثل من همه چیز روی هواست و بسته به همت هکرها داره.