دوستان وقتی وارد مولتی میشم هر دفعه از psn ساین اوت میشم جریان چیه ؟
این مشکل احتمالا مربوط به اختلال در پورتهای UDP هست. ولی در کل اینترنت ایران با توجه به پینگ نامناسب,
مشکلاتی رو برای مولتی این بازی به وجود میاره.
-----------------------------------------------------------
GOW:A اتفاقا از نظر سرعت مبارزات خیلی خوب بود ولی مشکلی که داشت به غیر از داستان آبکیش :d اون حالت قدرت و صلابت توی کریتوس کمتر دیده میشد
ولی با این حال توی سری گاو من اینو به GOW:CoO ترجیح میدم.
بازهم میگم اگر روی ویتا عرضه میشد خیلی مزایا داشت.
- امتیاز بازی بهتر میشد
- به فروش ویتا کمک میکرد
- و از همه مهمتر امیر آکیبا هم از تجربه این بازی محروم میشد:d
در حالت کلی هم در بین گاوها از نظر من اول GOW II و بعدش GOW:GOS که با فاصله زیاد نسبت به سایر گاو ها قرار میگیرن
البته شماره سوم هم واقعا نفس گیر و حماسی بود ولی این دوتا برای من یه چیز دیگه هستند.
در مورد داستان اصلا و ابدا موافق نیستم! اصلا و ابدا! :dGOW:A اتفاقا از نظر سرعت مبارزات خیلی خوب بود ولی مشکلی که داشت به غیر از داستان آبکیش :d اون حالت قدرت و صلابت توی کریتوس کمتر دیده میشد
ولی با این حال توی سری گاو من اینو به GOW:CoO ترجیح میدم.
بازهم میگم اگر روی ویتا عرضه میشد خیلی مزایا داشت.
- امتیاز بازی بهتر میشد
- به فروش ویتا کمک میکرد
- و از همه مهمتر امیر آکیبا هم از تجربه این بازی محروم میشد:d
در حالت کلی هم در بین گاوها از نظر من اول GOW II و بعدش GOW:GOS که با فاصله زیاد نسبت به سایر گاو ها قرار میگیرن
البته شماره سوم هم واقعا نفس گیر و حماسی بود ولی این دوتا برای من یه چیز دیگه هستند.
این اپدیت 3 گیگی رو باید حتما دانلود کرد واسه مولتی؟؟
دوستان برای بخش انلاینش چند تا تروفی داره من یکیشو گرفتم میخوام بدونم باز هم داره یا نه اگر داره گیر بدم به تروفی انلاینشو اول بگیرم بعد با خیاله راحت بشینم بازی داستانیشو رد کنم
وقتی کشتیش،یه در بزرگ پشتت هست اونو باز کن..دوستان من تو بازی به ی مشکل عجیب برخوردم تو مرحله
Chapter 27: The Lantern of Delos
دوربین هیچ تکونی نمخوره و وقتی هم با هزار بدبختی میکشمش هیچ اتفاقی نمیفته انگار بازی گیر کرده
http://guides.gamepressure.com/godofwarascension/gfx/word/623028156.jpg
وقتی کشتیش،یه در بزرگ پشتت هست اونو باز کن..
بازی رو آپدیت کردی؟ چون بازی یه سری باگ قفل شدن دوربین داشت که با آپدیت ها درستش کردن، البته اینجا رو ندیده بودم گیر داشته باشه.
+ چپتر رو از اول شروع کن برو،مشکلت احتمال خیلی زیاد حل میشه! :d