asmail
کاربر سایت
سلام دوستان...
من بازی را تمام کردم...اما این غول را ندیدم...چرا؟
http://www.nowgamer.com/siteimage/scale/800/600/350148.png
شما بازی را به درستی تمام کردی و این این قول برای بخش انلاین میباشد:d
سلام دوستان...
من بازی را تمام کردم...اما این غول را ندیدم...چرا؟
http://www.nowgamer.com/siteimage/scale/800/600/350148.png
این بشر مربوط میشه به بخش مولتی پلیر!
توی عکس ها مشخصه، 4تا پلیر ریختن سر بنده خدا
البته از این 2 راهی ها،توی نسخه های قبل هم بود! :dخیلی ممنون عزیز...
یکی دو جا هم بود که احساس کردم بر خلاف نسخه های قبلی god of war که مسیر همیشه رو به جلو و مشخص بود و باید صاف می رفتی و همه را رنده رنده می کردی یک نوع دو راهی وجود داشت و هم میشد چپ رفت و هم راست...آیا در این نسخه دو راه برای تمام کردن بازی وجود داره؟
ممنون
البته از این 2 راهی ها،توی نسخه های قبل هم بود! :d
اما نه همشون بن بست میباشن در اصل،توی اون راه ها معمولا جعبه های آپگریدها و اورب و یه سری آیتم ها مخفی هستن! :d جوری نیست که مسیرها به هم برسن! :d
آره دقیقا اونجایی که میگی هم جعبه و اینا بود! :d تو راه اصلی هم که میرفتی،یه Easter Egg بود همونجاها! (یه تابلوی نقاشی احتمالا توی راهرو دیده باشی، که در صورت انجام یه سری کارها تابلو عوض میشد و برداشت ملت از اینه که به بازی بعدی سانتا ربط داشت/داره! )ممنون از شما...ببین یه جایی بود که یک چرخ دنده بزرگ بود که در مسیر دایره ای می چرخید...اونجا هم جعبه اینا بود؟!...چون من از اون طرف دیگه رفتم.
در ضمن آیا فقط 1 قدرت وجود داشت؟...منظورم اونایی است که با دکمه R2 فعال میشه...همون که یهو قاطی می کرد و شمشیرها رو می کوبید توی زمین و همه دور و بری ها آتش می گرفتند...معمولا تو نسخه های دیگه دو سه تا از این قدرت های ویژه بود...اما تو این بازی من فقط یکی رو پیدا کردم یا کلا همین یدونه بود؟
ممنون
آره دقیقا اونجایی که میگی هم جعبه و اینا بود! :d تو راه اصلی هم که میرفتی،یه Easter Egg بود همونجاها! (یه تابلوی نقاشی احتمالا توی راهرو دیده باشی، که در صورت انجام یه سری کارها تابلو عوض میشد و برداشت ملت از اینه که به بازی بعدی سانتا ربط داشت/داره! )
بقیه ی عنصرها هم قدرت های مخصوص خودشون رو دارن! مثلا قدرت یخ،یه گردباد یخی(گردباد! یا حالا چی بگیم رو هواست ولی یخ و آبه :d ) ایجاد میکرد! :d
دقیق یادم نیست خود به خود باز میشدن،یا با آپگرید کردن عنصرهای دیگه ، قدرت هاشون باز میشد! یحتمل به همین آپگرید مربوط بوده
ممنون میشم این مرحله رو بهم کمک کنید (پارسال رفتم ولی تا الآن حوصله نداشتم :d
Chapter 23: The Furnace
هولی شت..امیر یعنی من 2-3 دفه باید برسم به لول 40 تا بتونم همه ی ارمورها و اسلحه ها رو گادلی کنم؟؟:-oیادم نیست دقیق! ولی فکر کنم به ازای هربار که به lvl آخر میرسی و به قولی پرستیژ میکنی، 3تا بهت میداد
هولی شت..امیر یعنی من 2-3 دفه باید برسم به لول 40 تا بتونم همه ی ارمورها و اسلحه ها رو گادلی کنم؟؟:-o