God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
من كه جفتتونو تركوندم نزار مدركشو نشون بدما :d

- - -ویرایش - - -

اسمشم ناصر نيست كه مجتبي هه :)
آره قبلا گفته بود...
اون اولین دستی که داشتیم Favour 2vs 2 می زدیم ... داشتم می ترکوندم ! چند بار هم نجاتت دادم . حیف که قطع شد .

سلام بچه ها
یه سوال شما آپدیت های بازی رو چجوری دانلود کردین ؟
من الان آپدیت اولی که 225 مگه رو با PC دانلود کردم ولی به PS3 نتونستم منتقلش کنم
شما چکار کردید ؟
بچه ها چکار کردید ؟؟؟؟

بچه ها چکار کردید ؟؟؟؟
من با خود دستگاه دانلودش كردم
كافيه كنسول به نت وصل باشه و وارد بازي بشيد و ازتون ميخواد كه اپديت رو دانلود كنيد

- - -ویرایش - - -

آره قبلا گفته بود...
اون اولین دستی که داشتیم Favour 2vs 2 می زدیم ... داشتم می ترکوندم ! چند بار هم نجاتت دادم . حیف که قطع شد .

اره اون دست خيلي خوب بازي كردي من هنوز داغ نشده بودم :d

به هر بدبختی بود بلاخره دانلود کردمش تمام شد
بعد امتحان ترمودینامیک پیشرفته خدمت دوستان میرسم
منو هن ادد کنید
Nimaprince

سلام به همه
اگه كسي امروز راس ساعت دوازده ظهر مياد انلاين منو ادد كنه

پچه ها يكم از ترايل (Trial of The Gods)ـتون بگيد...
تو هر مرحله بالاترين راندتونو بگين
بيشترين Killـي كه داشتيد

- - -ویرایش - - -

سلام به همه
اگه كسي امروز راس ساعت دوازده ظهر مياد انلاين منو ادد كنه

پچه ها يكم از ترايل (Trial of The Gods)ـتون بگيد...
تو هر مرحله بالاترين راندتونو بگين
بيشترين Killـي كه داشتيد

دیشب رسیدم چپتر 28 یه 7 8 دست بازی کردم ولی نتونستم رد کنم خاموش کردم خوابیدم
صبح که بازی کردم همون دست اول ردش کردم.
کلا خیلی جو میدادن که سخته و نمیشه رد کرد و از این حرفا.
سخترین راندش هم همون راند اول بود .
باس فایت اخر بازی خیلی خوب بود
یه سوالی در مورد داستان بازی داشتم
کلا داستان بازی این بود که کریتوس میخواست پیمان خودش رو با ارس از بین ببره ؟؟؟ همین؟؟؟
ولی یه چیزی خیلی زد حال بود باس فایت اخر بازی رو تو E3 نشون داده بودن
تکسچرها هم بعضا دیر لود میشدن
مشخص بود که عجله در دستور کار سانتا قرار داشته وگرنه بازی میتونس خیلی بهتر از بشه.با سیستم کمبوها هم به این شکل جدید خیلی ارتباط برقرار کردم بهتر از سیستم نسخه های قبلی بود.
سیستم اتو سیو خیلی بهتر بود ولی خوب اون نور نسخه های قبل یه حال حماسی بیشتری داشت مخصوصا اگه بعد یه باس فایت سخت بهش میرسیدی قشنگ احساس ارامش میکردی

آخرین ویرایش:
براي رسيدن به ازادي و از بين بردن اون توهمات كه به سمت كريتوس ميومد و شكستن عهد با اريز تا جايي كه من از بازي متوجه شدم
باس فايت اخر كلي با اون E3 فرق داشت صورتش كلا عوض شد

- - -ویرایش - - -

براي رسيدن به ازادي و از بين بردن اون توهمات كه به سمت كريتوس ميومد و شكستن عهد با اريز تا جايي كه من از بازي متوجه شدم

مصاحبه سانتا با نفر دوم توي Multi بازي
Sony Santa Monica: Hi Thelesman! Tell us, how did you get into God of War?

Thelesman: It started back in 2006. My friend was playing God of War every night when I visited him after school and when he gave me the controller to let me play, I couldn't believe how good the gameplay was! I mean, every step I took was full of epic-ness. Two days later I got the game for myself and completed the story four times back-to-back. I hadn't been that impressed by a game since Donkey Kong Country. The game had everything I wished for. To this day I've completed God of War 14 or 15 times. I will love this game for the rest of my life.

SSM: What's your favorite part of God of War: Ascension?

TM: Definitely multiplayer. I’ll never get tired of the 4v4/ Trial of The Gods map Desert of Lost Souls. Every time Polyphemus gets killed with the Spear of Olympus I have to smile. It's just too awesome.

SSM: What Allegiance do you play and why? What are you current levels for all Champions?

TM: I play with all Allegiances but my favorite is Poseidon because you can have a good defense plus decent attack power. Good defense is needed playing against good players! All my Champions are level 40, except Hades. I have him at level 38.

SSM: Any favorite combos you'd like to share?

TM: Blade of Poseidon combo: jump circle, triangle, square square L1 triangle, R1. That'll do it.

SSM: It's obvious from our Power Rankings that you're not one to be trifled with! Any secrets you'd like to share for being badass at Multiplayer?

TM: The reason I’m good at this game is because I play a lot and have good teammates to play with. Losing doesn’t happen often. I’m always good at games I love. As far as tips go - Learn from your mistakes; do not randomly use your Special Attacks or Magic. The most important thing is to have fun, of course.

I'm always good at games I love.

SSM: Not revealing your secrets then? Smart Champion! Do you have a nemesis in Multiplayer? What would you say to them today?

TM: Almost everyone in my clan is my nemesis. But, to name one, I have to say AnDeRsOn_999. All I can say to him is I love you bro, and you will be the one to DIEEE MORTAL!

خوش به حالش سانتا گفت بهش تو مبارز باهوشي هستي كاش به منم بگه :(
اينم رتبه اين لامصب
ascension-power-rankings

- - -ویرایش - - -

همون هیولای زیر اب رو توی E3 دقیقا نشونش داده بودن با این تفاوت که اونجا بلافاصله اخر دمو میرف زیر اب ولی تو بازی اخر بازی باید باهاش رو در رو شی
داستان بازی اگه همون چیزی باشه که من گفتم خیلی کلنگی هست :d
اخه اینم شد داستان؟؟ تو 1 خط میشه داستان بازی رو بگی.:d

همون هیولای زیر اب رو توی E3 دقیقا نشونش داده بودن با این تفاوت که اونجا بلافاصله اخر دمو میرف زیر اب ولی تو بازی اخر بازی باید باهاش رو در رو شی
داستان بازی اگه همون چیزی باشه که من گفتم خیلی کلنگی هست :d
اخه اینم شد داستان؟؟ تو 1 خط میشه داستان بازی رو بگی.:d

خب اون هيولاهه قيافش كامل عوض شد
خب خدارو شكر مثل اون داستانه تو نيست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or