God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
با این بلایی که اینا سر مولتی بازی اوردن با اون سیستم سرچ مذخرف که از این نظر بی همتا بود در نوع خودش !! نبایدم کسی بره سمت مولتی این بازی !

براي شما چه مشكلي داره ؟
برا من حداكثر تو 30 ثانيه بازي Find ميكنه دوستام هم همينطور درضمن اشغال ترين نت موجود هم دارم ( تقريبا )

براي شما چه مشكلي داره ؟
برا من حداكثر تو 30 ثانيه بازي Find ميكنه دوستام هم همينطور درضمن اشغال ترين نت موجود هم دارم ( تقريبا )
پینگ نت من 60 و بدون کوچکترین مشکلی همه بازی هارو انلاین می زنم . در حالی که تو این بازی باید نیم ساعت صبر کنم تا بلاخره یکی از 100 ها بار سرچ نپره بیرون و بره تو بازی ! جالب اینجاست که من نسخه بتا رو بدون مشکل بازی می کردم ! دیگه هم کاملا نا امید شدم و الان یه ماهی می شه سراغ مولتی نرفتم !

پینگ نت من 60 و بدون کوچکترین مشکلی همه بازی هارو انلاین می زنم . در حالی که تو این بازی باید نیم ساعت صبر کنم تا بلاخره یکی از 100 ها بار سرچ نپره بیرون و بره تو بازی ! جالب اینجاست که من نسخه بتا رو بدون مشکل بازی می کردم ! دیگه هم کاملا نا امید شدم و الان یه ماهی می شه سراغ مولتی نرفتم !
من نتم داغونه ! سرعت دانلودش به زور 40 ميشه ! تو بعضي از بازيا مشكل دارم ولي تو اين راحته ! فقط شبا كه ايرانسل داغون ميشه يا پيدا نميكنه يا تو بازي خيلي لگ داره ( شب يعني ساعت 2-3 بامداد ) حالا يه تست ديگه بكن ايشالا پيدا ميكنه اخه منم سه چار هفته پيش سخت بازي پيدا ميكرد ولي ديگه درست شده. God of War: Ascension نسخه كاملش بر اساس پينگ بازي پيدا ميكنه كه لگ براي بازيكنا به حداقل برسه و جنگي برابر باشه مثلا اگه هشت تا ايراني بريم سرچ تيم فِيْوُر او دِ گادز هممون ميوفتيم با هم.

دوستان ايدي هاي همو إد كنيم خودمون بزنيم اين خارجي ها احمقن نميشناسن به هيشكي كاري ندارن راحت ميزارن بميري كاره خودشونو ميكن...

من نتم داغونه ! سرعت دانلودش به زور 40 ميشه ! تو بعضي از بازيا مشكل دارم ولي تو اين راحته ! فقط شبا كه ايرانسل داغون ميشه يا پيدا نميكنه يا تو بازي خيلي لگ داره ( شب يعني ساعت 2-3 بامداد ) حالا يه تست ديگه بكن ايشالا پيدا ميكنه اخه منم سه چار هفته پيش سخت بازي پيدا ميكرد ولي ديگه درست شده. God of War: Ascension نسخه كاملش بر اساس پينگ بازي پيدا ميكنه كه لگ براي بازيكنا به حداقل برسه و جنگي برابر باشه مثلا اگه هشت تا ايراني بريم سرچ تيم فِيْوُر او دِ گادز هممون ميوفتيم با هم.
مسئله همون سیستم سرچ مذخرفیه که سانتا قرار داده .

p.s : من از شاتل سرویس می گیرم ! پینگم بین 60 تا 100 متغیره !

همين ده دقيقه پيش تست كردم تو كمتر ده ثانيه جوين شد بخدا چند با هم تست كردم نميدونم چرا برا شما مشكل داره.

^ ^ آقا شما از کجا نت میخری پینگت 60ـه؟!

سلام دوست عزیزو دوستان عزیز .اینرنتی رو که مخابرات عرضه میکنه درسته که سرعت دانلودش خوب نیست ولی پینگ حوبی دیره اما اینرنت این شرکت های خصوصی پینگ افتضاح ولی دانلود هزاره اونم به خاطر حجم محدودشه(قابل توجه پینگ با دانلود فرق میکنه)من خودم 1 مگ مخابرات دارم که پینگم تا تهران 30 ولی سرعت دانلودش زور بزنه تا 150 است .خودم شخصا گاد اسنشن رو بدون هیچ لگی در اوج شلوغی زدم.

- - -ویرایش - - -

نه داداش سرچ بازی مزخرف نیست خدایش من داخل 2 دو دقیقه کمتر کویک مچ چهار نفره زدم،نه فقط یه بار بلکه چند ساعت پشت سر هم.ایراد از اینترنت هایی مزخرف ماست(مخابرات خیلی بهتر از این شرکت خصوصیاست

- - -ویرایش - - -

نه داداش سرچ بازی مزخرف نیست خدایش من داخل 2 دو دقیقه کمتر کویک مچ چهار نفره زدم،نه فقط یه بار بلکه چند ساعت پشت سر هم.ایراد از اینترنت هایی مزخرف ماست(مخابرات خیلی بهتر از این شرکت خصوصیاست

سلام دوست عزیزو دوستان عزیز .اینرنتی رو که مخابرات عرضه میکنه درسته که سرعت دانلودش خوب نیست ولی پینگ حوبی دیره اما اینرنت این شرکت های خصوصی پینگ افتضاح ولی دانلود هزاره اونم به خاطر حجم محدودشه(قابل توجه پینگ با دانلود فرق میکنه)من خودم 1 مگ مخابرات دارم که پینگم تا تهران 30 ولی سرعت دانلودش زور بزنه تا 150 است .خودم شخصا گاد اسنشن رو بدون هیچ لگی در اوج شلوغی زدم.
پینگ اصلا ربطی به شرکتی که ازش نت می گیری نداره . مربوط به isp شما می شه . بعضی isp ها با نت مخابرات بهتر هاهنگ هستن و بعضی هم نه ! ضمن اینکه بیشتری ها با نت مخابرات مشکل دارن ! در مورد سیستم سرچ بازی هم بنده از روز اول عرضه نسخه بتا تا نسخه اصلی در جریان سرور ها بودم و جز لقب مذخرف چیز دیگه ای برازنده این سرور های سانتا نیست . درسته ما اگه تو امریکا بودیم بدون مشکل بازی رو انجام می دادیم ! ولی هنر اون کاری که ea با فیفا یا cod انجام می ده تا کل دنیا حتی کشور هایی مثل ما هم بتونن راحت و بدون مشکل انلاین بازی کنن . یکی دو نفر هم نبودن که با سرچ بازی مشکل داشتن . خیلی ها مشکل داشتن و هنوزم دارن !

موفق باشید

حرف این دوستمونو من تایید میکنم....اصلا از مولتی بازی زده شدم من......هی چقدر سرچ میکنی خبری نیست....مگر اینکه چند تا ایرانی بشیم با هم بازی کنیم....خدایی پرچم eaبالاست.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or