من موشكل دارم...:dآقا كي بازيش كرد؟!ما كه بايد بعد تعطيلات عيد بازيش كنيم!!به خشكي شانس!يعني واقعا با وجه انساني و عاطفي كريتوس مشكل دارن..؟؟؟؟!!!كيا!؟شوما اصلا اونارو نشان من بِده...!!!؟؟:dبابا خيلي خوبه كه!
تا 5 روز دیگه :d من هنوز نفهمیدم چرا ریجن 2 زودتر عرضه جهانی تو بازار پخش شده !من امشب میرم ببینم اومده یا نه،امیدوارم اومده باشه
مولتی هم که فعلا مشخص نمیشه! سرورها 100% بسته میباشند باید صبر کنیم تا ریلیز رسمی :d
نه ممكنه باز باشن :dبستگي به خودشون دارهمن امشب میرم ببینم اومده یا نه،امیدوارم اومده باشه
مولتی هم که فعلا مشخص نمیشه! سرورها 100% بسته میباشند باید صبر کنیم تا ریلیز رسمی :d
اره ممكنه باز باشن!نه ممكنه باز باشن :dبستگي به خودشون داره
باز باشه كه خيلي خوبه اين KSA هاي نوب ميريزن توش ميزنيم ميكشيمشون. >:d
من موشكل دارم...:dآقا كي بازيش كرد؟!ما كه بايد بعد تعطيلات عيد بازيش كنيم!!به خشكي شانس!
گرفتمش ... :d
كلا Asia اكثرا پلاير هاش از نظر بازي نوب تشريف دارن (به خصوص middle east)و middle east هم بازي رو زود تر از عرضه جهاني ميگيرن :dاره ممكنه باز باشن!
مكس پين سه رو كه من قبل از ريليز گرفتم باز بود يَك نوب خونه اي شده بود سروراش كه نگو...!!
گرفتمش ... :d
نیما بازی کن بعد , جون من بیا چیزای قشنگی بگو تا حالمون بیاد سر جاش یخورده . منم ایشالا تا دوشنبه سه شنبه میگیرمگرفتمش ... :d