God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
فعلا" حالم گرفته شده چیزی نگو...:d
کلا" من خیلی کم بازی میکنم ولی اگر بازی کنم بازیهای خوب رو انتخاب میکنم و گیمر قدیمی هستم .من dmc5 رو گفتم که ریبوت بود ، اون قبلیها
که بسیار زیبا بودن.
این بازی نباید با dmc 5 مقایسه بشه ، طرف با شورت میپره بیرون و میره مبارزه میکنه و 10 نفر قبلش .....:d

خب بازی +18 هست دیگه!:d
تازه کریتوس که تو تمام نسخه های قبلی جلسه ی امر به معروف داشت با خانوم ها!

آخرین ویرایش:
خوب این شماره از بازی که فقط یک سلاح اصلی دارد وفقط یک جادو!!!!!!!!!!!!!!! (نکته عجیب) خود ما فن های بازی چند باید بش امتیاز بدیم. گادآووار 2 کجایی.

چپتر 19 هم اومد! :d
اخطار : اگر اون 30 دقیقه ی اول رو ندیدید یا بازی نکردید،اصلا و ابدا این رو نخونید! :d

این همه تلاش کردیم اون اول کار اسپویل نشه،که آخرش شد :-"

جواب ها :
1. Furies
2. Imprisoned

Rewardـها :
1. یک عدد آرت از .... (این هم شامل همون اسپویل بالایی میشه :d :-" )

2. Bad-a$$ Moment هیدس هم اومد!
God of War_ Ascension - Bad Ass Moments - Smoke & Mirrors.mp4
قدرت تلپورت دارن نامردا! :-s خیلی زیبا چپ و راست میکننمون با این اوصاف :-"

علاوه بر اینا یک تریلر هم از 3تا مپی که توی چپتر قبل عکس هاش رو گذاشتم اومده، جالبه! حتما ببینیدش! :x
God of War_ Ascension - Inception & Deception.mp4

توی سایت رسمی بازی هم،بخش سلاح های مخصوص هر خدا ، 2تا پتک - 2تا شمشیر و 2 تا نیزه گذاشته + 2تا علامت سؤال! پس باید منتظر سلاح چهارم هم باشیم به زودی! :d

بمیر بابا مرتیکه ی ترول :دی گاو میلک شده یا بازیهایی که به تنهایی 4 یا 5 نسخه توی این نسل داشتن ؟ :دی گاو توی این نسل این دومین شماره ـشه ! تنها چیزی که به گاو ضربه زد عرضه ی سالیانه ی کالکشن هاش بود :|

به این نسل کاری ندارم کلیتشو میگم گلابی :|:دی! احسان نسخه های فرعی 1 شماره بیشتر از نسخه های اصلی شده رسما ً با Ascention ! از همون ابتدا هم معلوم بود اینا چیز خاصی تو چنته ندارن و صرف آخر نسلی و فروش نشستن اینو ساختن . دیگه بابا کریتوس زد عمه کل خداها و زن و بچه و برادر و خودش رو به فنا داد ، دو نسخه Prequel هم دادن و بعد عنوان خوب " شبح اسپارتا " واقعاً سری با شماره سوم داشت تو اوج تموم میشد یا شروع یه سه گانه عظیم دیگه رو PS4 که ورداشتن اینو ساختن . یه نگاه به این نقل قول ها بنداز :

God of War III left so little left unexplored, so few Mythological figures left unchallenged, so instead Sony Santa Monica broke new ground with a multiplayer offering that lives up to the franchise’s staple combat and brutality, while perfectly complimenting it.
Irrespective of its title, God of War: Ascension is not the colossal step forward for Kratos that was promised – but a surprisingly refreshing online component and some of the most spectacular set-pieces in the series make the adventure worth traversing all the same.
While the single-player will leave something to be desired, you'll find more than you need to stay entertained in online matches and the challenges, levels, and weapons therein. Kratos may have a lot of miles on him, but the gladiators that take to the online colosseum are fresh and eager for blood

کاملاً واضحه که سر Single کم کاری کردن و تمرکز اصلی روی بخش آنلاین بوده یا بهتر بگم دیگه چیز خاصی واسه کمپین نداشتن یا اگه بوده روش وقت نذاشتن به دلیل وجود بخش مولتی ، چیزی که همه میدونستیم به بازی صدمه میزنه . نظر من رو اینه که کلا این شماره یه آزمون و خطا واسه بخش آنلاین بوده و این قضیه رو خیلی راحت میشد از دموی ایتدا بازی دید !

خب بازی +18 هست دیگه!:d
تازه کریتوس که تو تمام نسخه های قبلی جلسه ی امر به معروف داشت با خانوم ها!
نمیدونم چرا بازی لیک نمیشه ؟! باید ببینیم چه گلی بر سرحاجی کریتوس زدن سید:d
آخه تو بازی dmc معلوم نیست طرف خودش مرده یا زنه :d

تنها قسمتی که باعث می شد ( نه تنها خودم بلکه دوستانم که GOW3 چندین بار بازی کردن ) محیط براشون ناملموس باشه همون قسمت Cube بود که به نظرم با اصالت بازی سازگار نبود ، حالا با این تصویر دوباره همون فضا رو باید تحمل کنم.

به نظرم نباید از محیط های قبلی در بازی استفاده بشه حتی برای توضیح قضایا ، تکرار تأثیر خوبی نداره.

2 آرتی که گذاشتی مربوط به بخش مولتیه! توضیح قضایا و اینا نداره!
yahoo_4.gif
و اتفاقا اگر تریلری که گذاشتم رو ببینی،خیلی مپ جالبی میزنه!
yahoo_4.gif

خب مربوط به مولتی باشه ، باز هم همون فضا تداعی میشه
yahoo_4.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مراسم زیر و رو نمایی ظهور گاو :d

آخرین ویرایش:
2 آرتی که گذاشتی مربوط به بخش مولتیه! توضیح قضایا و اینا نداره! :d و اتفاقا اگر تریلری که گذاشتم رو ببینی،خیلی مپ جالبی میزنه! :d

کسایی که می خوان بازی را تجربه کنند عکس های زیر نبینند
خطر اسپویل
از اینا هم تو بازی هست:d

ایشون هم به احتمال زیاد آفرودیت هست

انواع سلاح (اسامی سلاح ها در سمت چپ تصویر)

؟

دهان Hekatonkheires

ORKOS
آقای مرموز
در بازی کراتوس را همراهی می کنه

?

در زندان سه خواهر

تخم هایی که از آنها خفاش بیرون میاد

من نمی دونم این دیوید جفی که اینهمه عشق گاوه و حتی پا میشه میره سانتا و گاو 3 رو میبینه ، آخر بازی رو بازی میکنه و نظرش رو میگه و حتی ایده ی داستانی هم میگه چرا خیر سرش بلند نمیشه بره بسازه :دی می خواستم توی همون داستانی که نوشتم ایده ی جفی رو هم بذارم وقت نشد اینجا براتون میذارم :دی خط اصلی داستانی که دیوید جفی برای گاو 3 در نظر داشته اگر خودش می خواست بازی رو بسازه :

در کات سین اول تایتان اقیانوس (تایتانی هست که قبلاً توی همینجا براتون عکسش رو گذاشتم ، یه حالتی مثل همون حالت خدایی پوسایدون) هرمس را کشته و کریتوس در همان رویارویی اول با زئوس با او مبارزه کرده و او را می کُشد . سپس پرتالی در کوه المپ باز می شود که توسط آن خدایان مصر و اسکاندیناوی به آنجا فرستاده می شوند و جنگی بین تایتان ها ، یونانی ها و خدایان مصر و اسکاندیناوی شکل می گیرد تا به خاطر از بین رفتن خدایان المپ مشخص کنند در میان باقی خدایان که وجود دارند چه کسی قدرت بیشتر و توانایی حکمرانی بر دنیا را دارا است . کریتوس که قدرت جا به جایی زمان به عقب و جلو را داراست (چیزی که توی 2 بدست آورد و سازنده ها توی 3 به کل فراموشش کردن !) می تواند بین این مناطق , یعنی مصر و یونان و اسکاندیناوی خود را جا به جا کند . در ادامه کریتوس با Stheno به عنوان باس فایت روبرو شده و بعد از کشتنش ، سر او را برمیدارد (مثل مدوسا) . در باس فایت بعدی کریتوس می تواند با Sphinx (!!!!) روبرو شود . کریتوس از سر Stheno برای خشک کردن او استفاده کرده و سر انجام با سنگ کردن او موفق به شکست دادنش می شود . به دلیل همین امر است که ما امروز Sphinx را به صورت یک مجسمه ی سنگی میبینیم ! کریتوس می داند که به دلیل ضعیف شدن اعتقاد مردم به خدایان است که در حال مقابله با آنهاست . چون در واقع برنامه ی کریتوس به این دلیل بود که خدایان سرگرم رقابت بر سر حکومت بر جهان بودند و به انسان ها اهمیتی نمی دادند . بنابراین به خاطر این مبارزات انسان ها به دلیل حوادث طبیعی ای که رخ می دهد از بین رفته و کم کم اعتقادشان به خدایانی که باعث ضعیف شدن آنها شده اند را از دست می دهند . کریتوس و تایتان ها باقی خدایان را از بین می برند . بعد از اتمام جنگ کریتوس با Blades of Athena دست های خود را از مُچ قطع کرده و طی سفری به آندرورلد پیش همسر و دخترش می رود . با تمام شدن ماجراجویی کریتوس ، در کات سین نهایی 3 مرد از طرف ستاره ی قطبی رویت می شوند که در نهایت باعث ایجاد ادیان جدید می شوند.

یعنی ایده به شدت با پتانسیل و خفن بود :دی یعنی با همچین چیزی میشه از گاو ، فاینال فانتزی درآورد ! فاینال یه دنیای واحد داره با کلی قهرمان که هر کدوم توی دنیای خودشون دنبال ماجراجویی خودشون هستن . گاو هم می تونست یه یونیورس عظیم باشه که بعد از کریتوس بشه در قالب باقی قهرمانان ولی در همچین دنیایی ادامه ـش داد :دی هی زندگی :دی

یعنی ایده به شدت با پتانسیل و خفن بود :دی یعنی با همچین چیزی میشه از گاو ، فاینال فانتزی درآورد ! فاینال یه دنیای واحد داره با کلی قهرمان که هر کدوم توی دنیای خودشون دنبال ماجراجویی خودشون هستن . گاو هم می تونست یه یونیورس عظیم باشه که بعد از کریتوس بشه در قالب باقی قهرمانان ولی در همچین دنیایی ادامه ـش داد :دی هی زندگی :دی
آقا احسان ایده خیلی خیلی خوبیه ، حالا چرا از دیوید در این شماره ها استفاده نمیکنن معلوم نیست؟
نکنه مثل ایرانیها زیرآب بنده خدا رو زدن:d

البته احسان من خدا رو شکر میکنم که جفی کارگردان GOW III نشد! واقعا با این ایده حال نمیکنم! :d به نظرم نباید دنیاهای مختلف رو با هم قاطی کرد! :d چنین چیزی برای یک بازی استراتژیک مثل AOM عالیه! ولی GOW... خیر! :d
کلا خط داستانی GOW III رو بیشتر از این میپسندم! :d کریتوس باید محدود به همین یونان بمونه! :d :-"

اما دوست دارم به جای GOW IV ، یک IP جدید در مورد افسانه های مصر ببینم! :d

البته احسان من خدا رو شکر میکنم که جفی کارگردان GOW III نشد! واقعا با این ایده حال نمیکنم! :d به نظرم نباید دنیاهای مختلف رو با هم قاطی کرد! :d چنین چیزی برای یک بازی استراتژیک مثل AOM عالیه! ولی GOW... خیر! :d
کلا خط داستانی GOW III رو بیشتر از این میپسندم! :d کریتوس باید محدود به همین یونان بمونه! :d :-"

اما دوست دارم به جای GOW IV ، یک IP جدید در مورد افسانه های مصر ببینم! :d

خب مردک وقتی همینجوری بند بشن رو کریتوس نتیجه ـش میشه همین ترول هایی که میبینیم :دی بالاخره یه جایی باید راه برای کارهای جدید باز بشه دیگه :دی این ایده ی جفی ایده ی کلی هست توی چند خط که می تونه کلی شاخ و برگ بگیره :دی ولی نکته ای که توش دقت نکردی اینه که این ایده نه تنها داستان کریتوس رو به طور کامل تموم می کنه و پرونده ـش رو میبنده بلکه یه دنیای عظیم دیگه ای رو مثل فاینال به جا میذاره که میشه کلی بازی توی همین سبک با قهرمان های جدید ، توی کشور های جدید و با تسلیحات جدید توش ساخت :دی اونم با این تفاوت که این دنیا همونقدر که متعلق به بقیه هست (در آینده) به همون اندازه متعلق به کریتوس هم هست و مثلاً اگر خواستن می تونن 10-12 سال دیگه دوباره کریتوس رو با یه داستان دیگه بر گردونن نه همینجوری گاو ادامه پیدا کنه :دی

خب مردک وقتی همینجوری بند بشن رو کریتوس نتیجه ـش میشه همین ترول هایی که میبینیم :دی بالاخره یه جایی باید راه برای کارهای جدید باز بشه دیگه :دی این ایده ی جفی ایده ی کلی هست توی چند خط که می تونه کلی شاخ و برگ بگیره :دی ولی نکته ای که توش دقت نکردی اینه که این ایده نه تنها داستان کریتوس رو به طور کامل تموم می کنه و پرونده ـش رو میبنده بلکه یه دنیای عظیم دیگه ای رو مثل فاینال به جا میذاره که میشه کلی بازی توی همین سبک با قهرمان های جدید ، توی کشور های جدید و با تسلیحات جدید توش ساخت :دی اونم با این تفاوت که این دنیا همونقدر که متعلق به بقیه هست (در آینده) به همون اندازه متعلق به کریتوس هم هست و مثلاً اگر خواستن می تونن 10-12 سال دیگه دوباره کریتوس رو با یه داستان دیگه بر گردونن نه همینجوری گاو ادامه پیدا کنه :دی
من مشکلم کلا با مخلوط شدن همین دنیاهاست! :d تو این نکته رو میپسندی،ولی من با این مورد برای GOW حال نمیکنم! :d اصلا دوست ندارم با همدیگه مخلوط بشن! :d
+ الان ملت با کریتوس که یک زمانی آروم تر بوده مشکل دارن، به نظرت با یک کاراکتر جدید به مشکل نمیخورن؟ میگن ما کریتوس میخوایم :|

کلا گزینه ی IP جدید رو من بیشتر میپسندم! داستان کریتوس هم تموم شده فرض میکنیم فعلا! :-" :d (لعنت خداوند بر این ها با اون رد خون :| )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or