God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
توصیه میشه سازنده های بازیهای خشن یک عدد شلاق در پک بازی قرار داده تا هر زمانی که منتقدان از خونسرد بودن و مهربون بودن شخصیت بازی خوششون نیومد با نواختن چند ضربه روحیه ی عصبانی طرف رو بیدار کنن :|
نمردیم و ایرادهای شخصیتی هم توی بازیها دیدیم :دی چندی بعد یحتمل میگن چرا توی TLOU ریش تراش برای تراشیدن ریش های جول موجود نیست ؟ :دی همه ی اینا عواقب ترول کردن دیوید قفسه :دی اگر الان دیوید گاو رو می ساخت اخلاق کریتوس دست خودمون بود :دی

خداییش برای کاراکتری که یه سری مشخصه های اخلاقی خاص داره، مهمه دیگه
حتما نتونستن این اخلاق معتدل کریتوس رو خوب در بیارن دیگه

مشکل اینه که کریتوس ت این نسخه اصلا مثل قبل نیست که به دلیل داستان بازی هستش. اینم شد ایراد؟

مرتضی چرا انقدر می خوای خودت رو Cool نشون بدی ؟ :دی توی بخش امتیازات هم یه همچین چیزایی می گفتی ؟ :دی اگر بگیم حق با تو و منتقداس چرا رایدن توی رایزینگ یهو عین چی وحشی شده ؟ مگه قبلاً رایدن وحشی بود ؟ :دی چرا دانته بر خلاف شماره های قبل شیک پوش نیست و تریپ خیابونی داره ؟ :دی اگر به این باشه از عالم و آدم باید ایراد گرفت !
کریتوس یک آدمه و هر کسی داستانی که همین امروز توی تاپیک قرار دادم رو بخونه خیلی راحت متوجه میشه کریتوس کی بوده و چی شده !
پ.ن : من هنوزم متا رو معتبر میدونم ! حتی بودن دوستانی که توی تاپیک DmC میگفتن متا برای بازیهای HnS بی معنیه ولی من هنوزم مخالف اونهام ! خلاصه میگم که کسی فکر نکنه با این نمرات شور حسینی منو گرفته :دی

مرتضی چرا انقدر می خوای خودت رو Cool نشون بدی ؟ :دی توی بخش امتیازات هم یه همچین چیزایی می گفتی ؟ :دی اگر بگیم حق با تو و منتقداس چرا رایدن توی رایزینگ یهو عین چی وحشی شده ؟ مگه قبلاً رایدن وحشی بود ؟ :دی چرا دانته بر خلاف شماره های قبل شیک پوش نیست و تریپ خیابونی داره ؟ :دی اگر به این باشه از عالم و آدم باید ایراد گرفت !
کریتوس یک آدمه و هر کسی داستانی که همین امروز توی تاپیک قرار دادم رو بخونه خیلی راحت متوجه میشه کریتوس کی بوده و چی شده !
پ.ن : من هنوزم متا رو معتبر میدونم ! حتی بودن دوستانی که توی تاپیک DmC میگفتن متا برای بازیهای HnS بی معنیه ولی من هنوزم مخالف اونهام ! خلاصه میگم که کسی فکر نکنه با این نمرات شور حسینی منو گرفته :دی

این حرفام چه دخلی به کول بودن داره بیشتر واسه پایبندی به fair و از این حرفاست:d من شخصیت رایدن رو نمیشناسم و نظری ندارم درباره بازی هاش و امتیازات
ولی دوتا مسئله هست تو این گاو جدیده یکی اینکه کچل از نظر روحیاتش یه سری تغییراتی کرده که خب ذاتا مشکلی نداره ولی مورد دوم این هست که ایا تونستن شخصیت جدید کچل رو درست در بیارن و باور پذیر باشه یا نه؟ که شخصا با توجه به امتیازات خیلی پایینی که داشته و نقاط ضعفی که بعضی اشاره کردن جوابم نه هست.
حالا باید دستمون بیاد ببینیم چیه. ولی با این متایی که داره فکر کنم اگه ما هم از بازی خوشمون بیاد در حد یه بازی 80-85 باهاش حال بکنیم
الان که یکم فکر میکنم میبینم به کول بودن هم مربوطه. هستم دیگه چه کنم>:)

این حرفام چه دخلی به کول بودن داره بیشتر واسه پایبندی به fair و از این حرفاست:d من شخصیت رایدن رو نمیشناسم و نظری ندارم درباره بازی هاش و امتیازات
ولی دوتا مسئله هست تو این گاو جدیده یکی اینکه کچل از نظر روحیاتش یه سری تغییراتی کرده که خب ذاتا مشکلی نداره ولی مورد دوم این هست که ایا تونستن شخصیت جدید کچل رو درست در بیارن و باور پذیر باشه یا نه؟ که شخصا با توجه به امتیازات خیلی پایینی که داشته و نقاط ضعفی که بعضی اشاره کردن جوابم نه هست.
حالا باید دستمون بیاد ببینیم چیه. ولی با این متایی که داره فکر کنم اگه ما هم از بازی خوشمون بیاد در حد یه بازی 80-85 باهاش حال بکنیم
الان که یکم فکر میکنم میبینم به کول بودن هم مربوطه. هستم دیگه چه کنم>:)

ببین آروم بودن شخصیت یا وحشی بودنش چیزی نیست که بخواد نمره کم کنه ! :دی اونی که مربوط به شخصیت میشه ، شخصیت پردازی کرکتر هست ! حالا می خواد یارو کول باشه یا نباشه مهم نیست مهم اینه که شخصیت پردازی خوبی داشته باشه :دی اگر دقت کنی منتقد نیومده بگه شخصیت پردازیش خوب نیست ! داره خیلی راحت میگه آقا این کریتوس به اندازه ی کریتوس وحشی بهمون حال نداد ! :دی این الان کجاش به پرداخت طرف مربوط میشه :دی شاید بگی پرداختش طوری نبوده که یارو خوشش نیومده ولی اینم باید در نظر بگیری هر کی شخصیت خودش رو داره و از کریتوس خنسرد نمیشه مثلاً دانته در آورد :دی اینا یحتمل از کریتوس خونسرد توقع یه دانته یا نیت دریک داشتن که خب این به شعور کم خودشون مربوط میشه :دی
البته توی تاپیک امتیازات مهدی گفت که خیلی از سایت های جدید تازه امسال داره نمره هاشون توی متا ثبت میشه ! برید نگاه کنید توی اینا میبینید کسایی که واسه خودشون 7 ردیف کردن و اولین حضور رویایی ـشون توی متا هست :دی
خلاصه تحت هر شرایطی هنوزم کچل وحشی با نسخه ی سومش بهترین HnS این نسله :دی

منتقدهای گرامی که به کریتوس گیر دادن!
پیشنهاد میکنم برن نقش فیل نگون بخت رو بازی کنند تا یکم مورد نوازش کریتوس قرار بگیرن! :d
و اتفاقا کریتوس از همون CoO هم مشخص بوده که قبلا آروم بوده،یا حتی توی همون GOW I وقتی میخواست خودکشی کنه یک آرومی و معصومیتی توی جودش بود:-" اینا نشون میده که همیشه این بشر وحشی نبوده! :d حالا بقیه ی چیزاش رو هم صبر میکنیم تا بازی بیاد!
اما مولتی حداقل توی بتا که واقعا عالی و لذت بخش بود! اینجا هم هرکی بازی کرده بود خوشش اومده بود! :d

دیگه در این مورد کمکی از دست من برنمیاد داداش
این دیگه بستگی به سلیقه خودت داره اگر از کاور ریجن 1 خوشت اومده خب صبر کن
تا چشم رو هم بذاری ریجن یک هم میاد

البته توی تاپیک امتیازات مهدی گفت که خیلی از سایت های جدید تازه امسال داره نمره هاشون توی متا ثبت میشه ! برید نگاه کنید توی اینا میبینید کسایی که واسه خودشون 7 ردیف کردن و اولین حضور رویایی ـشون توی متا هست :biggrin1:
خلاصه تحت هر شرایطی هنوزم کچل وحشی با نسخه ی سومش بهترین HnS این نسله :biggrin1:
اینجاها رو کلا قبول دارم مخصوصا این سایتای جدید.
در مورد گاو3 هم که کسی اصلا جرات نداره طرف زیر سوال بردن اون بشه.
ولی همین که میگی حال نداد یعنی نتونستن به اندازه قبلی باور پذیر در بیارنش. البته این هم باید مد نظر داشت که کچلی که 5 نسخه سابقه وحشی گری داشته رو نمیشه تو یه نسخه به خوبی عوض کرد:d
باز هم قضاوت رو میذاریم واسه بعد تجربه بازی چون واقعا از دمو که نهایت لذت رو بردم و حتی گیم پلی اش که از 3 هم برام زیبا تر بود به نسبت این که فقط یک دمو بود
احساس فعلی خودم که احساس گیجی و منگی هست امشب مهمون داشتیم موقع خداحافظی باهاشون حواسم پرت بود تحویلشون نگرفتم پدرم ناراحت شد:d

دیگه در این مورد کمکی از دست من برنمیاد داداش
این دیگه بستگی به سلیقه خودت داره اگر از کاور ریجن 1 خوشت اومده خب صبر کن
تا چشم رو هم بذاری ریجن یک هم میاد

مرسي داداش جون
همين رجين دو ميگيرم البته ايشالا وقتي ميرم بگيرم بگه نداريم كه شنبه دو هفته ديگه رجين يكه خووووشگلو بگيرم :)
حالا چرا رجين دو وسط God of War: Ascension امگا نيست؟ :(

دمشون گرم هيچ ايراد ديگه اي نبود به شخصيت كريتوس كبير گير دادن انتظار دارن مثلا تو گوش زن و بچش بزنه يا همش داد بزنه هر كي از طرفش رد شد بكشه تا خودم بازي نكنم تو كتم نميره كه نميره امسال به منتقدا شراب ميدن بعد ميگن نمره بديد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or