mehdish
کاربر سایت
نمیدونم شماهم اینطورین یا نه ولی خدا خدا میکنم که کپی نشه![]()
نفست از جای گرم درمیاد
300 تومن از کجا بیاریم
من بعد این همه سال مقاومت یک هفته اس کنسول رو دادم کپی خور کردن
فقط برای این بازی
نمیدونم شماهم اینطورین یا نه ولی خدا خدا میکنم که کپی نشه![]()
فكر كنم با زدن چپ و راست ميتونيم به مولتي پلير و چلنج ها دست بيابيم مثلا فكر كنم اون نارنجي D: سمت راست مال مولتي باشهmain menu بازی همونطور که رضا گفت همینه ولی نکته جالبش اینه که دمو تلو رو تو خود خود منو اصلی گذاشتن و این خیلی برام جالب بود البته قبلا گفته بودن که از طریق منو اصلی میشه دسترسی پیدا کرد به دمو ولی من فکر میکردم مثلا یه بخش اضافاتی! چیزی داره که دمو هم اون تو هست ولی خیلی به تلو حال دادن گذاشتنش تو منو اصلی که البته به نظر من اینجور کارها خیلی درست نیست منو بازی باید کاملا متعلق به خود بازی باشهالبته گزینه مولتی معلوم نیست کجاست
داخل روح اسپارتا (یا همون شبح اسپارتا ) یه چیزایی معلوم میشه که چرا اینقدر نفرت کرستوس داره و خیلی چیزای دیگ که داخل هیچ نسخه این همچین چیزایی گفته نشده بود حتی کوه الپیوس هم اینقدر حرف نداشت و از همه بالا تر برای توضیح دادن در مورد شخصیت کریتوس تا به حالا همین شبح اسپارتا بوده و همچنین در مورد 2 هم چیزایی رو میگه که ادم میدونه که قضیه 2 برای چیه بوده چون 2 خیلی سری شروع شد و کمتر در مورد چرا ها توضیح داد و بیشتر در تلاش به رسیدن به خواهران تقدیر بود و انتقام .........البته شبح اسپارتا از نظر من بهترین عنوان از سری خدای جنگ هست. واقعا حس و حال بی نظیری داشت. تنها جایی که به کریتوس حق میدادم بابت کشت و کشتارش همین بازی بود. پایانش هم که . . .![]()
خب برادر من منم میخوام 300 بدم این بازینفست از جای گرم درمیاد
300 تومن از کجا بیاریم
من بعد این همه سال مقاومت یک هفته اس کنسول رو دادم کپی خور کردن
فقط برای این بازی
خب برادر من منم میخوام 300 بدم این بازیباید یه فرقی باشه!!!
تو پیج فیسبوک هم که پیام دادم بهشون گفتن مطمئنا کپی نخواهد شد!!!![]()
اقا یکی منو راهنمایی کنه من توی استور میرم اصلاً دموی این بازی نیست !!!! ایا فقط برای اعضای پلاس قابل رویت و دانلود هست