God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

بوی خون میاد :d

هایپ که نشدم هیچ حالمم بهم خورد ! یعنی رسماً چهره ی این کچل رو میبینم کهیر میزنم

همون.....بوی خون میاد b-)

دمت گرم رضا جون

صبر کن برای قدردانی مجسمت رو درست کنم :دی
potier.gif

دوستان آخر شماره ی یک دیدید که کریتوس Ares رو کشت و خودش خدا شد, بازیه Ghost of sparta فاصله ی بین کشتن Ares و خدا شدن کریتوس رو داره نشون میده. بعضی ها به اشتباه فکر میکنن داستان Ghost of sparta کاملا بعد از تموم شدن 1 شروع میشه.

داشتم داخل بازی نما می گشتم یک مورد خوب دیدم
بازی رسماً توسط سونی تأیید شد و در سایت رونمایی از بازی تیزری کوتاه برای رونمایی از بازی قرار داده شده است. در صفحه سایت نام God of War: Ascension را مشاهده می‌کنیم اما نامی که بر روی پنجره باز شده توسط مرورگر مشاهده می‌شود God of War 4: Ascension است. باید منتظر اطلاعات تکمیلی بیشتر در این زمینه باشیم

راست میگه مینویسه God of war 4 ... هوراااااا :دی
راستی من یه کم گیج شدم . به قول دوستان شاید بازی Prequel ـه خاص نباشه . اگه یادتون باشه . اسپویل :
قبل از اینکه با بربر ها بجنگه و شکست بخوره شمشیرش اینجوری نبود . یعنی از این مدل زنجیری ها نبود . بعد که با اریز پیمان بست شمشیر ها بهش بسته شد . الان تو تریلر این که همون شمشیر زنجیری هارو داره که :دی

آخرین ویرایش:
خوب دیگه اریا عکس گذاشت ما هم بزاریم !
اقا خدایش گرافیک .گیم پلی و از این جور حرف ها رو کنسول هیچ کدوم به پای این بازی نمی رسه از یک لحاظ های :d

1 ساعت اول شماره 3 که باپوزیدون در گیر میشدی و فک طرف کنیم یک جورای فک خودمون هم کنده شد .............:-o
هیچ وقت یادم نمی ره من چند تا از دوستان که pcباز بودیم یک زمانی (البته الان هم هستیم البته اگه وقت بشه ) وتمام بازی هارا رو 1080 اجرا می کردیم و برای مثال همیشه کرایسیس بالاترین چیز می دونستیم هست رو کل گیم هاحداقل از لحاظ گرافیک و گیم پلی و ....... از این جور حرف ها :dوقتی دفعه اول gow3را رو tv 40 دیدیم تو نیم ساعت اول فقط داشتیم همدیگه را نگاه می کردیم از تعجب که عجب چیز خفنی ساخته اند هر چی کلنجار می رفتیم با خودمون که یک ایرادی از بازی بگیریم نمیشد که نمی شد :d
این هارا خودم از باز ی گرفتم قبلا یعنی اگه یک چیزی تو مایه های همین هم بسازند راضی هستیم
می تونه پایان خوبی رو ps3باشه و منتظر یک شاهکار فک برنداز رو ps4باشیم

بازی رسماً توسط سونی تأیید شد و در سایت رونمایی از بازی تیزری کوتاه برای رونمایی از بازی قرار داده شده است. در صفحه سایت نام God of War: Ascension را مشاهده می‌کنیم اما نامی که بر روی پنجره باز شده توسط مرورگر مشاهده می‌شود God of War 4: Ascension است. باید منتظر اطلاعات تکمیلی بیشتر در این زمینه باشیم

آخرین ویرایش:
قبل از اینکه با بربر ها بجنگه و شکست بخوره شمشیرش اینجوری نبود . یعنی از این مدل زنجیری ها نبود . بعد که با اریز پیمان بست شمشیر ها بهش بسته شد . الان تو تریلر این که همون شمشیر زنجیری هارو داره که :biggrin1:
دقیقاً، اگر Ascension قبل از همه هست پس چرا داره بخشی از GOW1 رو نشون میده ؟ مرموز شد قضیه :دی !
اون حرکت آخرش هم دقیقاً همونجوری بود که سر رئیس بربر هارو با BOC قطع کرد :دی !

راست میگه مینویسه God of war 4 ... هوراااااا :دی
راستی من یه کم گیج شدم . به قول دوستان شاید بازی Prequel ـه خاص نباشه . اگه یادتون باشه . اسپویل :
قبل از اینکه با بربر ها بجنگه و شکست بخوره شمشیرش اینجوری نبود . یعنی از این مدل زنجیری ها نبود . بعد که با اریز پیمان بست شمشیر ها بهش بسته شد . الان تو تریلر این که همون شمشیر زنجیری هارو داره که :دی

چه فرقی داره IV باشه یا نه ؟ :دی حتی نسخه های شماره دار هم میتونند Prequel باشن ( DMC3 )

خیلی هم عالی :دی امیدوارم مثل GoW یک و دو، Art و Level Design خیلی خفنی داشته باشه. دیگه مثل GoW III دستشون فقط به Olympus بند نیست.

یه نکته جالب هم هست، کریتوس تو این تریلر همون ظاهری رو داشت که آخرهای GoW III توی کابوس گیر میوفته :دی

چه فرقی داره IV باشه یا نه ؟ :دی حتی نسخه های شماره دار هم میتونند Prequel باشن ( DMC3 )

فرقش اینه که فکر کنم اول که بازی رو داشتن می ساختن بازی شماره ی 4 بود ولی بعدش 4 رو برداشتند یعنی دیگه 4 حساب نمی شه اخه ادم زورش می یاد این همه منتظر بازی باشه ولی یه gow فرعی باشه حتی حالا که فرعی هم هست داستانش بعد از gow3 نیست همون دوتا هم که مال psp بود زیاده

واااااو عالیه . بشدت حالکردم با خبر . دلم واسه جذابترین H&S ـی که تا بحال بازی کردم تنگ شده بود :دی
بهترین خبری بود که میشد سونی به طرفدارهاش بده ( اگه MGS رو حساب نکنیم :دی )
بنظر من هم داستان باید هم ادامه-ی نسخه سوم رو بهش بپردازه هم اگه شد فلش بک هم بزنه به قبل . از همه چیز خیالم راحته بجط داستان .
بنظرم اگه داستان بخواد فقط به قبل از نسخه اول بپردازه کشش نخواهد داشت

بسیار هم عالی ! به شدت منتظر اولین نمایش های بازی و انفجار E3 هستیم ...

کریتوس یک بار دیگه بیا و به بقیه یاد بده که HnS یعنی چی ...

باز کریتوس اعصاب نداره (یعنی با داستان خوبی روبرو خواهیم شد):d

آقا من دارم تلفات جانی مالی میدم :دی ، از 3D نبودنش هم حمایت میشه .

//

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or