God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

در ضمن مگه کریتوس آخر نسخه یک انتقام خانواده اش رو نگرفت ؟ پس الان میخواد از کی انتقام بگیره ؟

شاید از Haterها:d. از همه چیز این بازی خیالم راحته، شک کردن به کار سانتا مونیکا فعل حرامه:d (البته به نظر مخالفها احترام میگذارم) الآن فقط به این فکر میکنم که بهترین گرافیک سال 2013 چی میشه؟!

نه دیگه! انتقامش میشه گفت آخر GOW III به پایان رسید! (بشین GOS رو بازی کن میفهمی :d گرچه اسپویل کردم :d ) بعد همون I هم قرار بود کابوس هاش رو ازش بگیرن و این چیزا ولی چنین کاری نکردن!

منم درسته خیلی مخالف بازی بودم! ولی همینطور که قبلا گفته بودم با GOW جدید همون ثانیه ی اول هایپ میشم! الان هم هایپ شدم! :d
صبح قبل از رفتن به مدرسه که دیدم تیزر رو داشتم بال بال میزدم! تو مدرسه هم کلا در عالم دیگری بودم!(یحتمل منم عروج کرده بودم به سوی آسمان ها :d ) کلا هیچی دیگه! :d
منتظر اطلاعات بیشتر توی E3 هستیم! این بهاری هم که گفتند همون Marchـه قاعدتا دیگه ؟ :d

موزیک تریلر محشر بود, محشر. اپیک بودن ازش لبریزه :دی . مخصوصاً اون قسمتی که دستو پای کریتوس با زنجیر بسته شد !

چه کنفرانسی بشه E3 امسال!:d
The Last Of Us از Naughty Dog
GOW:Ascension از Santa Monika
احتمال خیلی زیاد کار جدید Quantic Dream
و نمایش احتمالیه The Last Guardian و FF Versus و حتی شاید صحبتی از کنسول جدید میتونه همه رو منفجر کنه!:d

شاید از Haterها:d. از همه چیز این بازی خیالم راحته، شک کردن به کار سانتا مونیکا فعل حرامه:d (البته به نظر مخالفها احترام میگذارم) الآن فقط به این فکر میکنم که بهترین گرافیک سال 2013 چی میشه؟!
کلآ یه سری چیزها رو میشه در موردشون مطمئن بود ! :دی یکی گیم پلی هست که شاید یه عده بگن چمیدونم ساده هست و کمبوش فلان طوره و ... ، ولی همین گیم پلی برای من و خیلی های دیگه لذت بخش ترین گیم پلی H&S هست. یکی طراحی دشمن ها و باس ها هست که بعیده مشکلی داشته باشه چون توی این سه نسخه نشون داده که از این نظر کمتر رقیبی داره. موسیقی و اینا هم باز بعیده به مشکل بخوره و احتمالآ مثل نسخه های قبلی عالی هست. گرافیک هم که توی GoW III با اینکه اولین تجربه PS3ـشون بود ولی همچین چیزی رو 2 سال پیش تحویل دادن :

تازه این عکس ها در لحظه از بازی گرفته شده و توی خود بازی و در حال حرکت خیلی بهتر هم میشه. اونی که عکس گرفته هم یه کم بد سلیقه بوده و جاهای خیلی بهتری هم توی بازی هست ! :دی
فقط می مونه داستان که الآن هیچی نمیشه در موردش گفت و میتونه خیلی درپیت باشه یا خیلی عالی که امیدوارم دومی باشه ! :دی

واقعا آسمونی که من تو GOW3 دیدم تو هیچ بازی ندیده دیگه !
جایی که برای بار دوم با Zeus میجنگیم

خدا کنه گرافیکش طوری باشه که فکر کنیم GOWIV هست :x
GOW همیشه بهترین گرافیک رو بین رقباش (از نظر تاریخ انتشار) داشته پس من انتظارم گرافیک بیشتر از TLOU هست!:d

فقط می مونه داستان که الآن هیچی نمیشه در موردش گفت و میتونه خیلی درپیت باشه یا خیلی عالی که امیدوارم دومی باشه ! :دی

شاید به خاطر Prequel بودن بازی، درصد آب داستان زیاد باشه ولی اگر روایتی از وقایع بعد از نسخه سوم هم تو بازی باشه همه چیز عالی میشه، در مورد داستان هم زیاد شک کردن جایز نیست:d

نه دیگه ... بهترین گرافیک 2013 مال کنسولهای نسل بعده .

هایپ که نشدم هیچ حالمم بهم خورد ! یعنی رسماً چهره ی این کچل رو میبینم کهیر میزنم
این نظر من بود اسمش رو هر چی هم می خواید بذارید ما را به خیر و شما را به سلامت

همین کچلی که میگی یکی از پرطرفدارترین کارکترهای دنیای گیمه :d

کلآ یه سری چیزها رو میشه در موردشون مطمئن بود ! :دی یکی گیم پلی هست که شاید یه عده بگن چمیدونم ساده هست و کمبوش فلان طوره و ... ، ولی همین گیم پلی برای من و خیلی های دیگه لذت بخش ترین گیم پلی H&S هست. یکی طراحی دشمن ها و باس ها هست که بعیده مشکلی داشته باشه چون توی این سه نسخه نشون داده که از این نظر کمتر رقیبی داره. موسیقی و اینا هم باز بعیده به مشکل بخوره و احتمالآ مثل نسخه های قبلی عالی هست. گرافیک هم که توی GoW III با اینکه اولین تجربه PS3ـشون بود ولی همچین چیزی رو 2 سال پیش تحویل دادن :

تازه این عکس ها در لحظه از بازی گرفته شده و توی خود بازی و در حال حرکت خیلی بهتر هم میشه. اونی که عکس گرفته هم یه کم بد سلیقه بوده و جاهای خیلی بهتری هم توی بازی هست ! :دی

در مورد عکس اول ودومی از بالا شک نکنید اولی مال موقعی هست که میرید داخل بدن گایا بار اولی دیدیم چون 60 فریم هم کامل میزنه این تیکه دسته رو ول کردم وزدم تو سر خودم که چطوری سخت افزار پلی3 داره اینو میکشه.تازه این تیکه کوچیک بود صحنه های درگیری با خدای دریا روی گایا عالی کار شده بود.

عکس دومی موقعی هست که میخواید برید برای مبارزه با اون غول بزرگ که اسمش کرونوس هست.این تیکه هم جزو بالاترین گارفیکها بود .نور پردازی وحشتناک بالا هست بعلاوه hdr.

شک نکنید گرافیک بازی هنوز جای بالا رفتن داره و ps3توان کشش رو داره.

باقیه موارد هم که دیگه بماند چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست.واقعا دمشون گرم واقعا طراحان و برنامه نویسای کم نظیری داره سانتا مونیکا.

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

نه دیگه ... بهترین گرافیک 2013 مال کنسولهای نسل بعده .

2014کنسولای نسل بعد میان.

گرافیک هم که توی GoW III با اینکه اولین تجربه PS3ـشون بود ولی همچین چیزی رو 2 سال پیش تحویل دادن :

45 دقیقه اول بازی، Waterhorse های پوسایدن برای نشون دادن عظمت گرافیکی بازی کافیه، بقیه ش بماند :دی !

صحنه ی کندن فک Waterhorse:

حرکت آخر که البته کیفیتش در حد دو تصویر بالائی نیست :دی:
50457720680546675404.jpg

اون انیمیشن ها, Antialiasing با حجم سرسام آور بافت ها و افکت های همراهش (مخصوصاً قطرات آب) توی فریمی بالاتر از 50 . در نگاه من که این سکانس چیزی کمتر از CG نداره .

خیلی دوست دارم ببینم دستپخت بچه های Santa Monica توی آخر نسل با PS3 چجوریه ؟

آخرین ویرایش:
يكي زحمت بكشه معني صحبتهاي تو تريلر رو بگه
ممنون
مخلص كريتوس :thumbsup:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or