God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

در واقع این بازی یک فلش بک به عقب و نشون دادن چیزهایی هست که قبلآ اتفاق افتاده و به نظرم حادثه ی جدیدی توش رقم نمی خوره. البته بازم باید ببینیم محور اصلی داستان چیه.

الان واقعا چه ارتباطی بین اون تصاویر و این prequel وجود داره؟

آهنگ تریلر فوق العاده بود . داستان بازی هم من که واسه این نسخه (ascension) داستانی به ذهنم نمیرسه که شاهکار باشه (شاید یخورده فک کنم بتونم :دی ) ولی به سانتا اطمینان دارم که بتونه این نسخه رو هم یه شاهکار بسازه و بده بیرون . فقط ایشالا داستانش شاخ باشه بقیش مهم نیس .

احتمالا داخل این شماره یه سری چیزا از گذشته اتینا نشون بده .
تا واسه کسانی که رفتارهای اتینا در اخر شماره 3 قابل توجیح نبود رو حل کنه

فکر کنم کراتوس، Open-World باشه :دی
چون قبلا سانتامونیکا بدنبال استخدام افرادی برای ساخت بازی Open-world بود.
ولی اگر برای ویتا بیاد فروشش ویتا 2 برابر میشه

گفته شده God Of War: Ascension جاه طلبانه ترین قسمت از کل سری God Of War خواهد بود
"Join Kratos as he seeks freedom, redemption, and the clarity to avenge his family in the most ambitious God of War adventure in the series so far."

برای ویتا نیست. آخرش PS3 رو نشون میده . اگه بتونن یه ترکیب خوب از دکمه و حسگر های دسته move درست کنن خیلی عالی میشه البته با اپشن کنترلر کلاسیک که داد بقیه در نیاد. اسمشم جالبه " معراج" .زیاد اسمش به پریکوال نمیخوره حتی تیزرش ولی از گذشته صحبت میکنه. امکان این هست که ماجرای بعد از 3 باشه ولی هی فلش بک بزنه به گذشته
چقدر سونی شوته که امازون اینقدر راحت تیزر و گیم، همه رو لو میده!
راستی این هونلی سورد چی شد ؟ :دی

گرچه با Prequel مخالفم مگر اینکه واقعا بتونه یه Prequel درست و حسابی بشه.مثل DMC 3.
امیدوارم بقیه خداها رو توی بازی نشون بدن مثل Artemis خواهر Apollo الهه شکار:x.چون فقط آرتمیس زنده مونده! بقیه همه مردن! اگر خدای دیگه ای یادم بیاد میگم!!!:d
ddj4zcjpotiv8s7ffa5.jpg
ناگفته نماند که آرتمیس آدمترینشونه و ه خاطر همین خیلی سر و کله ش پیدا نمیشه!!!:d

به سانتا مونیکا اعتماد داریم و مطمئنم یچیزی در خور نام God of War میده بیرون . به گفته خودشون هم که بلند پروازانه ترین ماجراجوئی کریتوس خواهد بود .

این حکم همون Halo : Reach رو که برای Halo Fan ها داشت برای GoW دوستان داره . مثل اینکه به همون اندازه هم بزرگه . فک کنم برای این شماره دار نشد که سانتا میخواد شماره ی بعدی کرکتر اصلی رو عوض کنه و داستان کریتوس رو با همین 3 گانه شماره دار و یکی 2 تا اسپین اف تموم کنه . ایشالا GOW IV رو PS IV !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or