God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

عالی شد ، واقعا خبری توپی بود .
در نگاه اول Prequel بهم ضد حال میزنه و در نگاه دوم خیلی هایپ زده میشم ! :دی

تا صدای اون زنه که گوینده خدای جنگ هست اومد من رفتم به جهان آرزوها:x
نکته ای که وجود داره اینه که ماجرا مربوط میشه به قبل از خدا و به قولی هیولا:d شدن کریتوس
به نظرم خیلی جالب میاد بازیش>:d

به به كله كچل برگشت خوب ديگه اقايون سانتا مونيكا وارد رقابت شد ديگه بقيه بازي ها بايد بزن تو جاده خاكي:d

اتفاقا بازیش پتانسیل بالایی برای جالب بودن داره!
اگر اون چیزی که من فکر میکنم باشه یعنی کریتوسی که یه انسان معمولیه بدون جادو جمبل و اتفاقاتی که برای خودشو خانوادش میوفته توی روند بازی باشه همینا خودش کشش داستانیه خوبی میتونه ایجاد کنه.
منتها طبق روند سری بازی دست سانتا برای خلق یه داستان عالی خیلی تنگه به نظرم ولی باز بهشون ایمان دارم.....

بنظرم زمان تیزر بعد از GOW III هست
و موقعی که کریتوس رو دارن به زنجیر میکشن بخاطر گناهانی که کرده(اگه یادتون باشه آخر GOW III هم کریتوس سیاه شده بود در ذهن خودش و توی این تریلر هم سیاه بود) و این رنگ زرد پشت زمینه هم میخوره همونجایی باشه که کریتوس رفت آخر GOW III(اگر یادتون باشه بعد از Cast جایی رو نشون میده که روشنایی داره مثل همینجا زرد رنگ و طلایی هست.یعنی اینجا همونجایی هست که کریتوس رو بردن.چون آخر GOW III سر جاش نبود دیگه و دارن با نشون دادن اینجور چیزا و به یاد آوردن قدیمهای او زجرش میدن)

چیزی که با دیدن تریلر حس کردم اینه که Prequel کامل نیست. یعنی شاید یه جورایی ترکیبی باشه ! :دی بخش اصلی بازی مثلآ Prequel باشه ولی یه جاهایی هم زمان حال باشه و آخرش هم در زمان حال با یه اتفاق عجیب و جالب تموم بشه !
اگه Prequelـش خیلی Prequel باشه (!!) ، یعنی Kratos با یه شمشیر معمولی میجنگه مثلآ ؟! :دی چون اون موقع نه قدرت عجیبی داشته ، نه اسلحه ای که خداها بهش داده باشن.
یه چیزی هم که قبلآ گفتم و بازم میگم (مخصوصآ الآن که به نظر میاد بازی Prequel هست) اینه که مثلآ یه مرحله 1 ساعته در مورد جنگ تایتان ها با خداها بذارن ! بهانه ـش رو هم میشه راحت جور کرد و مثلآ از طریق خاطرات یکی از تایتان ها که زنده مونده ، اون مرحله رو ایجاد کرد. خیلی چیز جالبی میشه به نظرم.

آخرین ویرایش:
شک ندارم با یک GOW خفن و زیبا طرف هستیم

یک اپسیلن کسی فکرشو نمی کرد که داستان بازی اینطور بشه

کریتوس در این قسمت به دنبال آزادی ، رستگاری و نظم و ترتیبی برای گرفتن انتقام خانواده خود در جاه طلبانه ترین ماجراجویی خود می باشد.

بسیاری از ما میدانیم که کریتوس فردی افسانه ایست که توانسته خدایان را در آسمان الیمپوس نابود کند.اما زمانی وجود دارد که قبل از این که کریتوس به عنوان یک هیولا شناخته بشود با نام شبح اسپارتا او را می شناختند هنگامی که چیزی غیر از خشم در او وجود دارد . زمانی که کریتوس از جنون به ستوه آمده است . زمانی که دیگر او دیگر در خون خود غرق خواهد شد.

IGN: یک بار دیگرشایعاتدر مورد نسخه‌ی چهارم ازخداسریجنگ حاکی از آنند که این بازی منتشر خواهد شد. تیزر هفته گذشته، جای تامل بر این امر دارد. آمازون در حال حاضر جلوتر از بقیه‌ی سایت ها، "خدایجنگ: عروج به آسمان" (GOD of WAR ASCENSION) را به طور غیر مستقیم معرفی کرده است. اما ساعاتی بعد، آن صفحه حذف شد.

اکنون دیگر عرضه‌ی این بازی حتمی‌ست. این متن تریلری است که نباید از آن محروم شوید:

تریلر

این بازی، هنوز رسماً تایید نشده است. امادر طول روز نیز باید اطلاعات جامع تری نیز از بازی خدای "جنگ:معراج" منتشر شود.

تو این تیزر که داره همش میگه قبل از اینکه کریتوس قاتل بشه قبل از اینکه کریتوس دستش به خون آغشته بشه قبل از اینکه کریتوس خشن و..... بشه. فکر کنم بازی بر میگرده به زمان خانه داری و آشپزیه کریتوس.
zw0fn3f7qpd7rzflq62.jpg

------------------------------
من که به شخصه از این حرکتشون خیلی خوشحال شدم....الآن بهترین فرصت هست برای سانتا مونیکا که ایده های جدید خودشو وارد بازی کنه و گیم پلی و داستان بازی رو هرجوری که دلش میخواد توسعه بده و ترسی از ریسک کردن نداشته باشه... خیلی جالب میشه المان های بازی هایی مثل زلدا رو به GoW اضافه کنن.
بر خلاف بقیه دوستان به نظرم روی قسمت داستان خیلی میتونن مانور بدن. توی گاو3 کریتوس زد و عملا همه خدایان رو کشت. هیچ چیز دیگه ای برای گفتن باقی نمونده، ولی حالا دست سازنده ها به شدت بازه و میتونن داستان رو هرجور که دوست دارن توسعه بدن ، دلایل کافی برای برگشتن کریتوس به ما بدن و پایان نسخه سوم رو توجیه کنن.....

آخرین ویرایش:
آخر بازی هم دو تا پایان داره ، میتونی خانواده کریتوس رو بکشی ، یا نکشی!!!!!

بطور رسمی جایی حرف از انحصاری بودن بازی زده شده؟

آخر بازی هم دو تا پایان داره ، میتونی خانواده کریتوس رو بکشی ، یا نکشی!!!!!

بطور رسمی جایی حرف از انحصاری بودن بازی زده شده؟
are u kiddinig me?:d
سانتا مونيكا بازي رو ميسازه اونوقت مولتي باشه:))

آخر بازی هم دو تا پایان داره ، میتونی خانواده کریتوس رو بکشی ، یا نکشی!!!!!بطور رسمی جایی حرف از انحصاری بودن بازی اومده؟
santa monica زیر مجموعه سونی هست دیگه احتیاجی به گفتن انحصاری نیست که!!

همین الان انجام شد :|

(در ضمن اون حرف رو در قبال صحبت های شیرین و بامزه دوستمون زدم که میگفت

نقل قول نوشته شده توسط 8030 مشاهده نوشته
اگه HS2 باشه اولین کاری که میکنم ps3مو میبرم توی حیاط یه چهار لیتری بنزین روش خالی میکنم و اتیشش میزنم.

. نه که بوک مارک بشه استفاده بشه. /:) )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or