God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

بچه ها به این بازی چقدر امید دارین
طوری که من تو سری ها دیدم همینطور رو به اسونتر شدن میرفت حالا به نظر شما درجه سختی این شماره چقدره
امید وارم خیلی سخت باشه
اميد كه در موردش حرفی نيست حتما شاهكار می شه من كه خيلی دوست دارم گذشته كريتوس و جنگ هاش همراه ارتش اسپارتا رو ببينم. ولی در مورد درجه سختی من خودم تمام نسخه GoW رو رفتم و هيچ آسون شدنی نديدم.
البته GoW 1 سخت ترين شماره سری بود (البته شايد فقط از لحاظ فينيشر زدن:دی) ولی بعد GoW 2 ديگه درجه سختی آسون تر نشد و GoW 3 هم رو آخرين درجه سختی خيلی تجربه شيرينی بود.
كلا GoW به عنوان يه H&S سختی متعادلی داره، اين وسط گرافيك و طراحی هنری خيره كننده اش بيشتر از گيم پلی آدم رو جذب می كنه.

آخرین ویرایش:
GOW در هیچ زمینه ای فوق العاده نیست ولی چیزی که فوق العاده اش می کنه اینکه در هز زمینه ها متعادل و خوب عمل می کنه هر چند من زیاد علاقه ای به این GOW جدید ندارم

GOW در هیچ زمینه ای فوق العاده نیست ولی چیزی که فوق العاده اش می کنه اینکه در هز زمینه ها متعادل و خوب عمل می کنه هر چند من زیاد علاقه ای به این GOW جدید ندارم

شما اصلا علاقه ای به سری gow داری

شما در درک مطلب مشکل داری مشکل من که نیست.منظورم اینکه شاید در گیم پلی یا گرافیک یا داستان در بالاترین سطح نباشه ولی چون چون تمام بخش ها متعادل است باعث بالا رفتن کیفیت بازی میشه.
مثلا silent hill در زمینه داستانی عالی هست ولی چون گیم پلی خوبی نداره در مجموع بازی متوسطی حساب میشه.
چطور مگه؟

دقیقن، با اینکه اصلن از GOW خوشم نمیاد. ولی دقیقن GOW رو میشه به عنوان یکی از با ثبات ترین بازی ها نام برد.
هرچند داستان بازی کمی تا قسمتی به تمام قسمت های بازی میچربه ولی در کل همه قسمت های بازی خوب هستند قسمت بد نداره. همین باعث میشه یه عنوان عالی باشه.
یک قسمت عالی نیست یه قسمت مزخرف و بد.

اصل مطلب رو نمیگیری. منظور این هست که پلتفورمر و اکشن و ادونچر و پازلهاش همه استاندارد هستن و بجا درست و دقیق بکار برده شدن. Brutal Legend تقربا همه سبکها رو داشت مثل ریسنگ و Open-World و اکشن و پلتفورمر و RTS و .... ولی هیچ کدومش رو درحد استاندارد نبودن.

پ.ن. GoW اینقدر اعتبار و کیفیت داره که با 4 تا کامنت چیزی ازش کم نمیشه ;).

گربه_هه دستش به گوشت نمیرسید میگفت پیف پیف بو میده

ملت اخیرا به جای بحث و گفتگو میان یه کامنت خیلی بی ربط میذارن و فکر میکنن الان بحثی پیرامونش شکل گرفته. واقعا منظور بعضی از پست هارو متوجه نمیشم...

خیلی جالب هست.من در واقع تو پستم از GOW تعریف کردم ولی نمی دونم چجوریه که اینجا یکجور دیگه متوجه می شن.شاید من هر پستی میدم باید که تفسیر و تحلیل هم پایینش بزارم تا یک عده نیان فقط اول پست رو بخونن بعد مثل بچه ها GIF بزارن یا یک عده فکر نکن که GOW رو عرضه کردن فقط واسه اونا

ملت اخیرا به جای بحث و گفتگو میان یه کامنت خیلی بی ربط میذارن و فکر میکنن الان بحثی پیرامونش شکل گرفته. واقعا منظور بعضی از پست هارو متوجه نمیشم...

شهاب جان خوب در اینجور مواقع باید بعضی صحبتارو جدی نگرفت خوب .

من منظور شما رو فهمیدم اما واقعا به نظر شما

GOW در زمینه ی گرافیک فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی داستان فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی گیم پلی فوق العاده نیست ؟
GOW در زمینه ی موسیقی فوق العاده نیست ؟

خیلی جالب هست.من در واقع تو پستم از GOW تعریف کردم ولی نمی دونم چجوریه که اینجا یکجور دیگه متوجه می شن.شاید من هر پستی میدم باید که تفسیر و تحلیل هم پایینش بزارم تا یک عده نیان فقط اول پست رو بخونن بعد مثل بچه ها GIF بزارن یا یک عده فکر نکن که GOW رو عرضه کردن فقط واسه اونا

پیکان ماشین فوق العاده ای نیست ولی چیزی که اونو فوق العاده میکنه اینکه تو همه زمینه ها متعادله مثلا مناسب برای انواع آب و هوا-نداشتن نگرانی از خش افتادن روش-خدمات پس از فروش عالی-مناسب برای حمل بار و مسافر و ... منظورترو اینجوری گفتی دوست من.داری در مورد پورشه کارا جیتی حرف میزنی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or