God Of War: Ascension رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
godofwara610.jpg

همونطور که میدونید سونی در روزهای اخیر خبر از رونمایی عنوان جدیدی را با منتشر تصویری داد. حدس های فراوانی در مورد این بازی مرموز که جمله Will Vengeance bring Redemption را شامل میشد زده شد. امروز سایت آمازون یک روز قبل از موعد اصلی خبر نسخه جدیدی از سری God of War را منتشر کرد. این عنوان که God Of War: Ascension نام دارد، گویا وقایع ماقبل تریلوژی GOW را بازگو خواهد کرد و یک Prequel در دنیای GOW خواهد بود.

به همین بابت، تیزر کوتاهی از بازی منتشر شده است که میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
God of War Ascension PS3 Teaser Trailer - YouTube

آمازون

45 دقیقه اول بازی، Waterhorse های پوسایدن برای نشون دادن عظمت گرافیکی بازی کافیه، بقیه ش بماند :دی !

صحنه ی کندن فک Waterhorse:

حرکت آخر که البته کیفیتش در حد دو تصویر بالائی نیست :دی:
50457720680546675404.jpg

اون انیمیشن ها, Antialiasing با حجم سرسام آور بافت ها و افکت های همراهش (مخصوصاً قطرات آب) توی فریمی بالاتر از 50 . در نگاه من که این سکانس چیزی کمتر از CG نداره .

خیلی دوست دارم ببینم دستپخت بچه های Santa Monica توی آخر نسل با PS3 چجوریه ؟

طراحی بدن هیدیز رو نمیگی؟

از کجاش بگم؟

اون غول بزرگه که داخل pit of tartarusباهاش درگیر میشی که اسمش کرونوس هست رو نمیگی؟
دقیقا اندازه کریتوس در برابرش به اندازه یه شپش کوچلو هست.
بار اولی که صحنه رو دیدم اصلا حیرت زده شدم که اخه خدایا چند تا چند ضلعی تو بدن این غول بکار رفته .چطوری این لامذهب داره میکشه؟
بخدا همچین گرافیکی رو بخوای رو یه کارت گرافیک قدرتمند کامپیوتر هم پیاده کنی زیرش میزائه.
من نمیدونم این سونی داخل spuپردازنده cellچند تا واحد برداری قرار داده؟هیچوقت هم از این قسمت پردازشگرش اطلاعات درست ودرمونی نداد.یه طورایی به عنوان تک اس از این قسمت بهره میبره و بدطور میبره.

ولی خداییش آهنگ تریلر خیلی هایپمون کرد :دی مخصوصا اون صدای راوی خیلی باحال بود :دی

اینم متن حرفاش :

Many know the legend of Kratos, the mortal turned god who brought down the very walls of Olympus. But there was a time before Kratos became the monster known as the Ghost of Sparta. A time when something other than rage consumed him. A time when in spite of the madness that plagued him, Kratos would break his blood oaths to an unjust god. A time when he would no longer be bound in blood.

راستی آخر تریلر کریتوس زنجیرها رو پاره کرد ، شاید به قول آریا این یه Prequel کامل نباشه

آخرین ویرایش:
اگر به من باشه که میگم افسانه های یونان همیشه کشش بزرگی برای بیان یه داستان فوق العاده دارن.چون شجره نامه شون خیلی بزرگه! یه نگاه به این بندازین تا بزرگی رو بفهمین!شجره نامه شون!:d :
z9dcgtxo9491knncgoz.jpg
همین 3 تا برادر،کلی داستان برای خودشون دارن.مخصوصا زئوس که دیگه افسانه ها روی ناخن اون میچرخن! حالا Hades , Poseidon به کنار.:d

r4gwlbex1zrglhihsxmu.jpg
9uox4zysr8wahyt1x.jpg
j4ajpwf9qyc422g99ybc.jpg
خود Ares هم که بدبخت زندگی بزرگی داشته!کلا آدم بدبختی بوده!!!:d
udfzlq94nm8hdsf0k9pc.jpg
لب کلامم این بود که ما فقط گوشه ای از این افسانه رو دیدیم! بزرگتر از اون چیزی هست که بتونیم تصورشو بکنیم!!!:d به راحتی میتونه چندین شماره از این سری منتشر بشه و کف از دماغ همه بزنه بیرون!!!!:d

همین که فهمیدم شماره 4 ـمی در کار نیست خودش کافیه ؛ الان بسی هایپ میشویم :دی

هر چند که فکر میکنم این شماره یه Prequel خالص نیست ! یه نگاهی به شعار قبل معرفی شدن بازی بندازین " Will Vengeance bring Redemption " ؛ انتهای شماره سوم دیدیم کریتوس انتقامش رو گرفت ولی رستگاری ؟! ... این به احتمال زیاد برمیگرده به خاطرات کریتوس که در زمان حال داره برمیگرده بهشون . تریلر هم دقیقاً تیپ بدنی و رنگ بندیش همونطوری هست که اواخر شماره سوم میبینیم .

به احتمال خیلی زیاد یه Prequel ـی هست که فرای بیان کردن داستان کریتوس در گذشته راه رو برای ساختن یه 3 گانه (!) دیگه برای کنسول نسل بعدی سونی باز میکنه .

به هر حال شخصاً از بازی استقبال میکنم ؛ ولی از اونور بنظرم بازی دیگه خیلی داره میلک میشه اما خب به هر حال کار دست سانتاس و این استدیو هم ارزش های خودش رو تو این 3 شماره نشون داده .

دیشب به اریا گفتم یه چیزی معرفی میشه که با صورت میخورید زمین. اریا بیا تحویل بگیر :دی.

حالا این یه نسخه فرعیه؟!! فک کنم !! خدا کنه یه بازیه اصلی باشه نه فرعی ! چی بهش میگن spoof of یه همچین چیزی!!

حالا این یه نسخه فرعیه؟!! فک کنم !! خدا کنه یه بازیه اصلی باشه نه فرعی ! چی بهش میگن spoof of یه همچین چیزی!!

Spin-Off منظورته ؟ نه این نسخه اصلیه و Prequel ـه و قراره داستان کریتوس قبل از اتفاقات GOW I رو بگه ( کلا این نسخه قبل از همه نسخه های قبلی اتفاق میوفته )

دیشب به اریا گفتم یه چیزی معرفی میشه که با صورت میخورید زمین. اریا بیا تحویل بگیر :biggrin1:.
گفتی نسخه Vita معرفی میشه و با صورت میخورین زمین ! :دی ولی الآن چیزی معرفی شده که 90% بچه ها منتظرش بودن و به Sequel ترجیح میدن ! :دی (طبق صحبت های قبلی که توی تاپیک های مختلف شده بود) فکر کنم این دفعه تو با صورت خوردی زمین ! :دی
هرچند خودم Sequel رو بیشتر دوست داشتم ! :|

اتفاقا در مورد gowمن منتطر یهprequelبودم
واقعا به ادم حس تاریخی میده

آدم رو مجبور می کنه بره

اول این Prequel رو بازی کنه

بعد HD Collection

بعد 3 ــشو

یه سوال بی ربط ( نسخه های PSP کجای داستانش قرار دارند ؟؟ ) یه ترتیبی به ما میگید ؟

یه سوال بی ربط ( نسخه های PSP کجای داستانش قرار دارند ؟؟ ) یه ترتیبی به ما میگید ؟
God of War: Ascension
God of War: Chain of Olypus
God of War 1
God of War: Ghost of Sparta
God of War 2
God of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or