همونطوری که در عکس بالا میبینید نوشته دو دیسک ! این یعنی چی یعنی بازی تو دو تا دیسک 4.7 عرضه میشه یا بازی اصلی روی همون 9.4 عرضه میشه و یه دیسک مربوط به دمو و پشت صحنه است که هنوز معلوم نیست خداکنه دو تا 4.7 باشه تا مشکل زیادی برای دیسک های 9.4 بووجود نیاد.
همون که گفتم دومین اسلحه کریتوس Barbarian Hammer هست که از همون فرمانده بارباریان ها میگیره شما میتونید در میان بازی بازدن کلید r2 اسلحه هاتون رو عوض کنید به طور مثال همونطوری که کوری گفته میتونید با یک دشمن به هوا بروید و دشمن را به زمین بفرستید و همین لحظه Hammer را بردارید و با یک ضربه ی محکم بر سرش فرود آیید.
یه چیز جالب دیگر اینه که یک نفر از کوری پرسیده یا جادوی شماره قبل به طور مثال Poseidon ' Rage در این شماره هم هست کوری جواب داده که جادوها به کل عوض شد اما شاید در دنیای بزرگ GOW II شاید بتونید در صندوقچه ای Poseidon 's Rage رو بیابید و ازش استفاده کنید.حالا صحت این سخن کوری نمیدونیم تا چقدر درست باشه ولی اونطور که معلوم دنیای بازی از شماره 1 خیلی بزرگتره و همچنین بازی طولانی تره.
دمو گاد اف وار 2 هم تو فوریه میاد که فقط NTSC UC و پال هستش که هنوز جزییاتش معلوم نشده به نظر من نیارن ایران بهتره چون یه سری به اسم بازی اصلی میفروشنش .اینم باکس شاتش که روش نوشته که The collusus battle معلوم شد اون مجسمه یک کولوسیوس هست که اینو میدونستیم ولی اخه مجسمه کی هست من فکر میکنم آپولو باشه:confused: ولی اصلا با عقل جور در نمیاد فقط از نظر ظاهری شکل اونه یعنی امکان داره کریتوس به معبد اپولو در شهر دلفی بره:confused:
مانند شماره قبل بازی 4 درجه سختی داره که یک درجه اش اول بازی باز نیست.که یک درجه سخت تر God mode به اسم Titan Mode به بازی اضافه شده.در دمو فقط یک درجه سختی گنجونده شده.
در مورد خدایان هم گفته شده که یه سری جدید بهشون اضافه شده ولی دمتر یکی ا زهمسران زئوس در بازی حضور نداره ولی احتمال میره دخترش یعنی پرسفونه زیبارو در بازی باشه.بزارید پرسفونه رو خدمتتون معرفی کنم این دختر همسر هیدیز یا پلوتو فرمانروای دنیای مردگان است که در اصل ملکه دنیای مردگان است جالبه بدونید شوهر او عموی او نیز میشود زیرا پدر پرسفونه زئوس است و هیدیز پرسفونه رو می دزد و به دنیای مردگان می آورد و این یکی از عواملی که هیدیز زیاد رابطه ی خوبی با زئوس ندارد زیرا زئوس با ازدواج این دو موافق نبود.
در آخر یک والپیپر از GOW 2 که هیچ جا ندیدید: