LMFAO 0oo0
کاربر سایت
كدهاي گيم شارك ورژن 3.4 ntsc/ ucکدش رو بزارید لطفا
سلام
من توی این بازی اون قسمت کی یه پرنده یخ زده دور و ورم هم یخ زده اند که باید یخ ها رو آب کرد باید چکار کنم تا آب بشن؟
اخ جان منم بازی رو تو حالت اسون تموم کردم راستی همونجاکه اون درختا از دیوار بالا میرن و کریتوس رو یکیشون سواره بازی تموم میشه نه اگه اونجا تموم میشه برای امدن خدای جنگ3 لحظه شماری میکنیم
سلام بچه ها....من اون مرحله رو که تو اولش یه مردرو به یه مجسمه که به شکل یه دست هستش بستن و یه عقاب مشغول خوردن اون مردست و اخرش باید اسب God Of War رو از زیر دست اون مجسمه بزرگه دار بیاری رو رد کردم.
بعدش سوار اسبش میشه و تو هوا باید یه سری از دشمنارو بکشی بعدش God Of War از رو اسبش میپره و تو هوا سقوط میکنه که باید با زدن دکمه ی مثلث دیوار رو بگیری....بعدش میری تو ساختمون....همون اولاش یه جایی هست که با اسانسور میری تو یه اتاق که طبقه ی بالاست....تو اتاق یه برجستگیه چوبیه بزرگ رو زمین هست که وقتی روش وایسی در باز میشه....یه دستگیره هم وجود داره که با کشیدنش تا کنار اون برجستگی چوبیه در دوم باز میشه....اما با کنار رفتن از روی برجستگی و ول کردن اون دستگیره هر ۲ تا در بسته میشن.....اگه میشه بگین که چطوری باید ازین ۲ تا در رد بشم....ممنون. :blushing:
فك نكنم God of war 3 واسه PS2 بياداخ جان منم بازی رو تو حالت اسون تموم کردم راستی همونجاکه اون درختا از دیوار بالا میرن و کریتوس رو یکیشون سواره بازی تموم میشه نه اگه اونجا تموم میشه برای امدن خدای جنگ3 لحظه شماری میکنیم
من یه gow2 گرفتم یه سی دیه روش هم نوشته 100% کامل ولی 800 تومن گرفتمش dvd5 هست بچه با این سی دی رفتن میگن کامله حالا به نظر شما چی جوریه؟
من یهgow2 گرفتم فروشنده گفت dvd9و روی دیویدیم همینو نوشته
ولی من شک دارمdvd9 باشه چون خیلی کوتاه بود
اگه ممکنه اسم مراحل کامل وعکساشو بذارین یا حداقل یه خصوصیت نسخه کاملو بگین
راستی بازی اولش بجای لوگویps2 لوگویtoxic میاد.
مرسی