God Of War 2

• Thread starter Thread starter MGS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماله منم همون جاس اسبه فقط بالش معلومه مي رم جلو قيب ميشه!
ديگه نيستش..
خودتونم اونجا بكشيد از بالاي پل بندازيد پايين لست چك پوينت رو بزنين ديگه لودينگشم گير ميكنه!!
آقا كسي ادرس نداره سفارش بديم توي عيد برامون بفرستن؟؟
تر و خدا!
ترنته لينكه سالمش نيستش دانلود كنيم؟
تر و قرآن!:(

سلام!
این West Game کی باز می کنه ازش نسخه کامل رو بگیریم؟!
مال من هم دقیقا همون جا که بقیه دوستان گفتن( Great Chasm) گیر می کنه!:(
خیلی خورد تو ذوقم :((
مرسی.

از منم شمشیر 3 که گرفتم گیر کرد :( فعلا منتظرم دی وی دی خام بیاد دستم با پتچ تاکسیک رایت کنم ببینم جواب می ده یا نه در ضمن من دی وی دی 9 هم رایت کردم!!!!

درود
bacheh mosbat عزیز ممنون ولی این کار فایده نداره.
من واقعا نمیدونم کی جلوی این دزدهای معروف T20,Hi star,star,Eagle=Media Tech گرفته میشه.

درود
triple h عزیز یا شما تو باغ نیستی یا یه علت دیگه داره.
هر کی از ننش قهر کرده رفته واسه من بازی PS2 میزنه عقب افتاده ها فکر میکنن اینم مثل PS1 که ..زدن بهش.
یکی نیست بگه عقب افتاده بزار مالزی بزنه بعد تو برو مثل میمون از روش کپی کن.
triple h شما که میگی چی دزدیدن بزا روشنت کنم.
وقتی میری بازی GOW2,NFS CARBON بخری با اینکه فروشنده میدونه این نسخه دمو هست و صداشو در نمیاره به این میگن دزدی. این از فروشنده
وقتی اون عقب افتاده ای که بازی GOW2 رو میزنه با اینکه میدونه این بازی روی DVD5 مشکل داره بعد 1000 تا 1000 تا میزنه میده تو بازار بعد پرو پرو 2000 تومان هم از ملت پول میگیره به این میگن دزدی.این هم از تولید کننده

کاملش اومده دوست عزیز رویه دی وی دی 9 تو سایت خیلی از دوستان هم تموم کردن!!! اما مهم اینه که هر جایی و مالزیش گیر نمی یاد فقط دانلودیش گیر می یاد!!!!

سلام به همه ی دوستان و سال نوی همه مبارک باشه.
من که گفتم که مالزیش رو از پیکسل گرفتم ولی همه فکر کردند که من میگم که تازه گرفتمش و کلی.....خوب حالا این حرفها رو ول کنیم ولی من مالزیش رو از پیکسل گرفتم و تا الآن هم اصلا گیر نکرده و خیلی خوب داره جاو میره و فکر نکنم که گیر هم بکنه.هر کی dvd9 مالزیه خوب میخاد، میتونه بره از پیکسل بگیره.
good louk.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or