شما اگه بری 2 صفحه گذشته همین تاپیکو بخونی متوجه می شی که تمام خوره های این بازی 2-3 روزه که این بازی رو تموم کردن! شما تازه اومدی می گی که بازی اومده و دمو نیست؟سلام
آقا God of war 2 بالاخره اومدش.من همین الآن رفتم از "پیکسل" خریدم.نسخه کامشه،فکر نکینید دموش رو میگم ها؛نه خود بازیش اومده که پیکسلیه هم می گفت که همین امروز براش آوردن.
یادتون نره حتما بگیریدش.
بنده خدا فکر کرده که از همه زود تر گرفته:biggrin1:
میشه بپرسم هیدیز و پوزیدون کدوم اونا بودن
از اونا یکیشون که خیلی زشت بود هفااستئوس هست یکیشون هم اپولو هست و اون یکی رو یادم نیست اگر میخوای بدونی هیدیز کدومه از کلاه خودش معلومه و پوزیدون هم یه نیزه سه سر در دست داره
من 20 چشم سایکلاپ رو گرفتم و لباس فرمانده کریتوس باز شد و دارم الان بازی رو تایتان میرم که معتقدم لذت اصلی بازی روی همین حالت هست
baziye manam naghese
demohash hazf shode
man urn of gaia ro gereftam
ki baghiyaro gerefte?
کسی از لباف نسخه 4.7 و گرفته ؟
اگر اره سالمه و درست کار میکنه ؟
من گرفتم امرزو اما اواسط بازی گیر میکنه
شما اگه بری 2 صفحه گذشته همین تاپیکو بخونی متوجه می شی که تمام خوره های این بازی 2-3 روزه که این بازی رو تموم کردن! شما تازه اومدی می گی که بازی اومده و دمو نیست؟
بنده همیشه از پیکسل بازی هام رو میخرم و اون هم تازه امروز آورده بود و من هم به شخصه تا الآن جای دیگه ندیده بودم و فکر کردم که همه جا یان طوریه.
من این جوری فکر کردم و خواستم یه خبری بدم؛حالا این که بعضی ها اون قدر بیکار هستن که همه جا ها رو گشتن و این بازی رو زود تر از من گیر اوردن و اونو تموم کردن،خب مبارکشون باشه.
چون من اکثر مغازه ها رو گشته بودم و گیر نیاورده بودم و اون قدری هم بیکارنبودم که برم و جاهای بیشتری رو بگردم و به پشت شهرداری هم سر زده بودم و بهم گفتن که اینی که الآن هست دموی بازیه.
فکر کنم وقت و زندگیه آدم بیشتر از این ارزش داره که بخواد بیشتر از این دنباله یه بازی بره و اینو هم برای اونایی نوشتم که شاید تا حالا نتونستن نسخه ی ntsc/uc رو گیر بیارن و بخرن.بقیه رو هم خدا شفاشون بده:biggrin1: .
اقا اين بازي رو روي دي وي دي 9 كسي نداره براي ما پستي چيزي بكنه؟
دموهاي واید اسکرین چي هستن؟؟؟
يعني ما دمو هاي اصلي رو نمي بينيم يا فرعي ها رو تر و خدا يكي به ما توضيح كامل بده سكته كرديم بابا!