God of War به صورت رسمی برای PC تایید شد

با این همه خرج و ادعا
قراره چقدر دیگه تایم بخواد؟
هنوز بعد از رلیز سخت افزار به اون قدرتمندی حتی یه گیم نسل 9 برای نشون دادن قدرت کنسولش هم رو نکرد
Flight Simulator که کلا اسمش روشه بیشتر شبیه ساز پروازه تا گیم.
تاریخ انتشار Flight Simulator با یه سرچ ساده مشخص
1634797310684.png
چه ارتباطی به 2021 داره :-?? :-??

نتیجه این شد که برند ایکس باکس رو به رشد رفت و مخاطبای بیشتری جذب کرد و باعث شد بتونه استودیوهای زیادی و کمپانی بتسدا رو تصاحب کنه
خیلی واضحه،خیلی از استودیو های گیم سازی اصلا حاضر نیستن بازی تمام انحصاری بسازن.وقتی ببینن سونی هم بازیاشو برای پی سی میده و بازار بزرگتری داره میتونن روی سونی حساب باز کنن و حتی زیر مجموعش بشن
انتشار بازی ها روی پلتفرم دیگه مثل پی سی باعث رشد برند پلی استیشن میشه
اگه به عملکرد برند xbox بود که سال 2017 مایکروسافت بخش xbox تعطیل می کرد
فاجعه تجاری one x (کنسولی که مایکروسافت به اندازه یه کنسول نسل بعدی هزینه کرد در نهایت به فاجعه تجاری تبدیل شد و بعد از 2.5 سال تولیدش متوقف شد ) برای ورشکست شدن برند xbox کافی بود
علت سرمایه گذاری دوباره مایکروسافت محبوبیت نتفلیکس بود
از سال 2017 تصمیم گرفتن برند از xbox به گیم پس تغییر بدن
بعد از 4 سال برند xbox حذف شده و همه تبلیغات مایکرو روی گیم پس

با این همه خرج و ادعا
قراره چقدر دیگه تایم بخواد؟
هنوز بعد از رلیز سخت افزار به اون قدرتمندی حتی یه گیم نسل 9 برای نشون دادن قدرت کنسولش هم رو نکرد
Flight Simulator که کلا اسمش روشه بیشتر شبیه ساز پروازه تا گیم.
درسته که شبیه ساز پرواز رو گیم نمیدونید، ریسینگ هم حساب نیست، FPS هم تو بازار پره و فقط اکشن سینمایی سوم شخص در کتگوری گیم قرار میگیره (:دی)، ولی متاسفانه نظر شخصی شما ملاک نیست و امسال مایکروسافت 5 تا بازی فرست پارتی ریلیز کرده/میکنه که تا اینجا بالاترین نمرات امسال رو گرفتند. دو بازی AAA بزرگ دیگه هم بزودی منتشر میشن و فعلا پیش نمایش های شدیدا مثبتی داشتند.

بنابراین این تصور واهی و من درآوردی که عرضه بازی روی PC تاثیر منفی روی کیفیتش میذاره (واقعا چه ربطی داره؟!) هیچ پایه و اساسی نداره.

دلیلش مشخصه
کافیه کیفیت بازیهای انحصاری نسل 7 ایکس باکس رو با نسل 8 و 9 مقایسه کنی.

البته مطمئنم سونی نمیاد انحصاریها رو با فاصله زمانی کم برای یه پلتفرم دیگه عرضه کنه و هدفش از این کار شاید برای تامین بودجه پروژهای ایندش بوده.
میشه دقیقا ربط کاهش کیفیت به عرضه همزمان روی کنسول و پی سی رو بفرمایید؟ :| دقیقا ربطش چیه؟

چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد، سونی دیر یا زود میره به سمت عرضه اکثر بازیاش رو پی سی.

این موضوع ده ها بار گفتم
بخش ps وابستگی زیادی به استور و بازی ثرد پارتی داره
بیشتر سود سونی به خاطر 30 درصد سهم فروش بازی های ثرد پارتی/ dlc و پرداخت های درون برنامه بازی های مثل cod / fifa
بازار کنسول های خانگی اخرین سال های خودش سپری می کنه
مایکروسافت هم به عنوان یه کاتالیزور قوی , شمشیر از رو بسته و به دنبال نابودی کنسول های خانگی و جایگزین کردن با سرویس هاست
از طرف دیگه اپل هم با معجزه سخت افزاری خودش همه رو تهدید می کنه
1634801229972.png
شوخی نیست cpu که حداقل 30 درصد بهتر از کنسول های نسل 9 و 10.4 ترافلاپس و مصرف حداکثر 60w :|
احتمال زیاد ipad pro 2023 قوی تر از سری s
با همین روند پیشرفت خارق العاده سخت افزاری بعید نیست iphone 15 بازی های کنسول / pc اجرا کنه
همه این ها در حالتی که اپل رسما کنسول دستی تولید نکنه
اپل 2023 به راحتی می تونه یه کنسول دستی با 5 ترافلاپس و cpu که 50 درصد بهتر از سری s با مصرف 15w عرضه کنه
اگه cod/fifa و سایر بازی های بزرگ روز عرضه همزمان روی ios هم در دسترس باشه ضربه تجاری عظیمی به سونی وارد می شه
قبلا هم گفتم جیم رایان در خشم خام اینده رو می بینه :D
از اولین روزی که رهبر بخش ps شده به دنبال از بردن وابستگی به ثرد پارتی ها و جایگزین کردن با فرست پارتی هاست
2023/24 علاوه بر GOTY , پردرامد ترین بازی های سال هم ساخته PLAYSTATION STUDIO

آخرین ویرایش:
اگه نگران برند هستی، باید برندی باشه، که نگرانش بمونید. هزینه ساخت افزایش چشمگیر داشته، زمان ساخت ایضا، قیمت 10 دلار بالا رفته، مسلمه رو میارن به عرضه رو سایر پلتفرمها.
به تحلیلها توجه کنید، حالا درسته تحلیل شده بود که هورایزن خوب نفروخته و گزارش سونی که گفته بود آنچارتد میاد رو گفتن ماله قبله و بعیده انچارتد بیاد.
ولی دلیل نمیشه به تحالیل گوش نکنید.کاملا منطقیه کنسول 500 دلاری رو ول کنی، اپل 3500 دلاری بگیری،که باهش میشه یه pc high end خرید.

آخرین ویرایش:
به نظرم این تازه اول موج تغییرات در گیمینگه. با قدرت روز افزون پردازنده های آرم و همه گیری شون و اومدن سرویس های استریم گیم دیگه کنسول گیمینگ اصلا معنا نداره که انحصاری کنسولی معنا داشته باشه.
15 سال پیش همین حرف رو یکی راجع به فیلم و موسیقی میگفت که به زودی استریم جای همه پلیرها رو میگیره مسخره اش میکردن، الان دیگه اصن اون پلیرها و دیسک و ... منقرض شدن.
یا حتی اوایل نسل 8 عده ای در برابر بازی دیجیتالی مقاومت میکردن و دنبال بازی فیزیکی بودن (با شعار هیچی مثل باز کردن بازی آکبند و بو کشیدنش نمیشه)، حالا الان دیگه نیاز به گفتن نداره که فروش دیجیتالی بازی ها چه جایگاهی دارن.
بزودی سونی پی اس نو رو هم گسترش میده و مثل اکس باکس گیم پس کلاد میشه، 10 سال دیگه کسی یادش نمیاد کنسول اصلا چی بود که بخواد مفهوم بازی انحصاری کنسولی یادش بیاد.

تاریخ انتشار Flight Simulator با یه سرچ ساده مشخص
View attachment 228694
چه ارتباطی به 2021 داره :-?? :-??

اگه به عملکرد برند xbox بود که سال 2017 مایکروسافت بخش xbox تعطیل می کرد
فاجعه تجاری one x (کنسولی که مایکروسافت به اندازه یه کنسول نسل بعدی هزینه کرد در نهایت به فاجعه تجاری تبدیل شد و بعد از 2.5 سال تولیدش متوقف شد ) برای ورشکست شدن برند xbox کافی بود
علت سرمایه گذاری دوباره مایکروسافت محبوبیت نتفلیکس بود
از سال 2017 تصمیم گرفتن برند از xbox به گیم پس تغییر بدن
بعد از 4 سال برند xbox حذف شده و همه تبلیغات مایکرو روی گیم پس
با اینکه xbox باز هستم ولی قسمت دوم پستت دقیقن حقیقت تلخ xbox هستش و امیدوارم تمرکز بیش از حد رو گیم پس نشه همیشه xbox گیم پس بمونه .

• Like
Reactions: Sega_genesis
هر چند چیزی رو که گفتی قبول ندارم ولی
نتیجش برای شما گیمر چی بوده؟
نتیجش برای من گیمر کامل مشخصه
مایکروسافت پیشرفت کرده،بازیای با کیفیت تری ساخته،من رو مجبور به خرید کنسول نکرده،من هم بازی کردم و لذت بردم
الان سونی هم دیده مسیری که مایکروسافت رفته درسته و داره همون راهو ادامه میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or