آخرین ویرایش:
ببخشید سرویس استریم هم برای جذب مخاطب نیاز به ویژگی های منحصر یه فرد داره تا مخاطب جذب کنه ، اینطوری نیست یه سرویس بزنیم ملت بیان اشتراکش رو بخرن ، وقتی گزینه های بهتر یا خاص تر وجود داشته باشهبه نظرم این تازه اول موج تغییرات در گیمینگه. با قدرت روز افزون پردازنده های آرم و همه گیری شون و اومدن سرویس های استریم گیم دیگه کنسول گیمینگ اصلا معنا نداره که انحصاری کنسولی معنا داشته باشه.
15 سال پیش همین حرف رو یکی راجع به فیلم و موسیقی میگفت که به زودی استریم جای همه پلیرها رو میگیره مسخره اش میکردن، الان دیگه اصن اون پلیرها و دیسک و ... منقرض شدن.
یا حتی اوایل نسل 8 عده ای در برابر بازی دیجیتالی مقاومت میکردن و دنبال بازی فیزیکی بودن (با شعار هیچی مثل باز کردن بازی آکبند و بو کشیدنش نمیشه)، حالا الان دیگه نیاز به گفتن نداره که فروش دیجیتالی بازی ها چه جایگاهی دارن.
بزودی سونی پی اس نو رو هم گسترش میده و مثل اکس باکس گیم پس کلاد میشه، 10 سال دیگه کسی یادش نمیاد کنسول اصلا چی بود که بخواد مفهوم بازی انحصاری کنسولی یادش بیاد.
راجع به این موضوع بارها بحث شده و جوابش هم کاملا واضحهدر واقع به نظر من این کارهای سونی فقط برای کشوندن درصد قابل ملاحظه ای از پی سی گیمرا به سمت برند پلی استیشن هست...در واقع با عرضه بازی های تاپ نسل 8 خودشون برای PC و بعد برگشت به سیاست قبلی کاری میکنن که یه پی سی گیمر بره و پلی استیشن بخره چون مزه اون بازی ها بدجور زیر لبش مونده و در نتیجه هر چه بزرگتر شدن برند پلی استیشن! حداقل یکی از اهدافشون همین هست.
برای هر شرکتی هدف اصلی و اولویت دار رسیدن به در آمد بیشتر و رشد هست و بخش سرگرمی های سونی مشخصا به دنبال تقویت یکی از اصلی ترین بخش های خودش یعنی برند پلی استیشن هست نه ضعیف کردنش!
به طور کلی زیاد دلخوش نباشید...
کسی که pc گیمره ۱۵ ساله به fps ازاد و ultra wide و موس و کیبورد و فلان عادت داره یهو بخاطر یه بازی متحول نمیشه بره کنسول بخره تازه بازی ای که بعدا برا pc هم میاد . کسی که pc گیمره نسل ۷ که هیچ بازی ای از سونی و ماکروسافت برا pc عرضه نمیشد نرفت سراغ کنسول چرا الان که بازیا ماکروسافت dayone عرضه میشن و سونی داره کم کم همه بازیا میده بره سمت کنسول ؟ با اینکار فقط باعث میشه کنسول بازی که xbox یا سویچ داره جای اینکه ps بخره بازیا سونی رو pc تجربه کنه .در واقع به نظر من این کارهای سونی فقط برای کشوندن درصد قابل ملاحظه ای از پی سی گیمرا به سمت برند پلی استیشن هست...در واقع با عرضه بازی های تاپ نسل 8 خودشون برای PC و بعد برگشت به سیاست قبلی کاری میکنن که یه پی سی گیمر بره و پلی استیشن بخره چون مزه اون بازی ها بدجور زیر لبش مونده و در نتیجه هر چه بزرگتر شدن برند پلی استیشن! حداقل یکی از اهدافشون همین هست.
کف و خون قاطی کردن چون یه بازی که 200 تا goty داره میتونن تجربه کنن کف و خون قاطی نکردن وای بریم 500 دلار بدیم ps5 بخریم تا gow:r رو قبل اینکه رو pc بیاد بازی کنیمیه سر به توییتر و اینستا بزن ببین چطور ملت کف و خون قاطی کردن اونوقت میگی واسشون مهم نیست!
کسی کف و خون قاطی نکردهکاملا درسته من خیلی پی سی گیمر دیدم که تا اسم بهترین انحصاری های سونی میاد میگن به درد نمیخوره! میگم بازی کردی؟ میگه نه نظرات بقیه رو خوندم!!! اگه انحصاری های سونی حتی با همین فاصله 4 ساله بیاد رو پی سی خوبه حداقل یه سری میتونن بازی کنن و بفهمن نظرات دیگران رو خوندن خیلی فرق داره با بازی کردن خصوصا تو این دوره زمونه که شایعات مدیریت شده در فضای مجازی خیلی زیاده
یه سر به توییتر و اینستا بزن ببین چطور ملت کف و خون قاطی کردن اونوقت میگی واسشون مهم نیست!
GLOBAL TOP SELLERS
View attachment 228731
dlssهر چند چیزی رو که گفتی قبول ندارم ولی
نتیجش برای شما گیمر چی بوده؟
اینکه سونی چقدر از کمیونیتی ps رو به خاطر بتسدا از دست میده فعلا مشخص نیست چرا چون هنوز بتسدا غولی مثل استارفیلد رو منتشر نکردهPC به عنوان پلتفرم اصلی و به قولی مادر که جای خود دارد..
اما همونطور که سال هاست در موردش بحث میشه... به نظرم مولتی پلتفرم شدن بازی ها اجتناب ناپذیره.. کمااینکه تا قبل از این معرفی ها هم توسط PSnow عملا این امکان وجود داشت.. به نظرم همین مسیر یعنی تحول در نوع تعامل بین یوزر و گیمر با بازی، برامون روشن میکنه که چه اینده ای در انتظارمونه. به نظرم روزی میرسه که نحوه تعامل بین گیمر و پلتفرم های مختلف کنسولی هم شبیه به نحوه تعامل PCگیمر ها و پلتفرم های مختلف رو PC میشه. تفکیک شده ولی با سطح دسترسی مشابه.
تنها چیزی که برای من به شخصه مهمه و به همین دلیل دوست دارم بازی های جدید شده یک مدت محدود مثلا 1-2 ساله در انحصار کنسول باقی بمونند (حداقل فعلا که تحول مورد نظر هنوز فراگیر نشده) اینه که قدرت کامیونیتی فعلی PS و رنگارنگ بودن و جنب و جوشش کم نشه.. (هرچند روزبه روز بیشتر خیال ادم راحت میشه که ملت خیلی راحت این تفکیک هارو انجام میدن، مثلا بعد از در اختیار گرفته شدن بتزدا به شخصه خیلی رو مخم بود که ممکنه بعضی از دوستام رو PS که میدونم خوره بازی های بتزدا هستند از PS کوچ کنند، اما بعد از 1 سال عملا مشخص شد که پلتفرم اصلی ملت به این دلایل تغییر نمیکنه و مثلا کسی که به بازی های بتزدا علاقه داره خیلی ساده یه اکس باکس هم میگیره نه که PS رو ترک کنه(چون دلیل اصلی موندن اون فن بیس اصلی سونی و ملت طرفدار رو PS لزوما "انحصاری" بودن گاو یا وجود بازی های بتزدا نیست* بلکه "وجود" گاو و امثالهم به عنوان بخشی از بهترین و قویترین بازی های ویدئویی و کامیونیتی هست که در این +20 سال برای PS شکل گرفته)
با این حال امیدوارم این تغییر تحولات طوری مدیریت بشه که اون جوش و خروش کامیونیتی هم به بهترین شکل حفظ بشه (در این زمینه تجربه مولتی شدن بازی های اکس باکس و پی سی امیدوارکننده است/ هرچند به نظرم یک پیوند بخصوصی از قدیم بین این 2 پلتفرم وجود داشت.. شاید برخلاف PS که خب داره شکل میگیره)
مثلا بعضی از دوستان عزیزم که تو این تاپیک هم حضور دارند.. اگر بازی های PS4 از اول مولتی بودن شاید هیچوقت اکانت PS نمیساختند که الان در فرندلیست من حضور داشته باشند.. وقتی میگم دوست دارم تا قبل از تحولات اینده، قدرت و گستردگی کامیونیتی حفظ بشه منظورم همچین چیزیه.
بهترین قسمت این اخبار هم برای من یکی اینه که دلم خوش میشه این بازی های PS رو در اینده یک یا چندین بار دیگه رو PC (استیم دک) هم قرار هست شخم بزنم
داداش اونی که پی سی گیمره و پول داشته یه پی سی ۵۰ملیونی ببنده،شک نکن خرید ps4 براش خیلی راحته و الان اینترنت هست همه از کیفیت بازی ها خبر دارنکاملا درسته من خیلی پی سی گیمر دیدم که تا اسم بهترین انحصاری های سونی میاد میگن به درد نمیخوره! میگم بازی کردی؟ میگه نه نظرات بقیه رو خوندم!!! اگه انحصاری های سونی حتی با همین فاصله 4 ساله بیاد رو پی سی خوبه حداقل یه سری میتونن بازی کنن و بفهمن نظرات دیگران رو خوندن خیلی فرق داره با بازی کردن خصوصا تو این دوره زمونه که شایعات مدیریت شده در فضای مجازی خیلی زیاده
یه سر به توییتر و اینستا بزن ببین چطور ملت کف و خون قاطی کردن اونوقت میگی واسشون مهم نیست!
GLOBAL TOP SELLERS
View attachment 228731