Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا اطلاعات غلط میدین به مردم! خوب بلد نیستین نگید سخته و فلان!
دوست عزیز بازی از کینکت برای مشاهده جزء به جزء ابزارهای متصل به تفنگ ها / استفاده از تفنگ میباشد
دقتش خیلی خوبه مثلا باید مشت دستتون رو باز کنید تا شلیک کنه یا دستتونو بالا ببرید تا زوم کنه
ولی داستانو نمیشه با کینکت رفت فقط مال همون بخشیه که گفتم

قابلیت های کینکتش چطوره ؟ کسی امتحان کرده ؟

اصلا کینکت برای این سبک بازی ساخته نشده . گرچه استفاده از کینکت هم در این بازی مد نظر قرار داده شده ولی روی هم رفته واقعا حیفه همچین بازیه خدایی رو با کینکت حروم کنی

یه آپدیت خواست اولش من زدم NO چی هست این؟ بعد از بازی اومد بیرون هیچ دمو .. چیزی هم ندیدم
مثل ورژن های قبلش دونفری هم میشه بازی کرد دیگه؟

یه آپدیت خواست اولش من زدم NO چی هست این؟ بعد از بازی اومد بیرون هیچ دمو .. چیزی هم ندیدم
اون آپدیت به گفته ی دوستان واسه کیفیت صدا هست، چون من پیغام این آپدیت واسم نیومد و همینجوری بازی کردم. یکی از دوستان هم گفت اگه کینکت وصل باشه این آپدیت میاد. در هر صورت بزن مشکلی نیست.
بخش داستانی رو 2-4 نفره میشه بازی کرد ولی به صورت System Link.
یه بخش Guerilla Mode هم داره که میشه به صورت Split Screen بازی کرد البته فقط 2 نفره. همین مود هم باز System Link و 4 نفره داره.

اقل کسی بلده یاد من بده چجوری داستانیشو 2تا4نفره افلاین بازی کنم؟
همونطور که بالاتر گفتم بخش داستانی رو فقط به صورت System Link میشه 2-4 نفره بازی کرد.
برای این کار هم باید از تو قسمت Campaign آخرین گزینه رو از My Console به System Link تغییر بدید و بعد یه نفر Host بشه و درجه سختی و مرحله رو انتخاب کنه و بقیه هم Join بشن.
همین. :)

حاجی آپدیت واسه داشبورد بود زدم آپدیت کرد و بعد هم فریمور رو آپدیت کردم اومد

آقا گمراه نکنین ملت رو ! من خودم رو LT2 بازی میکنم.

سوالی بود اینجاها :

http://forum.bazicenter.com/thread61529/

http://forum.bazicenter.com/thread56973/

داش lt3 بود تو lt2 زدم نیومد
mossad درست گفته بودند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or