Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اولا score از 100 میده عزیزم نه از 10 ثانیا کجا چپ و راست اچیو میده؟؟؟؟!!!!!!! مثلا می خواستی بگی من آخر گیمر هستم؟ شما خوشگل

من کوچیکتم هستم داداش . چرا قاطی میکنی ؟ :d

بعدشم من GHOST SCORE رو نگفتم :d امتیاز نقد خودم به بازی رو گفتم !

من رو ELITE بازی میکردم ، چپ و راست اچیو میگرفتم ( البته مولتی هم رفتم چند تا هم اونجا داد ) . خود بازی هم تموم شد راحت بالای 5 تا درجا بهم داد . ( Advance warfighter , futer soldier و چند تا دیگه ...)

در ضمن من آخر گیمر هم هستم :d چشم عسلی :d

شما مشکلت چیه؟

این داداش اومده میگه من به بازی نمره 10 از 10 رو میدم
بعدشم میگه رو این درجه سختی خیلی اچیو میده و اومده نظرشو داده که من هم بازیو رو این درجه تموم کردم
و واقعا هم هنر میخواد شما خیلی گیمری برو هیلو 3 رو روی اسپارتان تموم کن بعد بیا نظر بده
اول مشکلتو با خودت حل کن بعد بیا از دیگران ایراد بگیر
کی ما ایرانیا فرهنگ ایرانی بودنو یاد میگیریم خدا عالمه ...

سلام
دوست عزیز شما برای اینکه بتونین آنلاین رو فول بازی کنید باید uplay online pass ( به قیمت 800 پوینت که میتونید همه بازیای یوبی رو فری بازی کنید) یا کد بزنید و تا آخرین لول آنلاین بازی کنید.

خیلی رک بگم : نظر شخصی ایشون به شما ربطی نداره.
بنده هم از خوم مایع گذاشتم
والا شما با این پستت این یکی http://forum.bazicenter.com/thread28231/page35/#post2030196 رو نقض میکنی چون یه جوری شکلک گذاشتی و حرف زدی انگار کار خیلی سختی رو کردی خودت پستتو بخون غیر از این بود به ما هم بگو. :)
به بازی کسی هم افتخار نکردم گفتم اگه احساس میکنی هاردکوری بشین هیلو 3 رو روی اسپارتان تموم کن.

تمام

پایان آبکی در حد آب دوغ با امتیاز 10 جور در نمیاد عزیزم. بعدم جناب jaki شما از خودت مایع بزار. این بازی رو خیلی ها elite تموم کردن شما بفرما تموم کن بعد بیا افتخارشو کن.لازم نیست به بازی اینو اون افتخار کنی آقای با فرهنگ. ضمنا بنده ادعا نکردم خیلی گیمر هستم ایشون ادعا کرد. ضاهرا شما باید مشکلتو با خودت حل کنی:-&

یکی از معنی های این شکلک :d (نیشخند ) بعد از اون جملم یعنی زیاد حرفم رو اونقدر هم جدی نگیرید . ( الان باید اصول اولیه فروم باز بودن بهت یاد بدم ؟) بعدشم هیچ منتقدی برای یه مشکل امتیاز بازی رو کم نمیکنه . برو نقدر gta iv و mgs4 رو تو گیم اسپات ببین ، با اینکه خیلی ازشون ایراد گرفته بازم امتیاز 10 کامل داده .

من اون اول با کلی شوخی و با کوچیک کردن خودم جوابتو دادم ، ولی واقعا چه رویی داری تو که برگشتی نقل قولش مییکنی ...

احترام بقیه رو هم نگه داری ، کسی نمیگه آماتور هستی ...

سلام
دوست عزیز شما برای اینکه بتونین آنلاین رو فول بازی کنید باید uplay online pass ( به قیمت 800 پوینت که میتونید همه بازیای یوبی رو فری بازی کنید) یا کد بزنید و تا آخرین لول آنلاین بازی کنید.
سلام داداش نفهمیدم چی شد !!!یعنی 2تا راه واسه ادامه لول داره؟هردوتاشم پوینت میخواد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or