Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه نمیشه . به محض اینکه حرکت کنه استتارش کنسل میشه. وقتی از حالت cover به حالت ایستاده برمیگرده درسته استتار داره به شرط اینکه حرکت نکنه.
این در مورد کرکتر اصلی صدق میکنه ولی همونطور که ایشون گفتن،هم تیمی ها وایستاده هم میتونن نامرئی بشن و راه برن!

نه نمیشه . به محض اینکه حرکت کنه استتارش کنسل میشه. وقتی از حالت cover به حالت ایستاده برمیگرده درسته استتار داره به شرط اینکه حرکت نکنه.

عزیزه من شما ندیدی
وگرنه من دیدم...
وایساده میدوئن میرن ولی استتار شدن.....
نه فقط کاور به کاور
خودت فقط کاور به کاور استتار شدی

عزیزه من کسی هیچ مشکلی نداره
فقط اینکه خودت میدوئی در میای اره
دوستات میدوئن اگه بخوان میتونن تو حالت استتار بمونن.....

دوست عزیز سری به پستهای صفحه قبلیتون بزنید.... در هر پست اومدی یک عیب بازی رو میگری و دوباره میای میگردی ببینی بازی چه عیب و ایرادی داره بیای همون رو بزاری بلکه بتونی نظر بقیه رو عوض کنی....

اگر قرار بر نقد بازی باشه هم معایب و هم مزایای بازی باید گفته بشه نه فقط عیبهای بازی...

در یک پست کامل نقد خودتون رو بنویسید و اگر چیزی یادتون اومد همون پست را ویرایش کنید که بتونید به یک جمع بندی برسید...

ولی اگر هدفتان تخریب بازی و منصرف کردن بقیه از انجام این بازی هست که باید بهتون بگم فکر نکنم بتونید موفق بشید...

این در مورد کرکتر اصلی صدق میکنه ولی همونطور که ایشون گفتن،هم تیمی ها وایستاده هم میتونن نامرئی بشن و راه برن!

من هم کرکتر اصلی رو میگم دیگه. اصلا با هم تیمی ها کاری ندارم. اونا خیلی کارای دیگه هم انجام میدن که در مورد کرکتر اصلی صدق نمی کنهb-)

بازی رو تموم کردم باید بگم واقعا بهم چسبید انتظارتم رو براورده کرد بریم سر اصل مطلب

گیم پلی 9
داستان 7.5
گرافیک 8
موزیک 8.5

در مجموع 8.25

خیلی بازی جالبی از کار دراومده بود باهاش حال کردم دیگه اون محیط بی روح نسخه های قبلی و داستان های به درد نخور توش دیده نمیشد
تنها دو ایراد میشد ازش گرفت یکی گرافیکش نسبت به نسخه های قبلی انتظارات رو براورده نکرد و دیگری ازادی عمل در هدایت رفقا جاش رو به هوش مصنوعی برای اونها داده بود

آخرین ویرایش:
بازی رو تموم کردم باید بگم واقعا بهم چسبید انتظارتم رو براورده کرد بریم سر اصل مطلب

گیم پلی 9
داستان 7.5
گرافیک 8
موزیک 8.5

در مجموع 8.25

خیلی بازی جالبی از کار دراومده بود باهاش حال کردم دیگه اون محیط بی روح نسخه های قبلی و داستان های به درد نخور توش دیده نمیشد
تنها دو ایراد میشد ازش گرفت یکی گرافیکش نسبت به نسخه های قبلی انتظارات رو براورده نرکد و دیگری ازادی عمل در هدایت رفقا جاش رو به هوش مصنوعی برای اونها داده بود

البته تصحیح می کنم
گیم پلی 9.5
گرافیک 9
امتیاز کل 9

بی انصاف نباشیم دیگه...

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------

کسی نمی خواد کمک کنه؟ حالا یه بار سوال پرسیدیم تو این انجمن ها

باید LIVE بازی کنی خوب

البته تصحیح می کنم
گیم پلی 9.5
گرافیک 9
امتیاز کل 9

بی انصاف نباشیم دیگه...

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------

باید LIVE بازی کنی خوب
هر کس نظری داره منم نظر خودم رو دادم به نظرم گرافیکش همون در حد 8 بیشتر نبود

البته تصحیح می کنم
گیم پلی 9.5
گرافیک 9
امتیاز کل 9

بی انصاف نباشیم دیگه...

منم مثله شما به بازی امتیاز 9 دادم وقتی تمامش کردم.
اما اقا وحیدم راست میگه هرکس یک نظری داره 8 - 8.5 -9 یعنی من شما ایشون کاملا از بازی خوشمون امده حالا سر نکاتی باهم تفاهم نداریم که اون جزئی مهم این بود که واقعا برایه من راضی کننده بود این سریش و ادامه رو به رشد شماره 1 و2 ادامه داد.
ایراداتیم داشت اما خب ترجیح میدم بیشتر نکات مثبتش مد نظرم باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or