این در مورد کرکتر اصلی صدق میکنه ولی همونطور که ایشون گفتن،هم تیمی ها وایستاده هم میتونن نامرئی بشن و راه برن!نه نمیشه . به محض اینکه حرکت کنه استتارش کنسل میشه. وقتی از حالت cover به حالت ایستاده برمیگرده درسته استتار داره به شرط اینکه حرکت نکنه.
این در مورد کرکتر اصلی صدق میکنه ولی همونطور که ایشون گفتن،هم تیمی ها وایستاده هم میتونن نامرئی بشن و راه برن!نه نمیشه . به محض اینکه حرکت کنه استتارش کنسل میشه. وقتی از حالت cover به حالت ایستاده برمیگرده درسته استتار داره به شرط اینکه حرکت نکنه.
نه نمیشه . به محض اینکه حرکت کنه استتارش کنسل میشه. وقتی از حالت cover به حالت ایستاده برمیگرده درسته استتار داره به شرط اینکه حرکت نکنه.
وااله من فقط وقتی میدوم MIDAVAM از حالت استتار در میام نمیدونم چرا شما مشکل دارید؟![]()
عزیزه من کسی هیچ مشکلی نداره
فقط اینکه خودت میدوئی در میای اره
دوستات میدوئن اگه بخوان میتونن تو حالت استتار بمونن.....
این در مورد کرکتر اصلی صدق میکنه ولی همونطور که ایشون گفتن،هم تیمی ها وایستاده هم میتونن نامرئی بشن و راه برن!
کسی نمی خواد کمک کنه؟ حالا یه بار سوال پرسیدیم تو این انجمن هاآقا این چلنج ها رو چطور می شه رفت؟ قضیه ی Iranian chalange چیه چیکار باید بکنیم؟
بازی رو تموم کردم باید بگم واقعا بهم چسبید انتظارتم رو براورده کرد بریم سر اصل مطلب
گیم پلی 9
داستان 7.5
گرافیک 8
موزیک 8.5
در مجموع 8.25
خیلی بازی جالبی از کار دراومده بود باهاش حال کردم دیگه اون محیط بی روح نسخه های قبلی و داستان های به درد نخور توش دیده نمیشد
تنها دو ایراد میشد ازش گرفت یکی گرافیکش نسبت به نسخه های قبلی انتظارات رو براورده نرکد و دیگری ازادی عمل در هدایت رفقا جاش رو به هوش مصنوعی برای اونها داده بود
کسی نمی خواد کمک کنه؟ حالا یه بار سوال پرسیدیم تو این انجمن ها
هر کس نظری داره منم نظر خودم رو دادم به نظرم گرافیکش همون در حد 8 بیشتر نبودالبته تصحیح می کنم
گیم پلی 9.5
گرافیک 9
امتیاز کل 9
بی انصاف نباشیم دیگه...
---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:14 PM ارسال شده بود ----------
باید LIVE بازی کنی خوب
منم مثله شما به بازی امتیاز 9 دادم وقتی تمامش کردم.البته تصحیح می کنم
گیم پلی 9.5
گرافیک 9
امتیاز کل 9
بی انصاف نباشیم دیگه...