Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هوش مصنوعی ضعیف
وقتی کاور گرفتی دوستو دشمن میتونن بیان توت
مخفی کاری بد(دشمنا خیلی خیلی دیر میفهمن جلوشونی.....)
و.....
این ها رو قبول دارم ولی دشمن ها دیگه خیلی خیلی دیر هم نمیفهمن:دی
در عوض این ها کلی نکته مثبت هم داره!

هوش مصنوعی ضعیف
وقتی کاور گرفتی دوستو دشمن میتونن بیان توت
و.....

تو کاور گرفتن قبول دارم که دوستا از داخل ادم رد میشن ولی من ندیدم تو کاور باشم دشمن بیاد از توم رد بشه...و اما درمورد هوش مصنوعی به نظر من خوب بود هر وقت که من می یخواستم جایی کاور بگیرم دوستام اونجا بودن اونا جاشونو عوض میکردن تا من کاور بگیرم در مورد تیر خوردن هم که شما میگفتی من تا حالا چند بار مردم....نمیدونم شما داری آسون بازی میکنی یا من خیلی آماتورم؟؟؟/:)

بچه ها من یه جا گیر کردم :

فکر کنم مرحله ششم باشه اونجا که تو شب انجام میشه .
یه جا وارد یه تونل میشیم که یه پروانه بزرگ داره میچرخه و نمیزاره رد شیم . چه طوری باید اون پروانه را متوقف کرد ؟

بچه ها من یه جا گیر کردم :

فکر کنم مرحله ششم باشه اونجا که تو شب انجام میشه .
یه جا وارد یه تونل میشیم که یه پروانه بزرگ داره میچرخه و نمیزاره رد شیم . چه طوری باید اون پروانه را متوقف کرد ؟

یه drone بنداز رو هوا(همون وسیله که پرواز میکنه و بعد میشه عین ماشین راه ببریش) و از تو کانالها رد شو و برو اونجایی که آدرس میده .حالا حالت ماشینی بگیر و برو رو زمین و بعدش X رو بزنو خلاص

بازیش از همه جهت عالی بود
برای این بازی چند نفر از سربازای ارتش آمریکا رو آوردن دیگه چی میخواین؟
اصلا حرکته سربازا رو ببین؟
تو بتل و کال آف هم اینطور نیست هر چند اونا اول شخصا!

منم بالاخره بازیو امروز تموم کردم
خیلی خوب بود>:d<
یه سری ضعف هم داشت که کاملا قابل چشم پوشی بود
دوستانی که ایراد الکی میگیرن بگن ببینم در سال چند تا بازی تکتیکال شوتر نظامی عرضه میشه که از همچین بازی ای ایراد میگیرید ؟؟؟؟؟)x:d

در کل تو این چند هفته ی اخیر بخاطر عرضه ی MAX PAYNE و SNIPER ELITE و همین GHOST RECON حسابی از شوتر سوم شخص سیر شدم . به به :x

تا به حال ندیدم توی تاپیکی برم ایشون از بازی ای ایراد نگیرن.همه ی بازیها از نظر ایشون مضخرفن فقط موندم چرا بازی میکنن؟
کلمه مثلا شد ایراد گرقتن!!:-/اون دوستمون گفت که بازی باقی چیزاش مضخرفه بعد من هم ازشون پرسیدم چه چیزاش مضخرفه که ایشون هم جواب دادن.ضمنا اول منظور پست منو متوجه شو بعد بیا نقل قول کن.آفرین پسر خوب.:)
بهترین راه اینکه کنسول رو جمع کنند بزارن تو جعبه تا هم اعصاب خودشون راحت بشه هم از شر بازیهای به قولا مزخرف راحت بشن...
و اما شما دوست عزیز.بنده کی این حرفو زدم!!:-/
هم از شر بازیهای به قولا مزخرف راحت بشن...
ضمنا بنده کنسول باز هستم و شما هم نظرات گرانبهاتو واسه خود نگه دار.
هوش مصنوعی ضعیف
شما رو چه لوِلی بازی کردی!!

تو کاور گرفتن قبول دارم که دوستا از داخل ادم رد میشن ولی من ندیدم تو کاور باشم دشمن بیاد از توم رد بشه...و اما درمورد هوش مصنوعی به نظر من خوب بود هر وقت که من می یخواستم جایی کاور بگیرم دوستام اونجا بودن اونا جاشونو عوض میکردن تا من کاور بگیرم در مورد تیر خوردن هم که شما میگفتی من تا حالا چند بار مردم....نمیدونم شما داری آسون بازی میکنی یا من خیلی آماتورم؟؟؟/:)

دشمنا هم رد میشن......من دیدم......
و گذاشتم رو elite
سخت بودن فقط 2 مرحله اخر بود وگرنه باقیش یک درون مینداختی هوا.......
کلا بازی 7 حقش بود
و هوش مصنوعی دوستان نسبتا خوب بود
نمیگم عالی بود چون چندتا مورد دیدم خیلی ضایع بود.......

---------- نوشته در 10:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 AM ارسال شده بود ----------

شما رو چه لوِلی بازی کردی!!

elite
که میشه سخترین حالتش......

---------- نوشته در 10:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:09 AM ارسال شده بود ----------

گرافیک In Game خوب
امکانات زیاد و کارآمد
طراحی عالی سلاح
جزئیات خیره کننده برخی محیط ها
سلاح های زیاد و متنوع
گیم پلی روان
و...
همه اینا قبول دارم.
در کل 7 حقش بود

تا به حال ندیدم توی تاپیکی برم ایشون از بازی ای ایراد نگیرن.همه ی بازیها از نظر ایشون مضخرفن فقط موندم چرا بازی میکنن؟

اگه منو میگی
من فقط 2 بازی گفتم مزخرفه
یکی این تو بیشتر چیزاش
یکی هم مکس پین فقط درجه سختی old school با اینکه حس مکس پین های قبل بغیر از چپتر قبرستونش زنده نکرد....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or