Ghost Recon Advanced Warfighter 2

من بازی رو دیروز گرفتم 3 مرحله رفتم در کل 8 مرحله هستش
از نظر گرافیکی فوقالعاده
هوش مصنوعی بهتر از نسخه ی قبلی
توی یک صحنه هستش که توی هلیکوپتر هستی و کلنل تو داره دستورات رومیده ییییییهوووو در هلیکوپتر میره بالا و نمایی از شهر میکزیک siera رو نشون میده که غرق در آتشه
کفم برید بدجور
اصلا شاهکاره
یکجا هم وقتی یک تانک رو میزنی
مرده میگه کارت عالیه
میگه اسمت چیه
سربازه هم میگه my name in ghost
روند صبح و شب هم real time هستش
یک مرحله بهت دوربین دید در شب میدن.بعد کم کم صبح میشه و تصویر در دوربین درد در شب بد میشه ویفهمی صبح شده
ار یک حرکت هم خیلی خوشم میاد اونم اینه که وقتی داری تند میدویی LS رو نگه داری یک شیرجه میزنه توپپپپپپپپ
خلاصه نگیرید اصلا 360 رو درک نکردید!!!

یه چند وقتی بود سر نزده بودم به سایت.
منم این بازی رو انجام دادم.در یک کلام می تونم بگم محشر بود.از Graw1 خیلی باحال تر بود.
مخصوصا امکانات تاکتیکی بازی به مراتب بهتر شده.گرافیک و مخصوصا Particle Effect های بازی خیلی عالیند.فقط یه نمه کم بود..خلاصه اگه بازی نکنید از دستتون رفته.

100 دورد به بروبچ
:biggrin1: قا چه چیزی شوده این شماره. قسمت اول رو بطور کل فراموش کنید. یه بازی دیگه س این بازی :blushing: من هنوز مرحله دو هستم ( چون یک موشت ادم غوض فیش از نوع پرنده موی دماغ شودن :mad: )

یک مرحلش یک هلی کوپتر داره تعقیبت میکنه
بعد اوتمبیل تورو میزنه و مجروح میشی و کلاهت میوفته
بعد باید بازی کنی حالا چه جوری؟
وقتی کلاهت نباشه
دشمن هات مشخص نیستن و چون لباس متناسب با رنگ اونجا پوشیدن نمیتونی درست تشخیص بدی
بعد چون مجروحی وضع شلیکت بد میشه
و نمیتونی از نقشه استفاده کنی
من اینقدر از این مرحله خوشم اومد
چون خیلی هیجان داره چون بالاخره دیدیم بدون کلاه چه جوریه
الان هم یک مرحله بعد از این هستم

بچها تقريباً اولای بازی اونجايی که يه يارو تو ماشين نشسته هی بالا پايين میره
اونجا من ماشين و نابود کردم..بعد يجا بقله يه ماشين که لاستيک نداره میگه افراد رو جمع کن
بعد ديگه هيچی نمیشه...بايد چيکار کنم اونجا من.:confused: .اعصابم خورد شد....ديگه زيادی تاکتيکيش کردن:mad:

در کل بازی خوبيه...انفجارها و دودها خيلی خوب کار شده ...گرافيک بازی در کل خيلی خوبه
ولی مرحله 1 اصلاً گرافيک خوبی نداره...همونجا که بيابونه نه practice ولی بقيه مراحل خوب
کار شده.....
اين سينه خيزش خيلی جالبه...انگار خوده آدم داره سينه خيز میره.............
gameplay بازی هم عاليه...
در کل کسانی که اين بازيرو نگرفتن بايد بگم حتماً اين بازيرو بگيريد بازی کنيد...و از دستش نديد
رونده بازی هم در حالت normal اسونه......
ولی خيلی شبيهه vegas شده

درود
بچه ها گرافیکش به کال3 میرسه ؟ پایینتره یا بالاتره ؟نور پردازیش چی ؟
فقط دودی که از یک انفجار محیب بلند میشه رو ببینی تا چند روز میری تو کما:biggrin1:

دو تا سوال دارم :confused:
1-تو این بازی هم مثل وگاس میشه سنگر گرفت و ... یا نه مثل همون GRAW اولیه؟
2-این بازی کی برای PC ریلیز میشه؟(اگه شده کسی گرفتتش؟)
مرسی:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or