Ghost Recon Advanced Warfighter 2

هرچی به مراحل بالاتر میری گرافيک بهتر میشه....
اونجا که تو ماشين نشستی بعد با تير میزنّت.....کلاهم ديگه نداره
اون مرحله خيلی گرافيکش بالاست...:eek: :eek: :eek:

هرچی به مراحل بالاتر میری گرافيک بهتر میشه....
اونجا که تو ماشين نشستی بعد با تير میزنّت.....کلاهم ديگه نداره
اون مرحله خيلی گرافيکش بالاست...:eek: :eek: :eek:
دقیقا هرچی میری بالاتر گرافیک بیشتر میشه راستی من الان مرحله ای هستم که میخوای بری سوار هلیکوپتر بشی حمله میکنن ساختمون منفجر میشه:eek: بعد این مراحل مرحله ای هست که بارون بباره رو زمین باشی آخه مرحله دو یه تیکه داره رو هلیکوپتر بارون میاد:confused: ;)

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 چیزی هست تو این بازی ک من خیلی کنجکاو کرده من 1 این بازی رو انجام ندادم ولی تو تریلرها می بینم که یک دوربین هست که از بالا نشون میده بعد دستور میدی که یک هواپیما بیاد اونجارو بمب باران کنه یکم میشه درباره ی این توضیح بدین و اینکه ایا بینهایته یا چه جوریه و با کدتم دکمه هست راستی این بازی رو فردا می گیرم اگر جواب بدین ممنون میشم.:) :blushing: :-" :)

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 چیزی هست تو این بازی ک من خیلی کنجکاو کرده من 1 این بازی رو انجام ندادم ولی تو تریلرها می بینم که یک دوربین هست که از بالا نشون میده بعد دستور میدی که یک هواپیما بیاد اونجارو بمب باران کنه یکم میشه درباره ی این توضیح بدین و اینکه ایا بینهایته یا چه جوریه و با کدتم دکمه هست راستی این بازی رو فردا می گیرم اگر جواب بدین ممنون میشم.:) :blushing: :-" :)

بيشتره عمليات های بازی دسته شماست....
اونطوری نيست که هرجا که بخوای برات هواپيما بياد منفجر کنه...يه سری
جاهای خواص که تانکی ، چيزی بخوای بترکونی اون هواپيما میآد که بايد بهش دستور بدی که چيکار کنه

توی بعضی مراحل که جایی رو مشخص کرده میتونی با دکمه های سمت چپی ها فرمان بدی بمبارون کردن

آقا دیروز بازی تموم شد
آخرش خیلی زیبا تموم شد
حتما بازی کنید
:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or