دقیقا هرچی میری بالاتر گرافیک بیشتر میشه راستی من الان مرحله ای هستم که میخوای بری سوار هلیکوپتر بشی حمله میکنن ساختمون منفجر میشههرچی به مراحل بالاتر میری گرافيک بهتر میشه....
اونجا که تو ماشين نشستی بعد با تير میزنّت.....کلاهم ديگه نداره
اون مرحله خيلی گرافيکش بالاست...![]()
![]()
![]()
بعد این مراحل مرحله ای هست که بارون بباره رو زمین باشی آخه مرحله دو یه تیکه داره رو هلیکوپتر بارون میاد:confused: 
اول قرار بود همزمان بیاد ولی نسخه ی PC ش به تاخیر افتاد!!
Release Date: Jun 5, 2007

اشتباه کرده!مرسی امین جان، ولی من امروز رفتم Westgame گفت فردا(پنجشنبه) صبح برای PC میاد![]()
سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 چیزی هست تو این بازی ک من خیلی کنجکاو کرده من 1 این بازی رو انجام ندادم ولی تو تریلرها می بینم که یک دوربین هست که از بالا نشون میده بعد دستور میدی که یک هواپیما بیاد اونجارو بمب باران کنه یکم میشه درباره ی این توضیح بدین و اینکه ایا بینهایته یا چه جوریه و با کدتم دکمه هست راستی این بازی رو فردا می گیرم اگر جواب بدین ممنون میشم.:blushing:
![]()
![]()
به غیره مرحله دوم که رو هلی بارون میاد دیگه از مرحله 5 به بعد بارون نیست:confused:درود
این بازی هم به تاریخ پیوسط:biggrin1: خیلی خیلی کوتاه بود:confused: حدود 5 یا 6 ساعت بیشتر کنتر ننداخت. ولی خیلی حالا داد![]()
سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید 1 چیزی هست تو این بازی ک من خیلی کنجکاو کرده من 1 این بازی رو انجام ندادم ولی تو تریلرها می بینم که یک دوربین هست که از بالا نشون میده بعد دستور میدی که یک هواپیما بیاد اونجارو بمب باران کنه یکم میشه درباره ی این توضیح بدین و اینکه ایا بینهایته یا چه جوریه و با کدتم دکمه هست راستی این بازی رو فردا می گیرم اگر جواب بدین ممنون میشم.:blushing:
![]()
![]()