Ghost Recon Advanced Warfighter 2

علی این نظره شخصیه شماست و محترم ولی دلیل نمیشه که بگی دیگران اشتباه میکنن...به نظره من قسمت دوم از نظره details &textures کمی بهتر شده و hdr طبیعیتری داره.چه معنی داشت توی graw 1 که انقدر نور زیاد باشه؟یه چیزه دیگه هم که هست اینه که محیط 2 تا بازی نسبتا با هم تفاوت داره پس باید نور پردازیم فرق داشته باشه.(نه اینکه کل مخیط فرق داشته باشه !)البته موتور graw-graw 2 یکیه و زیاد گرافیکشون فرقی نداره وفقط graw 2 به نظره من کمی موتورش اپدیت تر و بهتره.اینم نظره شخصیه منه
سلام محمد جان
اگه گفتم بچه ها اشتباه میکنن واسه این بود که بچه ها برن خودشون این دو قسمت رو مقایسه کنن نه اینکه رو حساب حرف چند نفر که گفتن گرافیکش بالاست بچه ها هم فکر کنن که حالا چون جدیدتره و اسمش 2 هست حتما گرافیک بالاتری داره ! به پیر به پیغمبر اینجوری نیست نمونش همون 2 بازی بود که مثال زدم همین پرنس ، برید قسمت اولش رو بردارید با قسمت دوم سومش مقایسه کنین ببینید چی میبینید ! اگه میخواید بهتون ثابت میکنم که Ubisoft Montreal کارش ایجوریه بار اول دومش هم نیست.
بعدم اینکه محمد جان نورهایی که میبینی توی قسمت اولش هست (و اونو یک عیب میبینی!) در اصل مخلوطی هست از Shader3.0 و HDR ! اگه قرار بود اینا استفاده نشه پس چه دلیلی داشت به وجود بیاد ؟ همین نورپردازی ها رو که میبینی واسه زیبا تر شدن بازی اینکارو کردن و به نظر من همین چیزا باعث شد که گرافیکش بشه 10 ! نورپردازی یکی از دلایل اصلیه زیبا تر شدن جلو های بازیه و هیچ کس اینو یک عیب نمیبینه.;)
مورد بعدی اینکه خیلی از دوستان تمرکزشون بیشتر روی چند مرحله آخر هست و مثل اینکه یادشون رفته مراحل اول تا اواسط بازی چه گرافیک ناامید کننده ای داشت ! اگه گرافیک به همین روال تا آخر پیش میرفت مطمعنا گیم اسپات بهش 8 هم نمیداد.
بازم میگم graw1 از همون مرحله اول تا آخر گرافیک یکسان داشت ، اونوقت شما فقط اون چند مرحله آخر graw2 رو در نظر میگیرید.
حالا از اینا بگذریم خدایش جزییات توی قسمت اولش هم بیشتره اینجور نیست ؟!(دقت کنید بعد جواب بدید)
این خیلی جالبه که شما دارید رو دو تا عکس در مورد گرافیک بازی ها نظر میدید
پس بفرماید بیام خود بازیها رو واستون آپ کنم بزارم اینجا توی خود همین تاپیک ، تو هوا هم اجرا بشه تا شما و دوستان بتونین Live تماشا کنین و دربارش نظر بدین !!:)
شما که مطمعنا خودت حاضر نمیشی بری این دو بازی رو از نزدیک تست کنی ببینی چجوریه...منم که دارم توضیح میدم هم که فکر میکنی دارم رو هوا حرف میزنم...عکس هم که دارم واست میزارم هم باز داری یه چیزی میگی !! پس بفرما من چیکار کنم که شما متوجه بشی ؟!!
در مورد این حرفت که میگی باید روی 1080i تست بشه درست ، پس اینو هم قبول داری که توی همین عکسها هم تا حدودی (ضایع) یه چیزایی مشخصه که میگی باید روی یک HDTV تست بشه.پس شما به احتمال زیاد graw1 رو روی 1080i نذاشتی ببینی چی میشه !

Last edited by a moderator:
دوست عزيز من هردورو بازی کردم هم graw1 و هم graw 2 ...اونم رو lcd bravia......
شک نکن که graw 1 گرافيکش پايينتر از 2 هست حتی تو نو ر پردازيهام بهتر عمل کرده
اون عکسی که شما از level 11 گزاشتيد که کلاه نداره واقعاً من نميدونم اون عکس از کجا
پيدا کرديد !!!!!!!!! گرافيک اون که در حد ps2.........
تو اون مرحله من شمارو میيارم خونمون از فاصله 6 7 متری میشونمت به بازی نگاه کن
اگر شما مهو گرافيک خيره کننده بازی نشديد هرچی خواستی به من بگو...هرچقدرم تعصب
داشته باشی رو graw 1 با ديدن اون تصاوير حيرت زده میشی !! مطمئن باش....
گرافيک graw 1 يه مقدار خشک من خوشم نيمد !!!....يعنی نه تنها من بلکه رفيق رفقايی
که میيامدن خونمون همين نظر رو داشتن

دوست عزيز اگر بخوان گرافيک آخر بازيهارم مثل اولای بازی بزارن که مراحل به نصف کاهش
پيدا میکنه......گرافيک بالاتر ملزم حجم بيشتری هست !!

بچه ها به خدا موتور این 2 بازی یکیه:biggrin1: و گرافیکشون هم تقریبا یکیه.فقط محیط بازی ها فرق داره.
پس دلیلی نداره الکی با هم دعوا کنید;) هر کسی نظری داره و نظره تمام دوستان محترمه.
لازم هم نیست که کسی به کس دیگری چیزی رو ثابت کنه چون هیچ سودی نداره جز دلخوری.
به نظرم اگه این بحث ادامه پیدا کنه جنجال میشه:) پس لطفا یه چیز دیگه از این بازی پیدا کنین سرش بحث کنید;)
موفق باشید

دوست عزيز من هردورو بازی کردم هم graw1 و هم graw 2 ...اونم رو lcd bravia......شک نکن که graw 1 گرافيکش پايينتر از 2 هست حتی تو نو ر پردازيهام بهتر عمل کردهاون عکسی که شما از level 11 گزاشتيد که کلاه نداره واقعاً من نميدونم اون عکس از کجاپيدا کرديد !!!!!!!!! گرافيک اون که در حد ps2.........تو اون مرحله من شمارو میيارم خونمون از فاصله 6 7 متری میشونمت به بازی نگاه کناگر شما مهو گرافيک خيره کننده بازی نشديد هرچی خواستی به من بگو...هرچقدرم تعصبداشته باشی رو graw 1 با ديدن اون تصاوير حيرت زده میشی !! مطمئن باش....گرافيک graw 1 يه مقدار خشک من خوشم نيمد !!!....يعنی نه تنها من بلکه رفيق رفقايیکه میيامدن خونمون همين نظر رو داشتن
دوست عزيز اگر بخوان گرافيک آخر بازيهارم مثل اولای بازی بزارن که مراحل به نصف کاهشپيدا میکنه......گرافيک بالاتر ملزم حجم بيشتری هست !!
من نمیدونم چی بگم والا...
از عکسی هم خود Gamespot گذاشته هم دارید ایراد میگیرید !
من خودم هر دوبازی رو روی 1080i تست کردم (sony bravia)...آخه چی بگم من آخه :)
هر چی دارید میگید من نظرم عکس اونه :biggrin1: من فقط به این نتیجه رسیدم که بچه های بازیسنتر یا خیلی بدصلیقه شدن یا خیلی جو زده شدن ! :biggrin1:
دوست عزيز اگر بخوان گرافيک آخر بازيهارم مثل اولای بازی بزارن که مراحل به نصف کاهشپيدا میکنه......گرافيک بالاتر ملزم حجم بيشتری هست
چه ربطی داره ؟ بازی کوتاه که بود...چند مرحله اول گرافیک هم که نداشت...اونوقت حجم هم که خیلی گرفته !! دقیقا برعکس قسمت اول...
دوست عزیز اینا همش برمیگرده به خود سازنده ها و هزینه ای که برای بازیهاشون میکنن و اینکه چقدر تونستن روی بازی کار کنن.(زمان هم خیلی مهمه)
بچه ها به خدا موتور این 2 بازی یکیه
بله.شکی درش نیست.ولی این کمبود ها ربطی به موتور بازی نداره ، فقط و فقط برمیگرده به خود سازنده ها که چقدر وقت گذاشتن رو بازی و چقدر تونستن هزینه کنن.;)
ضمنا،(برای چندمین بار)سری Prince of Persia هم هر سه قسمت موتورشون یکی بود و کل عالم و آدم میدونن که قسمت اولش یک شاهکار بود از همه نظر.از من میشنوید برید با قسمتهای دوم سومش مقایسه کنید حساب دستتون میاد.
متاسفانه بعضی از دوستان فقط میخوان حرف خودشون رو بزنن، حرف منطقی رو هم که قبول نمیکنن!
معمولا وقتی توی بحث کسی کم میاره "دقیقا" همین حرفها زده میشه.:biggrin1:;)

Last edited by a moderator:
خوب.مثل اینکه نشد:biggrin1:
این بحث رو ادامه میدیم ولی به شرطی که همه احترام یکدیگرو نگه دارن و دوستانه پیش برن;) (warning):biggrin1:
چه ربطی داره ؟ بازی کوتاه که بود...چند مرحله اول گرافیک هم که نداشت...اونوقت حجم هم که خیلی گرفته !! دقیقا برعکس قسمت اول...
دوست عزیز اینا همش برمیگرده به خود سازنده ها و هزینه ای که برای بازیهاشون میکنن و اینکه چقدر تونستن روی بازی کار کنن.(زمان هم خیلی مهمه)
خوب اول از همه بگم از نظره من گرافیک اوایل بازی هم پایین نیست:biggrin1:
قسمت اولم به چند دلیل بهتر به نظر میاد:
1-100% یوبی براش وقت بیشتری صرف کرده و چون جزو اولین بازیهای 360 هم بوده باید عالی در میاورده.
2-وقتی ما یه سبکیرو بازی کنیم دیگه به نظرمون ائن سبک عادی میشه و چیز خارق العاده ای نیستش;)
بله.شکی درش نیست.ولی این کمبود ها ربطی به موتور بازی نداره ، فقط و فقط برمیگرده به خود سازنده ها که چقدر وقت گذاشتن رو بازی و چقدر تونستن هزینه کنن.
ضمنا،(برای چندمین بار)سری Prince of Persia هم هر سه قسمت موتورشون یکی بود و کل عالم و آدم میدونن که قسمت اولش یک شاهکار بود از همه نظر.از من میشنوید برید با قسمتهای دوم سومش مقایسه کنید حساب دستتون میاد.
ازنظره من کمبودی که نیست هیچ به جاش افکت های انفجار و گردو خاک هم بسیار زیبا تر شده.
در مورد priince of persia هم موتور 3 بازی درسته یکی بود ولی با اختلاف های بسیار زیاد!اونم اینکه موتور بازی اپدیت میشد و گرافیک خیلی بهتر میشد.دیگه خدایی نمیخوای بگی که pop 1 گرافیکش از نسخه ی 3 اون بیشتره؟:confused:
اینم که میگن 1 خوبه بیشتر به دلیل داستان قوی و بازم محیط زیبای شهر بودش نه گرافیک!
متاسفانه بعضی از دوستان فقط میخوان حرف خودشون رو بزنن، حرف منطقی رو هم که قبول نمیکنن!
معمولا وقتی توی بحث کسی کم میاره "دقیقا" همین حرفها زده میشه.
این از همون چیزایی که باعث میشه بحث به بیراهه بره;)
موفق باشی

خوب اول از همه بگم از نظره من گرافیک اوایل بازی هم پایین نیست
محمد میخوای رو اعصابم راه بری میدونم :)
100% یوبی براش وقت بیشتری صرف کرده و چون جزو اولین بازیهای 360 هم بوده باید عالی در میاورده.
شکی داری ؟
وقتی ما یه سبکیرو بازی کنیم دیگه به نظرمون ائن سبک عادی میشه و چیز خارق العاده ای نیستش
با این حرفت مخالفم.
چون graw2 اصلا در حد قسمت دوم نیستش یعنی توقعات خیلی بیشتر از اینا بالا بود !
(از قول خودت اگه از قسمت اول بهتر نباشه بدتر هم نیست ، ولی خدایش اصلا در حد 2 نیست.ازقول یکی graw1/5! اون نیمشم بخاطر چند تا افکت دود و گردوخاک!)
در مورد priince of persia هم موتور 3 بازی درسته یکی بود ولی با اختلاف های بسیار زیاد!اونم اینکه موتور بازی اپدیت میشد و گرافیک خیلی بهتر میشد.دیگه خدایی نمیخوای بگی که pop 1 گرافیکش از نسخه ی 3 اون بیشتره؟
من حاضرم شرط ببندم قسمت اولشو بازی نکردی !:biggrin1:من دیگه نه عکس میزارم نه صحبتی میکنم دربارش فقط یه موردی رو بهش اشاره میکنم که اونم طبیعتش بود که خیلی طبیعی کار شده بود و تمام گل و سبزه ها و درخت ها و نخل بر اثر باد یا تماس با آنها حرکت میکردن.ولی در قسمت دوم سومش نخل و گل و سبزه میدیدی انگار نه انگار مثل برج زهرمار ایستاده بودن و هر کاری میکردی تکون نمیخوردن ! این فقط یه موردش بود میخوای دیگه ام واست میگم.(اینو میتونی خودت بری تست کنی فقط ازت خواهش میکنم اول تست کن);)

بدون شرح!:blink:

GRAW1
View attachment 2158
View attachment 2159
View attachment 2160
*************************************************************************************
*************************************************************************************
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------GRAW2
View attachment 2161
View attachment 2162
View attachment 2163

آخرین ویرایش:
محمد میخوای رو اعصابم راه بری میدونم
نه بابا این حرفا چیه علی جون:) (ای بابا تابلو شدم میخوام رو اعصابت راه برما:p :biggrin1: )
من حاضرم شرط ببندم قسمت اولشو بازی نکردی !
شرط چی میبندی؟:-" :biggrin1:
من دیگه نه عکس میزارم نه صحبتی میکنم دربارش فقط یه موردی رو بهش اشاره میکنم که اونم طبیعتش بود که خیلی طبیعی کار شده بود و تمام گل و سبزه ها و درخت ها و نخل بر اثر باد یا تماس با آنها حرکت میکردن.ولی در قسمت دوم سومش نخل و گل و سبزه میدیدی انگار نه انگار مثل برج زهرمار ایستاده بودن و هر کاری میکردی تکون نمیخوردن ! این فقط یه موردش بود میخوای دیگه ام واست میگم.(اینو میتونی خودت بری تست کنی فقط ازت خواهش میکنم اول تست کن)
منم خواهش میکنم انقدر زود قضاوت نکن در باره اینکه من این بازی رو انجام دادم یا نه;)
مطمئن باش اگه هر 3 قسمت رو تموم نکرده بودم اصلا در موردش حرف نمیزدم.اگه 1 رو بازی نکنیم که داستان بازی رو اصلا نمیفهمیم چی هستش:-"
خوب شاید ضعفهایی داشته باشه ولی 100% برتری هایی هم داره مثل تکسچر و شیدر که در نسخه ی دوم به نظرم عالی روش کار شده بود.
در مورد این هم که میگی یوبی عادت داره نظرت در مورد spilinter cell هم همینه؟
به هر حال گفتم دیدها متفاوته و نظره هر کسی با دیگری فرق داره.
من نمیگم که قسمت دوم از 1 بهتر بود.ولی نمیگم که نسبت به اولش چیزی کم داشت(حالا حتما نباید توی گرافیک باشه;) )

منم خواهش میکنم انقدر زود قضاوت نکن در باره اینکه من این بازی رو انجام دادم یا نه
ای بابا !... محمد جان من که میدونم این بازی رو بازی کردی (اصلا مگه کسی هم هست که سری پرنس رو بازی نکرده باشه؟!) من فقط خواستم یه بار دیگه بری چک کنی چون مطمعنا بازی که 4 سال پیش اومده رو الان بطور کامل یادت نمیاد.
به هر حال من فکر میکنم این بحث ادامه پیدا نکنه خیلی بهتره...ارزشی هم نداره واسه بازی که سال 2003 منتشر شده بحث کرد.;)در مورد Graw هم همینطور.

grow2 همه جوره عالیه:biggrin1: خیلی رونتر از سری اولشه.منم از grow1 زیاد خوشم نیومد .کلا کمی خشک بود و گرافیکش در حد و اندازه ایی نبود 10 بگیره ولی این 9 حقشه و افکتاش عالیه.
راستی محمد خان رییس شدنت مبارک;) چند وقتی نبودم :p میبینم که مدیرا دست و دل باز شدن :eek: (امین کاربر فعال شده :love: و .....)مبارکه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or