!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
سلام محمد جانعلی این نظره شخصیه شماست و محترم ولی دلیل نمیشه که بگی دیگران اشتباه میکنن...به نظره من قسمت دوم از نظره details &textures کمی بهتر شده و hdr طبیعیتری داره.چه معنی داشت توی graw 1 که انقدر نور زیاد باشه؟یه چیزه دیگه هم که هست اینه که محیط 2 تا بازی نسبتا با هم تفاوت داره پس باید نور پردازیم فرق داشته باشه.(نه اینکه کل مخیط فرق داشته باشه !)البته موتور graw-graw 2 یکیه و زیاد گرافیکشون فرقی نداره وفقط graw 2 به نظره من کمی موتورش اپدیت تر و بهتره.اینم نظره شخصیه منه
اگه گفتم بچه ها اشتباه میکنن واسه این بود که بچه ها برن خودشون این دو قسمت رو مقایسه کنن نه اینکه رو حساب حرف چند نفر که گفتن گرافیکش بالاست بچه ها هم فکر کنن که حالا چون جدیدتره و اسمش 2 هست حتما گرافیک بالاتری داره ! به پیر به پیغمبر اینجوری نیست نمونش همون 2 بازی بود که مثال زدم همین پرنس ، برید قسمت اولش رو بردارید با قسمت دوم سومش مقایسه کنین ببینید چی میبینید ! اگه میخواید بهتون ثابت میکنم که Ubisoft Montreal کارش ایجوریه بار اول دومش هم نیست.
بعدم اینکه محمد جان نورهایی که میبینی توی قسمت اولش هست (و اونو یک عیب میبینی!) در اصل مخلوطی هست از Shader3.0 و HDR ! اگه قرار بود اینا استفاده نشه پس چه دلیلی داشت به وجود بیاد ؟ همین نورپردازی ها رو که میبینی واسه زیبا تر شدن بازی اینکارو کردن و به نظر من همین چیزا باعث شد که گرافیکش بشه 10 ! نورپردازی یکی از دلایل اصلیه زیبا تر شدن جلو های بازیه و هیچ کس اینو یک عیب نمیبینه.

مورد بعدی اینکه خیلی از دوستان تمرکزشون بیشتر روی چند مرحله آخر هست و مثل اینکه یادشون رفته مراحل اول تا اواسط بازی چه گرافیک ناامید کننده ای داشت ! اگه گرافیک به همین روال تا آخر پیش میرفت مطمعنا گیم اسپات بهش 8 هم نمیداد.
بازم میگم graw1 از همون مرحله اول تا آخر گرافیک یکسان داشت ، اونوقت شما فقط اون چند مرحله آخر graw2 رو در نظر میگیرید.
حالا از اینا بگذریم خدایش جزییات توی قسمت اولش هم بیشتره اینجور نیست ؟!(دقت کنید بعد جواب بدید)
پس بفرماید بیام خود بازیها رو واستون آپ کنم بزارم اینجا توی خود همین تاپیک ، تو هوا هم اجرا بشه تا شما و دوستان بتونین Live تماشا کنین و دربارش نظر بدین !!این خیلی جالبه که شما دارید رو دو تا عکس در مورد گرافیک بازی ها نظر میدید
شما که مطمعنا خودت حاضر نمیشی بری این دو بازی رو از نزدیک تست کنی ببینی چجوریه...منم که دارم توضیح میدم هم که فکر میکنی دارم رو هوا حرف میزنم...عکس هم که دارم واست میزارم هم باز داری یه چیزی میگی !! پس بفرما من چیکار کنم که شما متوجه بشی ؟!!
در مورد این حرفت که میگی باید روی 1080i تست بشه درست ، پس اینو هم قبول داری که توی همین عکسها هم تا حدودی (ضایع) یه چیزایی مشخصه که میگی باید روی یک HDTV تست بشه.پس شما به احتمال زیاد graw1 رو روی 1080i نذاشتی ببینی چی میشه !
Last edited by a moderator:

:biggrin1: )
:biggrin1: 
(امین کاربر فعال شده
و .....)مبارکه:biggrin1: