امیر جان من تو یه مرحله ای هستم که دو جا رو نشونم میده، که یکیشون بالای ساختمون یه جایی هست که یه رادار داره و باید منفجرش کنم، وقتی منفجرش میکنم دو تا هلیکوپتر میان که من دوتاشون رو میزنم، ولی ماموریت جدیدی نمیده و میگه که دو تا هلیکوپتر رو نابود کن!با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بگم که من بالاخره تونستم تمام Achievements ها بازی GRAW2 را بگیرم، چه offline و چه Online. یعنی امتیازم 1000تا شد:biggrin1:
اگر هر کسی مشکلی و یا سوالی در این مورد داره می تونه اینجا مطرح بکنه.
با تشکر
امیر

آقای امینی اگه کل صفحات این تاپبک رو مطالعه بکنید میبینید که همه از نظر گرافیک بازی عکس نظر شما رو داشتن!!منم این بازی رو تموم کردم.با وجودی که خودم خیلی ghost recon رو دوست دارم ولی با کمال تاسف بگم که قسمت اولش گرافیک خیلی بهتر و کامل تری داشت...اصلا نورپردازی و HDR خیلی خیلی بهتر از نسخه دوم کار شده بود ! اصلا این یوبی سافت مرض داره :biggrin1:این کارو توی بازیهای دیگه شم کرد مثل prince ، splinter cell ، کلا بازیهاش روی قسمت اولش بهتر کار میشه مثل همین دو بازی ! الان هم که باز graw اینجوری شد...مطمعن باشین گرافیک قسمت سومش دیگه افتضاحه ...
البته graw2 هر چی مراحل بالاتر میرفتی گرافیکش هم بهتر میشد توی 6 مرحله اولش که اصلا گرافیکش در حد 8 هم زیادشه ولی چند مرحله آخر دیگه تقریبا خوب بود ولی بازم پای قسمت اولش نرسید.اینچیزا همش نقصه نباید اینجوری باشه باید از همون مرحله اول گرافیک یکسان داشت چیزی که قسمت اولش بود.قسمت دومش فقط اکشن بهتری داشت مگر نه هیچ چیزش سرتر نیست.

خوب اشتباه میکنن...آقای امینی اگه کل صفحات این تاپبک رو مطالعه بکنید میبینید که همه از نظر گرافیک بازی عکس نظر شما رو داشتن

پست هامو با دقت بخونینمن تعجب میکنم میگيد گرافيکش خوب نبود....گرافيک graw 2 تو برخی مراحل وحشتناک بالا بود
البته مرحل اول نه ولی مراحل تقريباً وسطا و اواخر عالی بود
منم منکر چند مرحله آخر نشدم و توی پستم گفتم هم که توی چند مرحله آخر گرافیک بهتر میشه...ولی همون چند مرحله آخر که گرافیک بالا داره حتی از مرحله اول قسمت اولش هم پایینتره ! (میتونید خودتون برید مقایسه کنین!)سلام
GRAW 2
Level 11
![]()
این یکی هم همون مرحله ای هستش که کلاهش میوفته و "مثلا" گرافیک خیلی بالایی داره !
![]()
GRAW 1
![]()
![]()
حالا میشه یکی بگه گرافیک کدوم یکی بالاتره ؟؟؟
از ضایع هم یه چیزی اونورتره...
خوب اشتباه میکنن...
چون فکر کردین اسمش GRAW 2 هست حتما گرافیکش هم باید بالاتر باشه آره ؟!!
اصلا از شماها بعیده... جیزی که به وضوح مشخصه و هیچ شک و تردیدی هم درش نیست که در قسمت اول GRAW گرافیک به طرز خیلی وحشتناکی بالاتره ! اگه میشه به خودتون زحمت بدین برین بقیه عکسها رو هم ببینین اونایی هم که هر دو قسمتش رو روی 360 بازی کردن هم برن یه بار مقایسه کنن ببینن کدوم یکی گرافیک بالاتری داره.(اونایی هم که نمیخوان قبول کنن هم میتونن قبول نکنن زیاد مهم نیست)
پست هامو با دقت بخونینمنم منکر چند مرحله آخر نشدم و توی پستم گفتم هم که توی چند مرحله آخر گرافیک بهتر میشه...ولی همون چند مرحله آخر که گرافیک بالا داره حتی از مرحله اول قسمت اولش هم پایینتره ! (میتونید خودتون برید مقایسه کنین!)
اصلا HDR توی قسمت دوم چیزی حدود 70% کاهش پیدا کرده اونوقت من نمیدونم چرا دوستان منکر این قضیه میشن
این خیلی جالبه که شما دارید رو دو تا عکس در مورد گرافیک بازی ها نظر میدیدخوب اشتباه میکنن...
چون فکر کردین اسمش GRAW 2 هست حتما گرافیکش هم باید بالاتر باشه آره ؟!!
اصلا از شماها بعیده... جیزی که به وضوح مشخصه و هیچ شک و تردیدی هم درش نیست که در قسمت اول GRAW گرافیک به طرز خیلی وحشتناکی بالاتره ! اگه میشه به خودتون زحمت بدین برین بقیه عکسها رو هم ببینین اونایی هم که هر دو قسمتش رو روی 360 بازی کردن هم برن یه بار مقایسه کنن ببینن کدوم یکی گرافیک بالاتری داره.(اونایی هم که نمیخوان قبول کنن هم میتونن قبول نکنن زیاد مهم نیست)![]()
]
]