Ghost Recon Advanced Warfighter 2

اما به طرز نا امید کننده ای کوتاه بود. :( من نمیدونم اینا که اینهمه زحمت میکشن روی یک بازی خوب یک مقدار روی این Campaign ـش کار کنن مگه چی میشه :(

با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بگم که من بالاخره تونستم تمام Achievements ها بازی GRAW2 را بگیرم، چه offline و چه Online. یعنی امتیازم 1000تا شد:biggrin1:
اگر هر کسی مشکلی و یا سوالی در این مورد داره می تونه اینجا مطرح بکنه.
با تشکر
امیر

منم این بازی رو تموم کردم.با وجودی که خودم خیلی ghost recon رو دوست دارم ولی با کمال تاسف بگم که قسمت اولش گرافیک خیلی بهتر و کامل تری داشت...اصلا نورپردازی و HDR خیلی خیلی بهتر از نسخه دوم کار شده بود ! اصلا این یوبی سافت مرض داره :biggrin1:این کارو توی بازیهای دیگه شم کرد مثل prince ، splinter cell ، کلا بازیهاش روی قسمت اولش بهتر کار میشه مثل همین دو بازی ! الان هم که باز graw اینجوری شد...مطمعن باشین گرافیک قسمت سومش دیگه افتضاحه ...
البته graw2 هر چی مراحل بالاتر میرفتی گرافیکش هم بهتر میشد توی 6 مرحله اولش که اصلا گرافیکش در حد 8 هم زیادشه ولی چند مرحله آخر دیگه تقریبا خوب بود ولی بازم پای قسمت اولش نرسید.اینچیزا همش نقصه نباید اینجوری باشه باید از همون مرحله اول گرافیک یکسان داشت چیزی که قسمت اولش بود.قسمت دومش فقط اکشن بهتری داشت مگر نه هیچ چیزش سرتر نیست.

با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بگم که من بالاخره تونستم تمام Achievements ها بازی GRAW2 را بگیرم، چه offline و چه Online. یعنی امتیازم 1000تا شد:biggrin1:
اگر هر کسی مشکلی و یا سوالی در این مورد داره می تونه اینجا مطرح بکنه.
با تشکر
امیر
امیر جان من تو یه مرحله ای هستم که دو جا رو نشونم میده، که یکیشون بالای ساختمون یه جایی هست که یه رادار داره و باید منفجرش کنم، وقتی منفجرش میکنم دو تا هلیکوپتر میان که من دوتاشون رو میزنم، ولی ماموریت جدیدی نمیده و میگه که دو تا هلیکوپتر رو نابود کن!:(
منم این بازی رو تموم کردم.با وجودی که خودم خیلی ghost recon رو دوست دارم ولی با کمال تاسف بگم که قسمت اولش گرافیک خیلی بهتر و کامل تری داشت...اصلا نورپردازی و HDR خیلی خیلی بهتر از نسخه دوم کار شده بود ! اصلا این یوبی سافت مرض داره :biggrin1:این کارو توی بازیهای دیگه شم کرد مثل prince ، splinter cell ، کلا بازیهاش روی قسمت اولش بهتر کار میشه مثل همین دو بازی ! الان هم که باز graw اینجوری شد...مطمعن باشین گرافیک قسمت سومش دیگه افتضاحه ...
البته graw2 هر چی مراحل بالاتر میرفتی گرافیکش هم بهتر میشد توی 6 مرحله اولش که اصلا گرافیکش در حد 8 هم زیادشه ولی چند مرحله آخر دیگه تقریبا خوب بود ولی بازم پای قسمت اولش نرسید.اینچیزا همش نقصه نباید اینجوری باشه باید از همون مرحله اول گرافیک یکسان داشت چیزی که قسمت اولش بود.قسمت دومش فقط اکشن بهتری داشت مگر نه هیچ چیزش سرتر نیست.
آقای امینی اگه کل صفحات این تاپبک رو مطالعه بکنید میبینید که همه از نظر گرافیک بازی عکس نظر شما رو داشتن!!;)

من تعجب میکنم میگيد گرافيکش خوب نبود....گرافيک graw 2 تو برخی مراحل وحشتناک بالا بود
البته مرحل اول نه ولی مراحل تقريباً وسطا و اواخر عالی بود

سلام

GRAW 2
Level 11
29o5xza.jpg

این یکی هم همون مرحله ای هستش که کلاهش میوفته و "مثلا" گرافیک خیلی بالایی داره !
3y3uc1j.jpg

GRAW 1
4dr9isx.jpg

:)
3z894s4.jpg

حالا میشه یکی بگه گرافیک کدوم یکی بالاتره ؟؟؟
از ضایع هم یه چیزی اونورتره...
آقای امینی اگه کل صفحات این تاپبک رو مطالعه بکنید میبینید که همه از نظر گرافیک بازی عکس نظر شما رو داشتن
خوب اشتباه میکنن...
چون فکر کردین اسمش GRAW 2 هست حتما گرافیکش هم باید بالاتر باشه آره ؟!!
اصلا از شماها بعیده... جیزی که به وضوح مشخصه و هیچ شک و تردیدی هم درش نیست که در قسمت اول GRAW گرافیک به طرز خیلی وحشتناکی بالاتره ! اگه میشه به خودتون زحمت بدین برین بقیه عکسها رو هم ببینین اونایی هم که هر دو قسمتش رو روی 360 بازی کردن هم برن یه بار مقایسه کنن ببینن کدوم یکی گرافیک بالاتری داره.(اونایی هم که نمیخوان قبول کنن هم میتونن قبول نکنن زیاد مهم نیست);)
من تعجب میکنم میگيد گرافيکش خوب نبود....گرافيک graw 2 تو برخی مراحل وحشتناک بالا بود
البته مرحل اول نه ولی مراحل تقريباً وسطا و اواخر عالی بود
پست هامو با دقت بخونین ;) منم منکر چند مرحله آخر نشدم و توی پستم گفتم هم که توی چند مرحله آخر گرافیک بهتر میشه...ولی همون چند مرحله آخر که گرافیک بالا داره حتی از مرحله اول قسمت اولش هم پایینتره ! (میتونید خودتون برید مقایسه کنین!)
اصلا HDR توی قسمت دوم چیزی حدود 70% کاهش پیدا کرده اونوقت من نمیدونم چرا دوستان منکر این قضیه میشن

Last edited by a moderator:
سلام

GRAW 2
Level 11
29o5xza.jpg

این یکی هم همون مرحله ای هستش که کلاهش میوفته و "مثلا" گرافیک خیلی بالایی داره !
3y3uc1j.jpg

GRAW 1
4dr9isx.jpg

:)
3z894s4.jpg

حالا میشه یکی بگه گرافیک کدوم یکی بالاتره ؟؟؟
از ضایع هم یه چیزی اونورتره...

خوب اشتباه میکنن...
اصلا از شماها بعیده... جیزی که به وضوح مشخصه و هیچ شک و تردیدی هم درش نیست که در قسمت اول GRAW گرافیک به طرز خیلی وحشتناکی بالاتره ! اگه میشه به خودتون زحمت بدین برین بقیه عکسها رو هم ببینین اونایی هم که هر دو قسمتش رو روی 360 بازی کردن هم برن یه بار مقایسه کنن ببینن کدوم یکی گرافیک بالاتری داره.(اونایی هم که نمیخوان قبول کنن هم میتونن قبول نکنن زیاد مهم نیست);)

پست هامو با دقت بخونین ;) منم منکر چند مرحله آخر نشدم و توی پستم گفتم هم که توی چند مرحله آخر گرافیک بهتر میشه...ولی همون چند مرحله آخر که گرافیک بالا داره حتی از مرحله اول قسمت اولش هم پایینتره ! (میتونید خودتون برید مقایسه کنین!)
اصلا HDR توی قسمت دوم چیزی حدود 70% کاهش پیدا کرده اونوقت من نمیدونم چرا دوستان منکر این قضیه میشن

سلام علی جان:love:
علی این نظره شخصیه شماست و محترم ولی دلیل نمیشه که بگی دیگران اشتباه میکنن...
به نظره من قسمت دوم از نظره details &textures کمی بهتر شده و hdr طبیعیتری داره.چه معنی داشت توی graw 1 که انقدر نور زیاد باشه؟
یه چیزه دیگه هم که هست اینه که محیط 2 تا بازی نسبتا با هم تفاوت داره پس باید نور پردازیم فرق داشته باشه.(نه اینکه کل مخیط فرق داشته باشه !)
البته موتور graw-graw 2 یکیه و زیاد گرافیکشون فرقی نداره وفقط graw 2 به نظره من کمی موتورش اپدیت تر و بهتره.
اینم نظره شخصیه منه;)
موفق باشی

آخرین ویرایش:
خوب اشتباه میکنن...
این خیلی جالبه که شما دارید رو دو تا عکس در مورد گرافیک بازی ها نظر میدید:)، چیزی هم که مشخصه اینه که عکس هایی که از GRAW2 گزاشتید اصلا شفافیت خود بازی رو نداره [شما بازی رو یه TV با رزولوشن 1080i اجرا کن بعد خودت قضاوت کن;)]
همون طوری هم که محمد رضا گفت موتور دو تا بازی یکی هست ولی کلا تو GRAW2 خیلی بهتر و بهینه سازیش کردن! [راستی این خیلی بده که آدم اینقدر مغرور باشه که فکر کنه همه اشتباه میکنن و اون راست میگه:-"]

آقا منم این بازی رابازی کردم خوب بود ولی به نظر من یکش یه چیز دیگه بود . راستش منم گرافیک یکش را بیشتر دوست داشتم به نظرم بهتر بود شاید بدلیل اختلاف تو محیطها بود چون تو یکش بیشتر مراحل در شهر بود ولی در قسمت دوم بیشتر مراحل در کوه کمر و بیابان اتفاق می افته (البته انفجارهای قسمت دوم خیلی زیباتر و قشنگ تر بود ولی هیچی اون انفجار سفارت تو مرحله سه نمیشه واقعا محشر بود ) . راستش من مراحل شهریش رو خیلی بیشتر دوست داشتم برای همین از یکش بیشتر خوشم اومد تو قسمت دوم اصلا مرحله شهری نداشت جز چندتا دهات :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or