یه اینسایدر معتبر تقریبا تاییدش کردشاید این سه شنبه خبری شود شاید
مجبوری تا tga صبر کنی؟!با اینکه هی گفتن دل نبندین نمایش نداره ، تا لحظه ی اخر چهارچشمی چشم انتظارش بودم!
حالا مجبوریم تا tga مجدد صبر بنماییمم!!!!
من منتظر اسکیل بیس شدن کامبت بازیم... هر چقدرم دنبال واقع گرایی باشی، آخرش داری بازی برای سرگرمی میسازی... امیدوارم برعکس آدم های خاص بقیه سازنده ها این واقعیت یادشون بمونهامیدوارم یه گیم پلی 7~8 دقیقه ای که درست حسابی بازی رو نشون بده باشه
یه جورایی نحوه آپگرید،سلاح ها و ابزارها و ...
به نظرم خواهد بود!من منتظر اسکیل بیس شدن کامبت بازیم... هر چقدرم دنبال واقع گرایی باشی، آخرش داره بازی برای سرگرمی میسازی... امیدوارم مثل آدم های خاص بقیه سازنده ها این واقعیت یادشون بمونه
همینم من هنوز بهش شک دارم...کلا میدونم بازی هم بیاد دستم و بشینم پاش، بازم شک داشته باشم به گرافیکشپشم هایم آرزوست
تا tga باید دیوارهای دور و برم رو گاز بزنم
نکته اصلی به نظر من اینجا این بود که اون روی کاراکتر اصلی رو نشون دادن و اینجا دیگه سامورایی نبود بلکه رفته بود سمت نینجا شدن
یه ذره هم افت گرافیکی حس کردم که برای من نوعی زیاد چیزی نیست در حد همون نمایش اول بمونه کافیه
نمیدونم واسه چی توی حرکات چهره کاراکترهای این بازی یه اغراق عجیبی دیده میشهپشم هایم آرزوست
تا tga باید دیوارهای دور و برم رو گاز بزنم
نکته اصلی به نظر من اینجا این بود که اون روی کاراکتر اصلی رو نشون دادن و اینجا دیگه سامورایی نبود بلکه رفته بود سمت نینجا شدن
یه ذره هم افت گرافیکی حس کردم که برای من نوعی زیاد چیزی نیست در حد همون نمایش اول بمونه کافیه