PlayStation Ghost of Tsushima

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Sucker Punch
تاریخ انتشار
July 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
یوسیدا نشسته بازی کرده یعنی بازی به ی مراحل اخری شاید رسیده ساختش

وقتی بازی به فیس Pre-Alpha برسه بیس اصلی بازی از اول تا آخر قابل بازیه . دلیل نمیشه مراحل ساخت ب پایان رسیده باشه

پ.ن : خود من شخصا برای بازی هیچ عجله ای ندارم هر چند دقیقا پنج ساله ک بازی در دست ساخته؛ دوست دارم GoT هیچ کم و کاستی نداشته باشه

• Like
Reactions: pbgame and trainer
گوست اگه بهار نیاد میان نسلی میشه قطعا ! احتمالا سپتامبر یا اکتبر میاد و نسخه نسل بعدیشم برای لانچ ۵ حضور داره! احتمالا دلست هم بعد از تموم شدنش ! یه پچ آماده میکنن میکنن برای بالا بردن کیفیت نسل بعدش!

گوست اگه بهار نیاد میان نسلی میشه قطعا ! احتمالا سپتامبر یا اکتبر میاد و نسخه نسل بعدیشم برای لانچ ۵ حضور داره! احتمالا دلست هم بعد از تموم شدنش ! یه پچ آماده میکنن میکنن برای بالا بردن کیفیت نسل بعدش!
دقیقا
بازی قطع به یقین میان نسلی هست و نسخه ps4 حدود اکتبر عرضه میشه و نسخه با کیفیت تر چند ماه بعد از عرضه ps5

دقیقا
بازی قطع به یقین میان نسلی هست و نسخه ps4 حدود اکتبر عرضه میشه و نسخه با کیفیت تر چند ماه بعد از عرضه ps5
اکتبر 2020 خیلی دیره سونی بعد است آف اس 2 یک خلا بزرگ داره این دیگه باید تابستون ریلیز بشه آگوست به نظرم بیاد بیرون

بازی احتمالا توی نیمه اول سال 2020 منتشر نمیشه! این چیزیه که جیسون شرایر گفته:

BTW, Ghost of Tsushima doesn't have a public release date yet, but it'll also be bumped later into 2020 to account for this delay. Don't expect them to suddenly turn it into a PS5 game or anything, but it was originally planned for the first half of the year - not anymore

https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1187378783315210243

این تصویرا رو از زمستون ژاپن دیدم، سریعا ذهنم اومد اینجا! :

2019-11-09_140443.png
2019-11-09_140422.png 2019-11-09_140500.png

بنظرتون محیط‌های برفی هم می‌بینیم تو بازی؟
از اونجایی که قبلا تایید شده سیستم آب و هوای داینامیک داره بازی، امید بالایی دارم!

بنظرتون محیط‌های برفی هم می‌بینیم تو بازی؟
از اونجایی که قبلا تایید شده سیستم آب و هوای داینامیک داره بازی، امید بالایی دارم!
وجود نداشته باشه جای تعجب داره، ایده ساخت این گیف همون اوایل به سرم زد.
کیفیت بالا

d22097_.gif

آخرین ویرایش:
برف مرف نخواستیم تاریخ ریلیزی تریلری چیزی بدن ، اصلا معلوم شه بازی هنوز وجود خارجی داره راضیم :|:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or