Geohot نیاز به کمک مالی دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    geohot

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Geohot.jpg

Geohot هکر مشهور که با هک کردن PS3 نام خود را دوباره بر سر زبانها انداخت مدتی است که با شکایت سونی به دردسر افتاده و کارهای دادگاهی او همچنان ادامه دارد و احتمال جرایم سنگین برای او زیاد است.
از این رو Geohot با آپدیت کردن وبلاگ خود و دادن یک شماره حساب از طرفدارن خود درخواست کرده برای ادامه مبارزه با سونی در دادگاه به او کمک مالی بکنند..

حال اگر شما از طرفداران واقعی Geohot هستید به بلاگ او بروید و مبلغ مورد نظر را به حساب او واریز کنید

برای اطلاعات بیشتر و واریز به این سایت مراجعه کنید.

www.geohot.com

بله وقتی دستش برای خرید بازتر هست و میتونه 100 تا بازی بخره اما فقط بازیهای مورد علاقش رو در تعداد محدود میخره و از اونا نهایت استفاده رو میکنه ارزشش بیشتره.
آهان ارزش از این لحاظ! من فکر کردم یه ارزش دیگه منظور شماست!

نه خود هک منظورم هست :-/

همیشان کرک شده اند ویندوزم و کامپیوترم و بازیهایم و همیشان :> ولی اگر کسی هک نکند که من نمیتوانم کپی بازی کنم :-s پس تقصیر هکرهاست اول و این درست نیست /:)

اول اینکه پست قبلتون یه " تکبیر " جانانه داره که الان نمیدونم کجا رفت !
الان هم اگه خیلی شاکی هستید اعلام کنید تا بازی ها رو هک نکنند تا شما هم نتونید بازی کنید . چون مطمئنا با لحن انفلاب گون تون حتما گوش میکنن :دی

من اصلا کاری به این ندارم که کی کپی میکنه و چرا کپی میکنه ... هر کی یه دلیلی داره ، به من و امثال من هم ربطی نداره که چرا ... خب شرایط کشور ما فرق میکنه و کپی کردن فیلم و بازی و ... میتونه موجه باشه .

ولی خواهشا دیگه جوگیر نشید که بخواید مثلا ثابت کنید که ارزش کپی خور کردن بیشتره !! این دیگه با عرض معذرت میشه اصل خزعبل و دری وری .
اینایی هم که میگی علاقه دارن کپی رایت رو زیر پا بذارن ( خوششون میاد ؟! ارضا میشن ؟ ) و بخاطر پول و ... نیست در واقع باید نتیجه بگیریم دچار نوعی سادیسم روانی هستند و شما داری تاییدشون میکنی ؟!

یا مثلا یکی دیگه ذوق میکنه و احتمالا نذر و نیاز هم میکنه که بازی ارجینال کم و یا نابود بشه تو ایران ! خب اینم میشه عقده ، اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت ... خود عقده ست ! چون بازیهای ارجینال که باعث نمیشه مثلا بازی کپی کم بشه ؟! فقط طرف حال میکنه که اونایی که نمیخوان به هر دلیلی کپی خور کنن هم مجبور بشن مثل خودش کپی کنن ...
من یه جای دیگه در مورد ارزش کپی خور بودن صحبت کردم نه اینجا. بعدشم من خودم به شخصه افرادی رو دیدم که با وجود اینکه مثلا خیلی پولدار بودن همیشه دوست داشتن مثل فقیرها رفتار کنند و مثلا کارهایی که از سطح شانشون پایین تر بوده انجام بدن. این رو میشه اسمشو بیماری روانی یا همچین چیزی گذاشت منم تاییدش نکردم ولی میگم همچین افرادی هم بالاخره وجود دارند.
برخلاف نظر جادوگر اصلا اعتقاد ندارم حتی کسی که بسیار مایه دارم باشه ، که براحتی بتونه بازی رو اوریج تهیه کنه از پایرسی لذت ببره ...
من کی این حرف رو زدم؟ گفتم بازی ارجینال توی ایران کم پیدا میشه ، وگرنه خود من از خدامه که از هر دو مدل بازی توی جامعه باشه. چون خودم طرز تفکرم اینه که اگه یه ثروت میلیاردی همین الان گیرم اومد ، درجا کنسولم رو از هک خارج کنم و ارجینال بازی کنم ولی الان با توجه به ... نمیشه اینکار رو کرد. من اصلا خودم مخالف اینم که کسی که بسیار مایه دار باشه با کنسول هک شده بازی کنه!
هک شدن کنسول سونی بعد از این همه مدت ضعف حساب میشه
بله واقعا الان دنبال اینم که ببینم کی توی این تاپیک در مورد ضعف کنسول سونی صحبت کرد؟ اتفاقا یه امر کاملا عادی و معمولیه و اصلا ربطی به سونی نداره.

به نظر من:

آدم وقتی بازی اورجینال میخره که:

1-کنسول رو اینهمه گرونتر از قیمت جهانی نخره
2-یه کارت 20 دلاری PSN رو 30 تومن نخره
3-اگه کنسولش ایراد فنی داشت دستش به جایی بند باشه و بتونه از گارانتی کنسول استفاده کنه
4-یه بازی که قیمت جهانیش 60 دلار هست رو 80 تومن نخره
و.....

به نظر من:

3-اگه کنسولش ایراد فنی داشت دستش به جایی بند باشه و بتونه از گارانتی کنسول استفاده کنه
و.....
و در ضمن میزان درامد ماهیانه ش مطابق میانگین در آمد جهانی باشه.

من کی این حرف رو زدم؟ گفتم بازی ارجینال توی ایران کم پیدا میشه ، وگرنه خود من از خدامه که از هر دو مدل بازی توی جامعه باشه. چون خودم طرز تفکرم اینه که اگه یه ثروت میلیاردی همین الان گیرم اومد ، درجا کنسولم رو از هک خارج کنم و ارجینال بازی کنم ولی الان با توجه به ... نمیشه اینکار رو کرد. من اصلا خودم مخالف اینم که کسی که بسیار مایه دار باشه با کنسول هک شده بازی کنه!

بله واقعا الان دنبال اینم که ببینم کی توی این تاپیک در مورد ضعف کنسول سونی صحبت کرد؟ اتفاقا یه امر کاملا عادی و معمولیه و اصلا ربطی به سونی نداره.

چرا میلیاردر ؟! چرا بسیار مایه دار ؟! یعنی مثلا من الان میلیاردرم خودم خبر ندارم ؟! :d
نه والا ... مثلا من اگه در سال نهایت 10 تا بازی بخرم میشه سالی 700 - 800 تومن ، نه نهایتش 1 تومن ... 1 میلیون تومن در سال یعنی میلیاردر ؟ یعنی بسیار مایه دار ؟! موضوع این نیست که پول زیادیه و نداریم ، موضوع اینه که عادت نداریم واسه این چیزا پول بدیم ، به قول معروف توی سبد خانواده محصولات اورجینال جایی نداره و یا جاش خیلی تنگه ... حالا بعضی هامون داریم سعی میکنیم عادت کنیم ، این کار کاری فرهنگی ه ولی متاسفانه خیلی ها مسخره میکنن و به نظرشون کسی که اورجینال بازی میکنه یا فیلم میبینه یا ... مغزش مشکل داره یا احمق ه یا یه بچه پولداره که از جیب باباش خرج میکنه !

• Like
Reactions: Sweeney Todd
چرا میلیاردر ؟! چرا بسیار مایه دار ؟! یعنی مثلا من الان میلیاردرم خودم خبر ندارم ؟! :d
نه والا ... مثلا من اگه در سال نهایت 10 تا بازی بخرم میشه سالی 700 - 800 تومن ، نه نهایتش 1 تومن ... 1 میلیون تومن در سال یعنی میلیاردر ؟

کسی که داشته باشه ماهی 100 هزار تومان برای بازی بده حالا نمیگیم میلیاردر یا نمیگیم بچه پولدار! ولی وضعش خوبه.(البته باز هم بستگی داره به اینکه متاهله یا مجرد.بچه داره یا نداره.همه خرجش رو خودش میده یا نمیده و...)ولی کلا ما همه میدونیم که مایه داری:d

آخرین ویرایش:
دوستان طرفدار اکس باکس من سوالی تو این چند هفته که مسائل این آقا پیش اومده برام ایجاد شده؛ هک شدن کنسول سونی بعد از این همه مدت ضعف حساب میشه ولی اکس باکس که عملا بصورت دیفالت هک شدست براش ضعف نیس این؟ :دی

برمیگرده به افتادگی و روحیه مردم دوستی ماکرو :|

منم یک بخشی دیدم گفتم بگم جا انداختی نیما جان میبود بهتر بود .

این که سبد خانواده که گفتی بعضی از دوستان نمیخوان از بعضی چیز هاشون بزنن تا بتونن برای مثال بازی اورجینال بگیرن یا در کنارش چیز دیگه ای بگیرن مثل فیلم یا .... .

کسی که داشته باشه ماهی 100 هزار تومان برای بازی بده حالا نمیگیم میلیاردر یا نمیگیم بچه پولدار! ولی وضعش خوبه.(البته باز هم بستگی داره به اینکه متاهله یا مجرد.بچه داره یا نداره.همه خرجش رو خودش میده یا نمیده و...)ولی کلا ما میدونم که وضعت خوبه:d

نه برای چی یعنی هیچ کدام از دوستان روزی 1هزار تومان نمیگیرن یا در نمیارن درامد کلش رو بزار کنار شما فقط روزی یک هزاری ناقابل که بگی به هیچ جای شما بر نمیخوره تو این وضع شما بزاری کنار سالش میشه 360 هزار تومان که شما حساب کنی اگه بازی رو بزاری 2 هفته از ریلیزش بگزه میشه 75-80 بعدش شما میتونی سالی 5 تا بازی اگه شما فقط حقوق یک شخص متوسط رو داشته باشی .

الان نیما جان با توجه به نظرش که 1200 میده شما حساب کن 1 سال هزار تومان شده 360 شما 3500 درامد در روز نیما رو خالص که به این کار اختصاص بدی میبینی که درست در میاد این دوره زمانه 3500 درامد روزانه چیزی نیست شما آجر بندازی بالا روزی 15 تومان حقوق میگیری حالا کلی حساب کن ببین اگه درست و اقتصادی عمل کنی و خرج میبینی که هیچی نیست .

دوستان وقتی چیزی رو میخوان باید بعضی چیز ها رو فدا کنن اگه فکر میکنی . همون کاری که خیلی ها میکنن خود من هم میکنم به شخصه سال قبل مشخص میکنم چه بازی عرضش داره بخرم کدام رو نخرم البته الان که 360 بد بخت رو به دلیل این که بازی هاش اصلا پدرم در امد بازی هاش رو برام اوردن خسته شدم کپی کردم خیلی وقته برای همین یکم راحت تر شده اما اون موقع که هم 360 اصل بود هم PS3 حساب کن چقدر از زمین و زمان و خرج و .... میزدم .

آخرین ویرایش:
نه والا ... مثلا من اگه در سال نهایت 10 تا بازی بخرم میشه سالی 700 - 800 تومن ، نه نهایتش 1 تومن ... 1 میلیون تومن در سال یعنی میلیاردر ؟ یعنی بسیار مایه دار ؟! موضوع این نیست که پول زیادیه و نداریم ، موضوع اینه که عادت نداریم واسه این چیزا پول بدیم ، به قول معروف توی سبد خانواده محصولات اورجینال جایی نداره و یا جاش خیلی تنگه ... حالا بعضی هامون داریم سعی میکنیم عادت کنیم ، این کار کاری فرهنگی ه ولی متاسفانه خیلی ها مسخره میکنن و به نظرشون کسی که اورجینال بازی میکنه یا فیلم میبینه یا ... مغزش مشکل داره یا احمق ه یا یه بچه پولداره که از جیب باباش خرج میکنه !
ای بابا حالا چرا به خودت میگیری؟:d من که با شما نبودم منظور من چیز دیگه ای بود. سالی 10 تا بازی ارجینال برای یه خانواده مثلا متوسط در ایران با توجه به قیمت های بالا خیلی زیاده و دوما با وضعیت پینگ داغون ایران خیلی ها باید قید بازی آنلاین و PSN رو بزنند و سوما میشه این پول خرید بازی رو صرف کارهای با ارزش تری مثل خرید کتاب ، دوچرخه ، کنسول های دیگه و ... کرد و در عین حال بازی مورد نظر رو هم انجام داد از اونطرف همون شخص که کپی بازی میکنه مثلا میتونه توی یک سال یک یا دو بازی رو که مثلا خیلی بهش علاقه داره برای تقدیر و احترام به سازندگانش ارجینال بخره ، مثلا خود من هر اتفاقی بیفته TLG رو ارجینال میخرم چون برای بازی ارزش بالایی قائل هستم و با اینکار از وقت و هنری که سازندگان صرف ساختش کردند تشکر میکنم. من همچین طرز تفکری دارم چون خودتون میدونید قیمت بازی ها با توجه به درآمد متوسط جامعه ما خیلی زیاد هست و دوما این هم میدونید که فقط خرید 5 بازی در سال برای انسان غیرقابل تحمله چون بازی های زیادی هست که همه دوست دارن تجربش کنن و ازش نهایت استفاده رو برند(حتی نسخه کپی) من هم امیدوارم بازی ارجینال همچنان توی بازار زیاد باشه تا حق اون دسته از افراد که امکانات و علاقه به خرید ارجینال دارند ضایع نشه.

دوم اگه صحبت های این شخص 2 % فقط 2% عرضش فکری داشت دادگاه کاری باهاش نداشت سونی هم هیچ غلطی نمیتونست بکنه باهاش اما این شخص با پخش کردن Key اصلی دستگاه تو اینترنت تیشه به ریشه خودش زده و هیچ غلطی نمیتونه انجام بده اگه کسی هم پول بهش بده فقط شاید روند دادگاه طولانی تر بشه وگرنه از الان وضع این شخص مشخص هستش چی هستش .

محکوم هستش از الان مشخص هستش الان فقط دارن روند پرونده و جرایم رو مشخص میکنن .

که قشنگ به حسابش برسن که یادش بره .

یک موضوع دیگه بزار این شخص بیرون زندان باشه بعد وعده بده که قرار هستش x p رو هک کنه از الان که برای خودش جا گرفته .

نظرتون رو جلب می کنم به بخشی از نظر دادگاه (آخر پاراگراف)

For example, I believe Apple has every right to lock down their iPhone in the factory as much as they want, but once it's paid for and mine, I have the right to unlock it, smash it, jailbreak it, look at it, and hack on it. Fortunately, the courts agree with me on this point

پس می بینید که حرف های ایشون از طرف دادگاه گوش داده میشه و اون جوری که شما می فرمایید نیست.به نظر من شما قاضی نشید.
به نظر من:

و.....
از نظر من یک مورد از همه این موارد (حداقل برای من) مهمه و اون اینه:

وقت ثبت نام تو PSN به علت نبود کشور ایران مجبور نباشیم UK یا US یا کشور های دیگه رو به عنوان کشورمون انتخاب کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or