Geohot نیاز به کمک مالی دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    geohot

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Geohot.jpg

Geohot هکر مشهور که با هک کردن PS3 نام خود را دوباره بر سر زبانها انداخت مدتی است که با شکایت سونی به دردسر افتاده و کارهای دادگاهی او همچنان ادامه دارد و احتمال جرایم سنگین برای او زیاد است.
از این رو Geohot با آپدیت کردن وبلاگ خود و دادن یک شماره حساب از طرفدارن خود درخواست کرده برای ادامه مبارزه با سونی در دادگاه به او کمک مالی بکنند..

حال اگر شما از طرفداران واقعی Geohot هستید به بلاگ او بروید و مبلغ مورد نظر را به حساب او واریز کنید

برای اطلاعات بیشتر و واریز به این سایت مراجعه کنید.

www.geohot.com

بیچاره ماکروسافت تکنولوژی رو امروز میده بیرون سر یک هفته هکش میکنن به سال نمیشه همه چیزش هک میشه ولی مثل سونی اینطوری وکیل هاشو اسیر دادگاه ها نمیکنه اونم بعد از 4 سال. شما عمق سوزش رو در نظر بگیر در چه حدی هستش:)) برای این دوست هکر هم آرزو میکنم هر چه زودتر از بند سونی خارج بشه پروژه رو تکمیل تر کنه.
اگر من خارج از ایران بودم درآمدم با شرایط زندگیم حداقل برابر بود منم اورجینال میخریدم ، پس وقتی نیستی همین خود دستگاه رو میخری سونی باید کلاهشم بندازه هوا

• Like
Reactions: 54M113
بیچاره ماکروسافت تکنولوژی رو امروز میده بیرون سر یک هفته هکش میکنن به سال نمیشه همه چیزش هک میشه ولی مثل سونی اینطوری وکیل هاشو اسیر دادگاه ها نمیکنه اونم بعد از 4 سال. شما عمق سوزش رو در نظر بگیر در چه حدی هستش:)) برای این دوست هکر هم آرزو میکنم هر چه زودتر از بند سونی خارج بشه پروژه رو تکمیل تر کنه.
اگر من خارج از ایران بودم درآمدم با شرایط زندگیم حداقل برابر بود منم اورجینال میخریدم ، پس وقتی نیستی همین خود دستگاه رو میخری سونی باید کلاهشم بندازه هوا
شما عمق تفکر رو ببین در چه حدی هستش! :| :d
فقط خواهشا از این پست برداشت نشه که مایه دارم و دارم پولمو به رُخ می کشم! =))
جناب هشتادوهشت دوصفر دفعه آخرتون باشه با این لحن پست میدید.وقتی منو نمیشناسی حق نداری به من بگی تو مگر اینکه تربیت خانوادگیت برات محدودیت ایجاد کرده باشه!
به شما هم ربطی نداره من پولدارم یا نیستم یا کامنتم مسخره هست یا نه افتاد؟؟؟
شما حرص نخور! :d
هر کی طرز برداشتش و طرز پست دادنش به حد فهم و شعورشه! با این حرفا که چیزی عوض نمیشه! ;)

از کی تا حالا هک کردن باعث از بین رفتن گارانتی میشه؟؟!:|

Modification چه نرم افزاری (در کنسول و بعضی از محصولات) چه سخت افزاری دلیل سبب از بین رفتن گارانتی میشه ...

TOS / EULA هایی که Skip میکنید (میکنیم) کامل توضیح داده ...

این پسر این همه هوش و ذکاوت داره ولی حیف از داشتن یه نیمچه سیاست!:|
خاک تو اون سر سونی که به جای جذب یه همچین استعدادهایی، فقط بلده بسپارتشون به باد فنا....
فقط امیدوارم اون NGPیش سر یه هفته نشده، خبر هک کاملش بیاد بیرون.

بله وقتی دستش برای خرید بازتر هست و میتونه 100 تا بازی بخره اما فقط بازیهای مورد علاقش رو در تعداد محدود میخره و از اونا نهایت استفاده رو میکنه ارزشش بیشتره.
تبریک میگم به طرفداران PS3ــــه بدون هک که جهان اولی و دومی هستند:)

همین الانش هم برخی از بازیهایی که زیاد مهم نیستند کم توی بازار گیر میاد و بیشتر بازیهای ارجینال جدید تشکیل شدن از عناوین درجه اول و انحصاری. در ضمن این هک هنوز فراگیر نشده و خیلی ها اصلا روش هاش رو بلد نیستند تا چند وقت دیگه که تکمیل بشه و مثلا بشه بازیها رو از روی دیسک راحت اجرا کرد اون وقت باید دید مردم چقدر به عقاید اولیشون وفادار میمونن. PSN هم بزودی یه روش براش پیدا میشه که بشه بدون شناسایی با کنسول هک شده توش وارد شد.
شما همون ساندویچ رو برای خودتون نگه دارید ، تا وقتی که سطح عقاید انقدر بچه گانست نمیشه انتظار بیشتری هم داشت!
در پایان با توجه به پست دوستمون mahdysh میشه فهمید که جناب هاتز اصلا اجازه Piracy رو به کسی نداده و فقط قابلیت نصب Homebrew رو توی کنسول ایجاد کرده ، اینکار هم میتونه دلایل خوبی داشته باشه مثلا شاید یه نفر بخواد از بازیهای ارجینالی که میگیره بک آپ بگیره و از روی هارد داخلی اجراشون کنه و نخواد هر بار دیسک رو درون دستگاه قرار بده ، در یه چنین شرایطی اگه سونی یه همچین اشخاصی رو بن کنه واقعا حرکت مضحکی کرده در حالی که اون شخص بدبخت بهیچوجه قانون کپی رایت رو زیر پا نذاشته.

کپی باز برای کپی بازی کردنش به فعالیت های ایشون نیازمنده پس اینکه یه تک دلاری بهش کمک کنه اصلا براش کار سختی نیست! در ضمن همه جماعت کپی باز بخاطر پول ندادن سراغ کپی نمیرن یه عده کلا علاقه دارن که قانون کپی رایت و اینا رو زیر سوال ببرند و مثلا از اینکار لذت میبرند. من خودم بشخصه اگه حساب داخلی بود تاجایی که برام مقدور بود بهش کمک میکردم.

من اصلا کاری به این ندارم که کی کپی میکنه و چرا کپی میکنه ... هر کی یه دلیلی داره ، به من و امثال من هم ربطی نداره که چرا ... خب شرایط کشور ما فرق میکنه و کپی کردن فیلم و بازی و ... میتونه موجه باشه .

ولی خواهشا دیگه جوگیر نشید که بخواید مثلا ثابت کنید که ارزش کپی خور کردن بیشتره !! این دیگه با عرض معذرت میشه اصل خزعبل و دری وری .
اینایی هم که میگی علاقه دارن کپی رایت رو زیر پا بذارن ( خوششون میاد ؟! ارضا میشن ؟ ) و بخاطر پول و ... نیست در واقع باید نتیجه بگیریم دچار نوعی سادیسم روانی هستند و شما داری تاییدشون میکنی ؟!

یا مثلا یکی دیگه ذوق میکنه و احتمالا نذر و نیاز هم میکنه که بازی ارجینال کم و یا نابود بشه تو ایران ! خب اینم میشه عقده ، اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت ... خود عقده ست ! چون بازیهای ارجینال که باعث نمیشه مثلا بازی کپی کم بشه ؟! فقط طرف حال میکنه که اونایی که نمیخوان به هر دلیلی کپی خور کنن هم مجبور بشن مثل خودش کپی کنن ...

من متوجه این بحث بیهوده نمیشم!

یکسری اورجینال میخرن یکسری هم کپی بازی میکنن این دو گروه که ضرری بهم نمیرنن جلوی همدیگه رو هم که نمیگیرن پس چرا همیشه دعواس؟؟

هرکی خواست کمک میکنه هرکی هم نخواست نمیکنه!

Geohot یک جوان ناپخته ای است که سعی دارد از سایرین سؤ استفاده کند و میخواهد اذهان عمومیی را که پیرامونش هستند را فریب دهد و شما نباید پولی به او بدهید تا دست از این کارهایش بر دارد . :> و سونی هم جلوی این کارش را میگیرد مطمعن باشید دوستان /:)

دست از کدوم کار؟ کپی رایت منظورتون هست؟

میتونم بدونم ویندوز مورد استفاده شما کرک شدس یا اورجینال؟ و اینکه آلبوم های آهنگ روی هاردتون رو خریدید؟ یا فیلم هاتون رو اورجینال تهیه میکنید؟

امیدوارم کپی خورینگ در حد PS2 بشه تا همه ی دو دسته از رفقا بتونن 100% استفاده رو ببرن از بازیهای PS3 ...
بنظر من این اوج توهمات فانتزی و (...) هست که بخوایم بشینیم تو خونه و دعا کنیم :
یاخدا ! (از ته دل هم دعا کنیم !) که PS3 بیش ازین کپی خور نشه :| ... یا اونایی که کپی کردن ایشالا صرع بگیرن !
هیچ کدوم ما دلمون نمیخواد کپی خور کنیم ، برخلاف نظر جادوگر اصلا اعتقاد ندارم حتی کسی که بسیار مایه دارم باشه ، که براحتی بتونه بازی رو اوریج تهیه کنه از پایرسی لذت ببره ...
امیدوارم کسی از پستم برداشت بد نکنه .
پ.ن : تموم کنیم این بحث مزخرف "ویندوزتو از کدوم سوپر مارکت خریدی" رو ...

من متوجه این بحث بیهوده نمیشم!

یکسری اورجینال میخرن یکسری هم کپی بازی میکنن این دو گروه که ضرری بهم نمیرنن جلوی همدیگه رو هم که نمیگیرن پس چرا همیشه دعواس؟؟

هرکی خواست کمک میکنه هرکی هم نخواست نمیکنه!

دست از کدوم کار؟ کپی رایت منظورتون هست؟

میتونم بدونم ویندوز مورد استفاده شما کرک شدس یا اورجینال؟ و اینکه آلبوم های آهنگ روی هاردتون رو خریدید؟ یا فیلم هاتون رو اورجینال تهیه میکنید؟

نه خود هک منظورم هست :-/

همیشان کرک شده اند ویندوزم و کامپیوترم و بازیهایم و همیشان :> ولی اگر کسی هک نکند که من نمیتوانم کپی بازی کنم :-s پس تقصیر هکرهاست اول و این درست نیست /:)

دوستان طرفدار اکس باکس من سوالی تو این چند هفته که مسائل این آقا پیش اومده برام ایجاد شده؛ هک شدن کنسول سونی بعد از این همه مدت ضعف حساب میشه ولی اکس باکس که عملا بصورت دیفالت هک شدست براش ضعف نیس این؟ :دی

دوستان طرفدار اکس باکس من سوالی تو این چند هفته که مسائل این آقا پیش اومده برام ایجاد شده؛ هک شدن کنسول سونی بعد از این همه مدت ضعف حساب میشه ولی اکس باکس که عملا بصورت دیفالت هک شدست براش ضعف نیس این؟ :دی

برادر ایکس باکس فوق ضعفه اصلا تولید میکنه که هک بشه:d ولی با وجود هک شدن و کپی شدن در عرض یک هفته شکایت نمیکنه تو دادگاه شعار ایکس باکسم از اول هک کن حال کن بوده :))

بابا این وسط چه ربطی به سونی و ماکروسافت داده این بابا درخواست کمک کرده به قول یک نفری کمک کنید که پولی که باید به سونی بدم رو شما بدین وگرنه پدر من در میاد .:d

حالا دوستان بیان یک حساب درست کنین پول بریزین توش بعد یک نفر رو پیدا کنید که پول رو به حساب طرف انتقال بده .LOL:d=))=))=))

راستی این دوست قبل از من پست دادی جدی که نگفتی این صحبت رو ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or