Geohot نیاز به کمک مالی دارد

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    geohot

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Geohot.jpg

Geohot هکر مشهور که با هک کردن PS3 نام خود را دوباره بر سر زبانها انداخت مدتی است که با شکایت سونی به دردسر افتاده و کارهای دادگاهی او همچنان ادامه دارد و احتمال جرایم سنگین برای او زیاد است.
از این رو Geohot با آپدیت کردن وبلاگ خود و دادن یک شماره حساب از طرفدارن خود درخواست کرده برای ادامه مبارزه با سونی در دادگاه به او کمک مالی بکنند..

حال اگر شما از طرفداران واقعی Geohot هستید به بلاگ او بروید و مبلغ مورد نظر را به حساب او واریز کنید

برای اطلاعات بیشتر و واریز به این سایت مراجعه کنید.

www.geohot.com

:))
حال میکنم این یارو داره به فنا میره....
دوستان کپی باز حمایت های خودتونو از ایشون فراموش نکنینو براش پول بفرستین!
ببینم اینجا که این همه هوادار داره پس چرا دست به کار نمیشین!:))
فقط بلدین بگین سونی بچه بازی در آورده و این حرفا.....

هه هه هه اوپکس

:d
نه خیر اصلا هم از طفولیت اورجینال خور نبودم ولی خب با PS3 اینو یاد گرفتم:d

همینم یاد گرفته باشی باعث خوشحالیه

بعضی بازیام رو هم دسته 2 و باز میخرم مثل خیلیای دیگه اما همونم شرف داره به کپی!:d

پ.ن:من هم دعا میکنم انشاالله خبر تاپیک بعدی در مورد به زندان رفتن ایشون باشه!
البته از اعدام در حضور مردم و جلوی در کارخونه سونی هم استقبال میشه!:d

اگه به یاد گرفتنه که گوسفند هم خیلی چیزا رو میتونه یاد بگیره! مسئله اینجا شرایطه محیطی کشور لعنتی ماست نه یاد گرفتن!

نداریم آقا وضع جیب مبارک خرابست خزانه خالیست :))

خودشو خراب کرد :d

منکه هنوز دستمو آلوده نکردم:d

• Like
Reactions: Kainé
بفرمائید، زور و حمایت بی کران پدر جان بالا سرتون بوده، وگرنه هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره ;).
چرا فکر میکنین وقتی یکی دستگاهشو کپی نکرده یا احمقه یا خرپول!؟
من ماهی 2 یا 3 تا بازی میگیرم که واقعا ارزشش رو داره که بخریشون.هر بازیه زاقارتی که اومد رو نمیرم بگیرم که.خیلیا که کپی بازن میرن بازار یهو میبینی 10 - 11 تا بازی 360 خریده بعد چند ماه هنوز وقت نکرده بعضیاشون رو حتی امتحان کنه!خیلی از این افراد دور و بر خودم هستن....
من همون تعداد محدود رو میگیرم بازی میکنم شیرشم میکشم ارزش تکرار هم نداشته باشه میفروشمش میره به همین راحتی!
ضمنا درآمد من خیلی پایین تر از این حرفاست که فکر میکنی پدری هم بالا سرم ندارم که ازش پول پچاپم!....

• Like
Reactions: Kainé and moosa
این سونی هکراشم مثله خودشن :|
خب یه کاری کردی چرا دستتو پیش خلق خدا دراز میکنی حداقل پیشه خودش دراز میکردی:))
بازم همون هکر ایکس باکس که بسی حداقل بچه نبود

آخرین ویرایش:
چه کاریه ! :d بیایین به حساب من پول بریزین من خودم میرم سونی رو به آتش میکشم نیازی هم به این درب و داغون نیست :d این روزها عجب راههایی واسه کسب درآمد پیش روی آدم هست :d

بعضی بازیام رو هم دسته 2 و باز میخرم مثل خیلیای دیگه اما همونم شرف داره به کپی!:d

پ.ن:من هم دعا میکنم انشاالله خبر تاپیک بعدی در مورد به زندان رفتن ایشون باشه!
البته از اعدام در حضور مردم و جلوی در کارخونه سونی هم استقبال میشه!:d

دوست گرامی همون ارجینال هایی هم که استفاده می کنی به صورت قاچاق وارد شده و زیاد فرقی با کپی نداره
در ضمن خودتو خسته نکن چون سونی اصلا نمی خواد به ایرانی ها بازی رو بفروشه چون ایران تحریم پس حالا چه کپی کنی چه ارجینال استفاده کنی فرقی نداره:p
هر موقع تونستی تو psn با اکانت واقعی که کشور ایران رو توش داره عضو شی بیا اینجا سنگ ارجینال رو به سینه بزن:p
این سونی هکراشم مثله خودشن :|
خب یه کاری کردی چرا دستتو پیش خلق خدا دراز میکنی حداقل پیشه خودش دراز میکردی:))
بازم همون هکر ایکس باکس که بسی حداقل بچه نبود

جالبه
شما شما حتی هکر xbox رو با ps3 مقایسه می کنی بعد نتیجه ام میگیری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چرا فکر میکنین وقتی یکی دستگاهشو کپی نکرده یا احمقه یا خرپول!؟
من ماهی 2 یا 3 تا بازی میگیرم که واقعا ارزشش رو داره که بخریشون.هر بازیه زاقارتی که اومد رو نمیرم بگیرم که.خیلیا که کپی بازن میرن بازار یهو میبینی 10 - 11 تا بازی 360 خریده بعد چند ماه هنوز وقت نکرده بعضیاشون رو حتی امتحان کنه!خیلی از این افراد دور و بر خودم هستن....
من همون تعداد محدود رو میگیرم بازی میکنم شیرشم میکشم ارزش تکرار هم نداشته باشه میفروشمش میره به همین راحتی!
ضمنا درآمد من خیلی پایین تر از این حرفاست که فکر میکنی پدری هم بالا سرم ندارم که ازش پول پچاپم!....
من خودم دستگاهم کپی خور هست ، با اینکه خرید بازی های کپی خیلی راحت و ارزونه هر چرت و پرت و بازی ای رو نمیخرم ، مثلا اون موقعی که Mafia II بهمراه K&L 2 اومده بود قبل از عرضشون دمو های هردو رو بازی کردم و با توجه به علاقه ای که به مافیا داشتم و از سبک K&L خوشم نمیومد فقط یکیشون رو خریدم ، این دلیلی نمیشه که هرکس از کنسول یا PC کپی خور استفاده میکنه بازی زیاد بخره و مثلا یه ناخونکی به همشون بزنه و نرسه هیچکدوم رو کامل انجام بده این برمیگرده به فرهنگ و سلیقه هر شخص و اصلا کوچکترین ربطی به کپی خور بودن نداره ، مثلا شمایی که ماهی 2-3 بازی اصل میخری با اون بابایی که ماهی 2-3 تا بازی کپی میخره کوچکترین تفاوتی ندارین بلکه تازه اون یکم ارزش کارش بیشتره چون دستش برای خرید بازتر از شماست.
اگه شماره حساب ایران بود همین الان نصف یارانه پرداختیم رو تقدیمش میکردم:d ولی...
من بشدت از کارهای ایشون حمایت میکنم ، برای سونی متاسفم که با این کارهاش به زندگی همچین نابغه هایی داره صدمه میزنه! میتونست با همین بن کردن ها جلوی هکرها رو بگیره اما...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or