Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نگران نباش چند وقت دیگه بازم ریران میشه، اگه واقعا میخوای برای اون موقع برنامه ریزی کن و بگیرش:D

حالا یویمیا میخواست و تا اونجا رفت یا نه؟ چون اگه نمیخواسته خیلی ریسک کرده بوده :D
هشتاد نه ولی 30-40 تا شاید میتونستی جمع کنی چون جزیره های جدیدتر میومد و ایونت هم داشتیم.

همیشه سخت بوده :))

البته این بازی هایی که میگی فقط برای سالگرد دست و دل باز میشن وگرنه توی طول سال پوست بازیکن ها رو میکنن :))
حالا من به اندازه بقیه تجربه ندارم ولی مثلا نسبت به هونکای سیستم گنشین آسونتر گرفته به F2P ها. اینجا حداقل گاچا در حد گرفتن خود کاراکتر و سلاحش هست، ولی اونجا حتی استیگما (معادل آرتیفکت) یا متریال آپگرید کردنش هم باید با گاچا بگیری و بنرها رو از همدیگه جدا کردن و بنر شخصیت A رنک از شخصیت S رنک جداست و سلاح ها و استیگماهاشون هم جدا هست و حتی ممکنه مثل من دو تا استیگمای تکراری بده و بدرد هیچکس دیگه ای هم نخوره :D و تفاوت سلاح و استیگماهای اصلی شخصیت و جایگزینشون زمین تا آسمونه، به غیر از اینکه برای ساخت یه شخصیت متا باید برسونیش تا SS و بعد Elf میخواد و ساپورت میخواد و Core میخواد و... و همه رو هم باید با گاچا بگیری :D دیگه فکر کن چقدر شرایط داغونه که برای Revive کردن شخصیت ها وسط مبارزه باید کریستال بسوزونی:)) الان من از اون موقع که شروع کردم یه عالمه شخصیت گرفتم ولی همه ناقص هستن یا حتی متریال ندارم آپگریدشون کنم. شخصیت متای رایدن رو با خوش شانسی تمام گرفتم ولی استیگما ندارم روش بزارم، همینطوری بدون استیگما باهاش بازی میکنم :)) البته اونقدر op هست که جواب بده ولی آرزو به دل موندم قدرت واقعیش رو بیرون بکشم:D
هر بازیی با گذشت زمان سیستم هاش پیچیده تر میشه، و ممکنه گاچاش هم چیزای جدید بیاد توش :D

اما کلا یه سری خساست های خاص واقعا سر گنشین به خرج دارن میدن:دی و نه، فکر نکن خیلی دست و دلبازن:-"

اکثر بازی های موبایل کلا برای ریوایو کردن جم میگیرن ازت:-" سیستمشون مثل سیستم OWه گنشین نیست:-"
نمونه مشابهش با گنشین اگر اجرا بشه اینجوریه که مثلا یه دامین رو وسطش ببازی، ازت میپرسه جم میدی و از ادامه میری، یا رزینت میسوزه:-" خدا رو شکر اینجا در صورت باخت فقط پرت میشیم بیرون و رزینه حروم نمیشه:)) :-" (وگرنه عمرا اعتماد نمیکردم کو آپ برم:-" دیوانه ند ملت:-" )

جدای از این، تمام کاراکترهای 5* گنشین ، زمان محدود هستن:-" تو یک سال اخیر ده تا کاراکتر حداقل دادن، هیچکدوم رو جز تو بنر خودش نمیشه گرفت...چه وضعشه:-" سالی حداقل(در طول سال، نه آخر هر سال) باید اضافه کنند به استاندارد که:-"

در کل جز ایونت های ماهانه که چیز عادییه برای هر بازی GAAS، تنها ایونت خاص، سال نو بود که یه مشت ویش دادن!
همونم همون موقع بهشون انتقاد وارد بود:-"
دیگه هیچ حرکتی برای تشکر از کامیونیتی و موفقیت بازی و این حرکات نزدن:-"

هر بازیی با گذشت زمان سیستم هاش پیچیده تر میشه، و ممکنه گاچاش هم چیزای جدید بیاد توش :D

اما کلا یه سری خساست های خاص واقعا سر گنشین به خرج دارن میدن:D و نه، فکر نکن خیلی دست و دلبازن:-"

اکثر بازی های موبایل کلا برای ریوایو کردن جم میگیرن ازت:-" سیستمشون مثل سیستم OWه گنشین نیست:-"
نمونه مشابهش با گنشین اگر اجرا بشه اینجوریه که مثلا یه دامین رو وسطش ببازی، ازت میپرسه جم میدی و از ادامه میری، یا رزینت میسوزه:-" خدا رو شکر اینجا در صورت باخت فقط پرت میشیم بیرون و رزینه حروم نمیشه:)) :-" (وگرنه عمرا اعتماد نمیکردم کو آپ برم:-" دیوانه ند ملت:-" )

جدای از این، تمام کاراکترهای 5* گنشین ، زمان محدود هستن:-" تو یک سال اخیر ده تا کاراکتر حداقل دادن، هیچکدوم رو جز تو بنر خودش نمیشه گرفت...چه وضعشه:-" سالی حداقل(در طول سال، نه آخر هر سال) باید اضافه کنند به استاندارد که:-"

در کل جز ایونت های ماهانه که چیز عادییه برای هر بازی GAAS، تنها ایونت خاص، سال نو بود که یه مشت ویش دادن!
همونم همون موقع بهشون انتقاد وارد بود:-"
دیگه هیچ حرکتی برای تشکر از کامیونیتی و موفقیت بازی و این حرکات نزدن:-"
من نمیگم گنشین دست و دلباز تره، دارم میگم اون بازی هایی که مثال زدی خودشون معروفن به خدای خساست:-" بعد هنوز سالگرد نیومده که ببینیم چی به چیه:D

در مورد کاراکترها هم من یه دونه از شخصیت های گنشین رو با صد تا از PNG های فیت عوض نمیکنم:D اونجا همینجوری چهار تا عکس دو بعدی با یه مشت عدد دلبخواهی مونتاژ میکنن و میدن بیرون، معلومه که تعدادشون میره بالا (دیگه اصطلاح saber face رو که شنیدی؟:D) و بعضی وقت ها یکی دو تا رایگان میدن ولی توی گنشین چون اوپن ورلد هست باید توی تمام شرایط تستش کنن و میبینی که تا بیاد منتشر بشه چقدر تفییرات توش میدن و به قول یارو شاید هزار بار یه اسکیل رو تست کنن(که البته میهویوی خسیس هم هیچی بهشون نمیده:D)، تازه بگذریم از اینکه تا الان همه شخصیت های یونیکی بودن و خود ساخت دنیای بازی هم چقدر وقت گیره.

نگران نباش، توی هونکای هم اول همینطور بود، بعدش کم کم اضافه شدن و الان مثلا بنر استاندارد دو مدل شده از بس زیادن و هر چند وقت یه بار شیفت میشن و بنرهای محدود هم سرعت عوض شدنشون بیشتر شده.

آخرین ویرایش:
نگران نباش، توی هونکای هم اول همینطور بود، بعدش کم کم اضافه شدن و الان مثلا بنر استاندارد دو مدل شده از بس زیادن و هر چند وقت یه بار شیفت میشن و بنرهای محدود هم سرعت عوض شدنشون بیشتر شده.
مثلا Stygian Nymph این پچ به بنر Dorm اضافه شده :D
1628777749641.png

پ.ن: نایس :>

این misinformation ها که داره از بنر های اینده میاد مثلا اینگه یائه تو ۲.۲ و ۲.۳ نیست ، یا این خبر خنده دار که میهویو اصلا خیال نداره برای signora بنر بزاره ،همش کار خود میهویوئه که تمرکز ملت رو بزاره روی بنرهای فعلی ، مگه قبلا خبر نیومد بال تا ۲.۳ قطعا نمیاد ، دو هفته بعد بنر اول ۲.۱ شد

این misinformation ها که داره از بنر های اینده میاد مثلا اینگه یائه تو ۲.۲ و ۲.۳ نیست ، یا این خبر خنده دار که میهویو اصلا خیال نداره برای signora بنر بزاره ،همش کار خود میهویوئه که تمرکز ملت رو بزاره روی بنرهای فعلی ، مگه قبلا خبر نیومد بال تا ۲.۳ قطعا نمیاد ، دو هفته بعد بنر اول ۲.۱ شد
فکر نمیکنم ۲.۲ پنج ستاره جدید داشته باشه، به احتمال زیاد دوتا ریران و شاید Thoma و Gorou برا چهار ستاراشون.
ولی غیر اینکه بخوان ۲.۳ هم دوتا ریران بزارن عجیبه Yae نباشه. مگر اینکه بیان Chasm رو ۲.۳ عرضه کنن.
La Signora که به احتمال ۱۰۱٪ بنر خواهد داشت. کل پلیربیس از وقتی بار اول دیدنش مث Lady Dimitrescu رزیدنت ۸ تشنش ان.

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
  • Like
Reactions: NHM
فکر نمیکنم ۲.۲ پنج ستاره جدید داشته باشه، به احتمال زیاد دوتا ریران و شاید Thoma و Gorou برا چهار ستاراشون.
ولی غیر اینکه بخوان ۲.۳ هم دوتا ریران بزارن عجیبه Yae نباشه. مگر اینکه بیان Chasm رو ۲.۳ عرضه کنن.
La Signora که به احتمال ۱۰۱٪ بنر خواهد داشت. کل پلیربیس از وقتی بار اول دیدنش مث Lady Dimitrescu رزیدنت ۸ تشنش ان.
من اینجا دارم خودمو میزنم زمین برای سالگرد هیجان انگیز... بعد ریران؟ :-" (البته من که میدونم گانیو بزارن خیلیا بهتر از هر بنری میدوننش...ولی خو...:-" )

البته دقیقش سالگرد میخوره به بنر کوکومی، ولی برنامه ای باشه احتمالا آپدیت بعدیشه:-" :D

---

اومدم ویرایش کنم یه چیزی بگم یادم رفت:| عجبا!!! :|
یادمم نمیاد در مورد چی بود حتی:|

• Like
دقیقا همونی که ملت حدس میزدن، نوئله توشه :))

من یه نگاه گذری کردم و به نظرم رسید این بار خیلی خلاصه تر شده، حتی شاید بشه یه روزه تمومش کرد:D
مکانیزمش که پیچیده تر شده ، کلی چیز میز اضافه کرد بهش ، اون ستون های بادش هم تغییر کرده ، سری قبلی یوزلس بودن ، و فقط یه دمیج کوچیک میدادن

ولی خوب تو خود بازی که قه دور رفتم خیلی اسون تر شده ، به راحتی هم بودجه ساخت و ساز بهم میداد

• Like
bqsa3ggpj2h71.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or