Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
و من همچنان منتظر خبرهای سالگردم:-"
بیشوخی هیچ بنرخاصی، برنامه ای، چیزی برای سالگرد ندارن؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟ :-"
خیلی باید بی .... باشن که هیچ برنامه ی خاصی نباشه
سه تا Fowl, شصت تا جم و ۲۰۰۰۰ تا مورا!:D:p

شوخی به کنار، یه سری لیکرا (معتبر یا نامعتبر بودنشون معلوم نیست) گفتن یکمی بهتر ایونت Lantern Rite که داشتیم. بنظرم توقعاتتو در همین قدر قرار بده که اگه درست بود ناامید نشی و اگه بهتر بود خوشحال شی.:D

یه سریا میگن یه ۵ ستاره از بنر استاندارد رندومی، یه سری میگن انتخابی. در هر حال این فک نکنم خیلی به ضرر MHY تموم شه چون به غیر مونا، بقیه کارکترای بنر استاندارد تا حدی جایگزین شدن.

شاید هم آیاکا روی چهل نگیری:D

کلا به نظر من گاچا رو باید قرای دلت بازی کنی، هر کی رو دوست داری ویش بزن:D
واقعاً انتخاب سختی بودش....حتی از انتخاب های 7تا سری فیلم SAW هم سختر بودش :D

یکی از رفیقام...همین امروز یومیا رو روی 81 یا 82 تا ویش گرفت....پوستش کنده شد.
اگه آیاکا رو بر فرض شانس محال هم میگرفتم...عمراً میتونستم تا آخر بنر رایدن 80 تا ویش جمع کنم...تازه 50/50 هم بودش

گرفتن لجند رو تو پچ اینازوما خیلی سخت کردن :|

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
بنر خاص یعنی چی ، یه aloy فری میدن دیگه
بنر خاص یعنی بنر با دراپ ریت بهتر
بنر گارانتی
پیتی کمتر
یا مثل بیگینر بنر، با تعداد ویش کمتر همون 10 کاراکتر رو بده
یا هرچیز دیگه ای میتونه باشه!

مثلا توی F/GO بنر میده(با جم خریدنی البته فقط!) تو یک مولتی، یک کاراکار 5* از یک کلاس خاص گارانتی بهت میده (مثلا میگن کلاس 5*های نیزه ، با 1600 جم یکیشون رو گارانتی حداقل میگیری:-" حالا دیگه شانست یا ونتی در میاد، یا یومیا:-" )
توی OPTC مثلا دراپ ریت 5* دو~سه برابر میشه! جدا از Stepهای خاص...البته اونجا الان صدتا لجند داره:)) ، مثلا میگه مولتی سوم گارانتی لجند(اونجا 6* :-" ) (و دراپ ریت های بهتر) مولتی 7م مثلا کلا لجند و ... البته چنین انتظاری از گنشین نمیره، هنوز نه اونقدر سن بازی بالاست، و نه اونقدر تعداد کاراکترها زیاد:-"

اما خوب، باز هم میتونند حرکاتی بزنند، و مطمئنم بقیه بازی ها هم "بنر مخصوص سالگرد" دارن! :-"

اون Aloy هم برای PSبازها میخوره به سالگرد، برای بقیه(که جفتشون به تنهایی بیشتر از جامعه PSبازها هستن:-" ) یک کاراکتر بدون سلاح مخصوصش هست که 40 روز هم دیرتر میاد و از هایپ سالگرد دور شده:-" (ته دیگ:D )

کلا ایونت ها یک بخشن، بنرها یک بخش دیگه:D
این دوتا، جفتش باید جذاب باشه:D

تازه اینا خیلی خسیسن:D ، بعضی جاها سالگرد نصف سالگی هم دارن:)) (یعنی 0.5-1.5-2.5 و ...:-" )
اینا جز همون نسخه 1.00 ، نه برای تعداد پلیر جایزه ای دادن، نه دیلی لاگین میدن، نه مجموع دیلی لاگین(مثلا هر 50~100 روز) چیزی میدن...

به شدت خسیسن از این نظرها:D

آخرین ویرایش:
\m/ \m/ \m/ \m/
:clap: :clap: :clap: :clap:
:Groupwave:

یعنی اندازه یا حتی بیشتر از ایاکا ، مونا میخواستم

Genshin Impact_20210810073527.jpg

Genshin Impact_20210810081849.jpg
r3
:clap: :clap: :clap: :clap:

تو یه روز در همین حد از دستم بر اومد

تو اکانت اصلیم به امید گرفتن مونا هر روز از این قارچ ها فارم میکردم ، ولی اینجا فقط گذری جمع کرده بودم فقط ، با همون یه ذره ای که هر دو روز یه بار میده دو هفته طول میکشه ۹۰ ش کنم

تلنتشم
3
6
6

۱۵ تا فرجایل هم تا اینجا خرج برداشته ، خوبیش اینه که به جز یه هیدرو دمیج به ارتیفکت دیگه ای نیاز ندارم

Genshin Impact_20210810083033.jpg

واقعاً انتخاب سختی بودش....حتی از انتخاب های 7تا سری فیلم SAW هم سختر بودش :D

یکی از رفیقام...همین امروز یومیا رو روی 81 یا 82 تا ویش گرفت....پوستش کنده شد.
اگه آیاکا رو بر فرض شانس محال هم میگرفتم...عمراً میتونستم تا آخر بنر رایدن 80 تا ویش جمع کنم...تازه 50/50 هم بودش

گرفتن لجند رو تو پچ اینازوما خیلی سخت کردن :|
نگران نباش چند وقت دیگه بازم ریران میشه، اگه واقعا میخوای برای اون موقع برنامه ریزی کن و بگیرش:D

حالا یویمیا میخواست و تا اونجا رفت یا نه؟ چون اگه نمیخواسته خیلی ریسک کرده بوده :D
هشتاد نه ولی 30-40 تا شاید میتونستی جمع کنی چون جزیره های جدیدتر میومد و ایونت هم داشتیم.

همیشه سخت بوده :))
بنر خاص یعنی بنر با دراپ ریت بهتر
بنر گارانتی
پیتی کمتر
یا مثل بیگینر بنر، با تعداد ویش کمتر همون 10 کاراکتر رو بده
یا هرچیز دیگه ای میتونه باشه!

مثلا توی F/GO بنر میده(با جم خریدنی البته فقط!) تو یک مولتی، یک کاراکار 5* از یک کلاس خاص گارانتی بهت میده (مثلا میگن کلاس 5*های نیزه ، با 1600 جم یکیشون رو گارانتی حداقل میگیری:-" حالا دیگه شانست یا ونتی در میاد، یا یومیا:-" )
توی OPTC مثلا دراپ ریت 5* دو~سه برابر میشه! جدا از Stepهای خاص...البته اونجا الان صدتا لجند داره:)) ، مثلا میگه مولتی سوم گارانتی لجند(اونجا 6* :-" ) (و دراپ ریت های بهتر) مولتی 7م مثلا کلا لجند و ... البته چنین انتظاری از گنشین نمیره، هنوز نه اونقدر سن بازی بالاست، و نه اونقدر تعداد کاراکترها زیاد:-"

اما خوب، باز هم میتونند حرکاتی بزنند، و مطمئنم بقیه بازی ها هم "بنر مخصوص سالگرد" دارن! :-"

اون Aloy هم برای PSبازها میخوره به سالگرد، برای بقیه(که جفتشون به تنهایی بیشتر از جامعه PSبازها هستن:-" ) یک کاراکتر بدون سلاح مخصوصش هست که 40 روز هم دیرتر میاد و از هایپ سالگرد دور شده:-" (ته دیگ:D )

کلا ایونت ها یک بخشن، بنرها یک بخش دیگه:D
این دوتا، جفتش باید جذاب باشه:D

تازه اینا خیلی خسیسن:D ، بعضی جاها سالگرد نصف سالگی هم دارن:)) (یعنی 0.5-1.5-2.5 و ...:-" )
اینا جز همون نسخه 1.00 ، نه برای تعداد پلیر جایزه ای دادن، نه دیلی لاگین میدن، نه مجموع دیلی لاگین(مثلا هر 50~100 روز) چیزی میدن...

به شدت خسیسن از این نظرها:D
البته این بازی هایی که میگی فقط برای سالگرد دست و دل باز میشن وگرنه توی طول سال پوست بازیکن ها رو میکنن :))
حالا من به اندازه بقیه تجربه ندارم ولی مثلا نسبت به هونکای سیستم گنشین آسونتر گرفته به F2P ها. اینجا حداقل گاچا در حد گرفتن خود کاراکتر و سلاحش هست، ولی اونجا حتی استیگما (معادل آرتیفکت) یا متریال آپگرید کردنش هم باید با گاچا بگیری و بنرها رو از همدیگه جدا کردن و بنر شخصیت A رنک از شخصیت S رنک جداست و سلاح ها و استیگماهاشون هم جدا هست و حتی ممکنه مثل من دو تا استیگمای تکراری بده و بدرد هیچکس دیگه ای هم نخوره :D و تفاوت سلاح و استیگماهای اصلی شخصیت و جایگزینشون زمین تا آسمونه، به غیر از اینکه برای ساخت یه شخصیت متا باید برسونیش تا SS و بعد Elf میخواد و ساپورت میخواد و Core میخواد و... و همه رو هم باید با گاچا بگیری :D دیگه فکر کن چقدر شرایط داغونه که برای Revive کردن شخصیت ها وسط مبارزه باید کریستال بسوزونی:)) الان من از اون موقع که شروع کردم یه عالمه شخصیت گرفتم ولی همه ناقص هستن یا حتی متریال ندارم آپگریدشون کنم. شخصیت متای رایدن رو با خوش شانسی تمام گرفتم ولی استیگما ندارم روش بزارم، همینطوری بدون استیگما باهاش بازی میکنم :)) البته اونقدر op هست که جواب بده ولی آرزو به دل موندم قدرت واقعیش رو بیرون بکشم:D

هــــعی، کولب هم تموم شد و دیگه نمیشه با ککینگ بازی کرد :-<

r5zpjk6ooog71.png

یعنی تصوری که کامیونیتی از رایدن دارن 180 درجه با چیزی که توی بازی هست متفاوته :))

lo8nv6pjagg71.jpg

این رایدن توی هونکای هر روز شام میداد، فکر کنم تصمیم گرفتن بازنشستش کنن :D

9r3l74v5sdg71.jpg

s4czk4v5sdg71.jpg

برای اونایی که میخوان رایدن بگیرن، این راهنمای بیلد کردنش هست:D

8us3bihon4g71.jpg

کـ- کـ- کاوایی :">

ekdr1zl5uug71.jpg

u3g3bc26uug71.jpg

این جنگ داخلی اینازوما به دنیای بیرون هم کشیده شده :D

7ff6a0nping71.jpg

هــــعی، کولب هم تموم شد و دیگه نمیشه با ککینگ بازی کرد :-<

r5zpjk6ooog71.png

یعنی تصوری که کامیونیتی از رایدن دارن 180 درجه با چیزی که توی بازی هست متفاوته :))

lo8nv6pjagg71.jpg

این رایدن توی هونکای هر روز شام میداد، فکر کنم تصمیم گرفتن بازنشستش کنن :D

9r3l74v5sdg71.jpg

s4czk4v5sdg71.jpg

برای اونایی که میخوان رایدن بگیرن، این راهنمای بیلد کردنش هست:D

8us3bihon4g71.jpg

کـ- کـ- کاوایی :">

ekdr1zl5uug71.jpg

u3g3bc26uug71.jpg

این جنگ داخلی اینازوما به دنیای بیرون هم کشیده شده :D

7ff6a0nping71.jpg
انقدر رایدن پیچیده است که خود میهویو هم نتونستن دمیج نهاییش رو بیرون بکشن برای همینم هی دارن فیتیلشو میکشن بالا ، کلا کارکتر ها در عین قویتر شدن دارن پیچیده تر هم میشن ، همین ایاکا یا حتی یولا بیرون کشیدن دمیجشون واقعا سخته

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
من هنوز داستان رو نرفتم این کوکومی دقیقا چیه که تو قلمرو رایدن براش شاخ و شونه میکشه ، از اون موجودات باستانی که حتی قبل از اومدن ارکان ها وجود داشتن؟

اگه اسپویل بزرگیه نگید

انقدر رایدن پیچیده است که خود میهویو هم نتونستن دمیج نهاییش رو بیرون بکشن برای همینم هی دارن فیتیلشو میکشن بالا ، کلا کارکتر ها در عین قویتر شدن دارن پیچیده تر هم میشن ، همین ایاکا یا حتی یولا بیرون کشیدن دمیجشون واقعا سخته

۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔۔
من هنوز داستان رو نرفتم این کوکومی دقیقا چیه که تو قلمرو رایدن براش شاخ و شونه میکشه ، از اون موجودات باستانی که حتی قبل از اومدن ارکان ها وجود داشتن؟

اگه اسپویل بزرگیه نگید
جای این همه آزمون و خطا اگه همون الکترو رو باف میکردن کافی بود:D
از بس بازی پیچیده شده که من تازگی ها دیگه اصلا به خودم زحمت خوندن مکانیزم های جدید رو نمیدم:D

کسی نمیدونه چون هنوز داستان کامل نشده، احتمالا در ادامه مشخص بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or