Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نگران نباش چند وقت دیگه بازم ریران میشه، اگه واقعا میخوای برای اون موقع برنامه ریزی کن و بگیرش:D

حالا یویمیا میخواست و تا اونجا رفت یا نه؟ چون اگه نمیخواسته خیلی ریسک کرده بوده :D
هشتاد نه ولی 30-40 تا شاید میتونستی جمع کنی چون جزیره های جدیدتر میومد و ایونت هم داشتیم.

همیشه سخت بوده
تا Re-Run ـش از غم دوری ـش داغون میشم

اره همیشه دلش یه اتک رنج میخواست...با این وجود که از فروشگاه فیشل رو خریده بود...ولی بازم تو کف یه اتک رنج بود :D
فک کنم اگه 50/50 رو میباخت، درجا بازی رو Shift+Delete میکرد :)) چون تا الان 50/50 رو نباخته

قبلاً که AR lvl ـم پایین تر بود...راحتر لجند میداد
از زمان دراگون اسپاین لیک شده بود ولی متاسفانه هنوز نیومده:-"
یه جا خونده بودم که گفته بودن قبل از تولد آیاکا این آرتیفکت رو میدن (28 Sep تولده ـشه)

تا Re-Run ـش از غم دوری ـش داغون میشم

اره همیشه دلش یه اتک رنج میخواست...با این وجود که از فروشگاه فیشل رو خریده بود...ولی بازم تو کف یه اتک رنج بود :D
فک کنم اگه 50/50 رو میباخت، درجا بازی رو Shift+Delete میکرد :)) چون تا الان 50/50 رو نباخته

قبلاً که AR lvl ـم پایین تر بود...راحتر لجند میداد

یه جا خونده بودم که گفته بودن قبل از تولد آیاکا این آرتیفکت رو میدن (28 Sep تولده ـشه)
نه. شخصیت های بهتر میان و یادت میره:D

خب پس خدا رو شکر به آرزوش رسید:D

یه زمانی هم میگفتن آیاکا برای تولدش میاد ولی زودتر اومد:D به هر حال باید یه دامینی برای گرفتنش ساخته باشن یا نه؟:D

• Like
Reactions: vaan 2 and NHM
یه زمانی هم میگفتن آیاکا برای تولدش میاد ولی زودتر اومد:D به هر حال باید یه دامینی برای گرفتنش ساخته باشن یا نه؟
حتماً یه دامین تو پچ 2.1 باید باشه که این ست رو داشته باشه....

+++++++++++++++++++

این ایونت جدید رو نمیشه به غیر از دوست و تماس واتساپ رو حالت co-op رفتش...
دیروز گفتم ببینم این سیستم co-op ـش چطوره، حال میده...امدم زدم...توی stage.4 گفته که کارت باف تاور anemo نداری....طرف زرتی امد تاور anemo کاشت همه جا :| و جلوی پورتال خودمون یه دونه کاهش دهنده سرعت گذاشت، خشک و خالی بدون تاور دمیج دهنده....
همون راند اول...دیدم لفت داد :))

ولی بجاش امروز با دوستم و تماس واتساپ ـی...چقدر کیف داد....Stage.5 جلوی پورتال خودمون 10 تا الکترو زدیم، جوری باف ـش کردیم که دوتا اتک میداد دشمن ها پودر میشدن :D

حتماً یه دامین تو پچ 2.1 باید باشه که این ست رو داشته باشه....

+++++++++++++++++++

این ایونت جدید رو نمیشه به غیر از دوست و تماس واتساپ رو حالت co-op رفتش...
دیروز گفتم ببینم این سیستم co-op ـش چطوره، حال میده...امدم زدم...توی stage.4 گفته که کارت باف تاور anemo نداری....طرف زرتی امد تاور anemo کاشت همه جا :| و جلوی پورتال خودمون یه دونه کاهش دهنده سرعت گذاشت، خشک و خالی بدون تاور دمیج دهنده....
همون راند اول...دیدم لفت داد :))

ولی بجاش امروز با دوستم و تماس واتساپ ـی...چقدر کیف داد....Stage.5 جلوی پورتال خودمون 10 تا الکترو زدیم، جوری باف ـش کردیم که دوتا اتک میداد دشمن ها پودر میشدن :D
والا هنوز هیچ عکسی از دامین جدید منتشر نشده:D

یادش بخیر:D

zyuws2obp2h71.png

نه. شخصیت های بهتر میان و یادت میره:D

خب پس خدا رو شکر به آرزوش رسید:D

یه زمانی هم میگفتن آیاکا برای تولدش میاد ولی زودتر اومد:D به هر حال باید یه دامینی برای گرفتنش ساخته باشن یا نه؟:D
تو این جزایر باقی مونده اینازوما یه دامین ارتیفکت هست ،حالا تو دو تای بعدیه یا اخری رو نمیدونم

• Like
Reactions: NHM and ce7en44
اقا من چرا نمیتونم این باس پایرو رو بزنم هیچ ، تو سه چهار تا حرکت فلاورز ویکتوریم میکنه

ابیس این سری راحت بود یا ایاکا خیلی قویه رو نمیدونم ولی خیلی بی دردسر همه رو سه کردم ، تا این باس پایرو ، اخه یه جوریم میبازم که انگیزه امتحان مجدد رو میگیره
فردا باید برم یه دو سه ساعت وقت بزارم اشنا بشم با این باس

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
اقا من چرا نمیتونم این باس پایرو رو بزنم هیچ ، تو سه چهار تا حرکت فلاورز ویکتوریم میکنه

ابیس این سری راحت بود یا ایاکا خیلی قویه رو نمیدونم ولی خیلی بی دردسر همه رو سه کردم ، تا این باس پایرو ، اخه یه جوریم میبازم که انگیزه امتحان مجدد رو میگیره
همین حرفو زدم...
برام ویدیو فرستادن تو 10 ثانیه زدنش:))
از زندگی ناامید شدم:دی

یه کاراکتر لازم داری که با آب شیلدش رو تخریب کنه.
سینکچو خوبه ، باربارا از اونم بهتره.
تا وقتی شیلد داره دمیج زدن فایده نداره بعد که با آب شیلدش از بین رفت با یه ult آیاکا تموم میشه.
وقتی جونش کم میشه میره تو فاز هیل کردن خودش ،یه سری چیز میریزه رو زمین که فک کنم اونا هم باید با آب از بین ببریشون.
فقط همون یبار تو آبیس باهاش مبارزه کردم شاید خیلی دقیق نگفته باشم.:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or