Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نه چون اونا از جون و دل مایه گذاشتن، پس ما هم باید با نهایت صدا گوش بدیم :D

اینو گفتی، یه خبری لیک شده که صداگذارهای چینی دارن از داخل خونه ضبط صدا میکنن :-"
یادم باشه اصلا چینی گوش ندم :D
----
برای Xiao
کدوم تلنت رو آپ کنم ؟ تو شاپ یه اسلحه دیدم blackcliff pole ارزش داره بخرم ؟ یه 16 تا ویش دارم نمیدونم به 24 تا star میرسه یا نه ولی بدمم نمیاد شاید یه آیاکا گرفتیم :D
اما اگر بنر بعدی چیز خوبی هست نگهدارم یه نیزه این همه ارزش نداره

ویرایش :
من آخرین بار که ویش زدم xiao رو گرفتم بعدش هم کلی ویش زدم یادم نیست به پیتی میرسید یا نه. الان History رو که نگاه میکنم هیچی برام نمیاره خالیه.
سوالم این هست که با این شرایط الان ویش بزنم سر ۹۰ تا کاراکتر بنر رو میگیرم یا میره برای یه پنج ستاره دیگه ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and ce7en44
یادم باشه اصلا چینی گوش ندم :D
----
برای Xiao
کدوم تلنت رو آپ کنم ؟ تو شاپ یه اسلحه دیدم blackcliff pole ارزش داره بخرم ؟ یه 16 تا ویش دارم نمیدونم به 24 تا star میرسه یا نه ولی بدمم نمیاد شاید یه آیاکا گرفتیم :D
اما اگر بنر بعدی چیز خوبی هست نگهدارم یه نیزه این همه ارزش نداره

ویرایش :
من آخرین بار که ویش زدم xiao رو گرفتم بعدش هم کلی ویش زدم یادم نیست به پیتی میرسید یا نه. الان History رو که نگاه میکنم هیچی برام نمیاره خالیه.
سوالم این هست که با این شرایط الان ویش بزنم سر ۹۰ تا کاراکتر بنر رو میگیرم یا میره برای یه پنج ستاره دیگه ؟
برست، اسکیل، بعد نرمال
حداقل هشت برسون

آره نیزه خوبی هست.

سابقه ویش تا شش ماه قبل فقط نمایش داده میشه. تو رکوردت هنوز وجود داره، فقط نمایش داده نمیشه:D

نمیدونم چرا پنج دقیقست دارم میخندم بهش :))

Screenshot_2022-05-02-05-25-08-954_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
پست آخرم رو پیدا کردم سر 30 تا Xiao گرفته بودم بعد 6000 هزارتا جم استفاده کرده بودم میشد 37 تا ویش هرطور حساب کردم گفتم تا پیتی جا دارم یه چندتا استار بگیرم برای نیزه ..

ای خدا .. شکرت

حالا چی باید ببندم روش ؟

ویرایش : متریالی که این میخواد اصلا نمیدونم چیه :|

آخرین ویرایش:

View attachment 253642
پست آخرم رو پیدا کردم سر 30 تا Xiao گرفته بودم بعد 6000 هزارتا جم استفاده کرده بودم میشد 37 تا ویش هرطور حساب کردم گفتم تا پیتی جا دارم یه چندتا استار بگیرم برای نیزه ..

ای خدا .. شکرت

حالا چی باید ببندم روش ؟

مبارکه :x

فکر کنم میهویو داره یه حال اساسی بهت میده که همینجا موندگار بشی :D

آرتیفکت چهار تا بلیزارد. Atk%/Cryo Dmg/ Crt Dmg
کریت ریت در حد 20 کافیه. چون وقتی فریز کنه 40 تا دیگه اضافه میشه.

برستش به دشمن های بزرگ گیر میکنه ولی از کوچیک ها رد میشه. برای اینکه که به دشمن های کوچیکتر هم گیر کنه باید فریزشون کنی. در عوض دمیجش خیلی خوبه.

متریالش همه داخل اینازوماست :D
این راهنما رو بخونی متوجه میشی :D

r/Genshin_Impact - [2.6] Kamisato Ayaka ~ Advanced Guide [Weapon Comparison, Tips, Artifacts, Talents and Teams]

خوبیش اینه شیلد شکن قهاری هست: برست، اسکیل، اسپرینت، نرمال اتک بعد از اسپرینت همگی کریو دمیج میدن :D

View attachment 253642

ای خدا .. شکرت

حالا چی باید ببندم روش ؟

پیغامت رو تو بازی الان دیدم :D
دامین بلیزارد توی دارگون اسپاین هست ، اگه پیداش کردی یه ساعتی بگو بیام بریم اگه هم هنوز پیدا نکردی میتونم لول دنیام رو بیارم پایین بهم جوین شی برا متریال و همین دامین.

فقط اونجا که میخوای quest ایونت رو بری بعد میگه کاراکتری که تو این ایونته با یه quest دیگه درگیره

از همه بدتر اینه که بهت نمیگه دقیقا کدوم quest :| :(( منی که یه طومار ماموریت انجام نشده دارم و به جم های ایونت نیاز دارم🤧

-----

وسط انجام quest های ayato بودم که باز گفت که 3 تا کاراکتر این داستان با ماموریت دیگه درگیرن :)) :((

heeeeeeeeelp meeeeeh

آخرین ویرایش:
فقط اونجا که میخوای quest ایونت رو بری بعد میگه کاراکتری که تو این ایونته با یه quest دیگه درگیره

از همه بدتر اینه که بهت نمیگه دقیقا کدوم quest :| :(( منی که یه طومار ماموریت انجام نشده دارم و به جم های ایونت نیاز دارم🤧

-----

وسط انجام quest های ayato بودم که باز گفت که 3 تا کاراکتر این داستان با ماموریت دیگه درگیرن :)) :((

heeeeeeeeelp meeeeeh
چرا بهت میگه دقیقا داخل کدوم کوئست هست. بیشتر دقت کن :-"

5a030b9b1e88ccff497f83df5f94605b_1360454259128876320.jpeg
این گل صورتی ها جاهای مختلف اینازوما هست باید واسه برداشتنشون الکترو بزنی بهشون این شکلین
202172110129.0.jpeg
این سه تا چیز مربعی از سامورایی های اینازوما دراپ میشن وقتی بزنیشون
این چیز دایره ای که 46 تا میخواد از باسی که اینجاست دراپ میشه show.png
این چیزی که شکل ماهی هست از یه باسی هست که باید استوری کوعست دوم ژانگ لی رو بری تا باز بشه
طومار ها هم مال این دومینه
IMG_20220502_105159.jpg

OMG
Yae miko کی اومد؟؟!؟!؟! >___>

من چرا نمیدونستم که اومده >___>

الان توی ایونت ازش استفاده کردم یکی از باحال ترین کاراکترای بازیه!! انقد خوشم اومد اصن ازینکه تو بنرش نبودم و واسش ویش نزدم عذاب وجدان گرفتم :(( اصن گیم پلیش جزء گیم پلی های مورد علاقمه

Yoimiya و Yae miko جزء کاراکتراییه که اگه ری رانشون بیاد حاضرم حتی ویش بخرم ولی داشته باشمشون خیلی خوبن :((

View attachment 253642

ای خدا .. شکرت

حالا چی باید ببندم روش ؟

یک مدت نبودم الان دیدم برگشتی به بازی. خوش اومدی الان کلی محتوا هست که انجام بدی کلی ویش هم در انتظارته حدود 4 ماه دیگه چهارمین کشور بازی هم منتشر میشه میتونی بعد از قوی کردن تیمت برای شخصیت های جدید سومرو سیو هم بکنی

مبارکه :x

فکر کنم میهویو داره یه حال اساسی بهت میده که همینجا موندگار بشی :D

آرتیفکت چهار تا بلیزارد. Atk%/Cryo Dmg/ Crt Dmg
کریت ریت در حد 20 کافیه. چون وقتی فریز کنه 40 تا دیگه اضافه میشه.

برستش به دشمن های بزرگ گیر میکنه ولی از کوچیک ها رد میشه. برای اینکه که به دشمن های کوچیکتر هم گیر کنه باید فریزشون کنی. در عوض دمیجش خیلی خوبه.

متریالش همه داخل اینازوماست :D
این راهنما رو بخونی متوجه میشی :D

r/Genshin_Impact - [2.6] Kamisato Ayaka ~ Advanced Guide [Weapon Comparison, Tips, Artifacts, Talents and Teams]

خوبیش اینه شیلد شکن قهاری هست: برست، اسکیل، اسپرینت، نرمال اتک بعد از اسپرینت همگی کریو دمیج میدن :D
ممنون :x
آره آتیش به مالش زد :D

بین اینا فعلا یه پر گرفتم که خیلی خوب بود. امروز فقط تونستم به 60 برسونم اسلحه هم نداره اما نسبت به لولش باز دمیج خوبی میده به خصوص با مونا ترکیب عالی میشه.
تقریبا تیمش رو هم دارم میتونم یه تیم بسازم، خوب شد گرفتمش دوتا تیم جدا میسازم.

برای بقیه شخصیت ها هم از این راهنماها هست ؟ :-"

---
@Hollow Hunter
توضیحاتت خیلی کامل بود دستت درد نکنه

@V.s
خیلی ممنون :D آره خیلی خوش حالم کار زیاد هست برای انجام دادن احتمالا تا انجام بدم اون یکی کشور هم اومده. در کنار اینا با بچه ها هم بازی میکنی خیلی خوبه. من فکر میکردم سومرو اسم شخصیت هست :D

----
روز بسیار پرکاری داشتم در ازای چندتا گل و شونه سر هر غول و ربات و ماموریت تموم نکرده و Challenge چند ماهه و .. داشتن انجام دادم حتی یکیشون بچه گربشو گم کرده بود تحویل دادم :D فقط یکم ناراحتم چون اینجا از اول خیلی معروف بود فکر میکنم با داستان میومدم جلو میدیدم خیلی بهتر بود. سعی کردم خیلی نگاه نکنم با این حال خیلی قشنگ بود، محیط، فرهنگ، موسیقی همه چی. از این خوشم میاد که که برای هر کشور سنگ تموم میزارن تا متفاوت باشه.

در آخر یه تشکر ویژه میکنم از @cm180life که خیلی کمک کرد و از فارم خودش گذشت یه لول اومد پایین تا بتونم برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or