Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
فرصت خیلی خوبی هست تا با دادن ریران کازو ،حواس مارو ازین مسائل پرت کنن. :D
ما جم نداریم اوضاع بده:-"
علاوه بر اینکه آپدیت تاخیر میخوره، آپدیت بعدی هم باز 40روزه باشه!
کازوها هم بنر دوم آپدیت بعدیش باشه:-"

یا خودشون زحمت بکشن جم به اندازه ی گرفتن کازوها بهم بدن:)) :-"

فرصت خیلی خوبی هست تا با دادن ریران کازو ،حواس مارو ازین مسائل پرت کنن. :D
فکر کنم نتیجه برعکس بده چون خیلی ها جم ها را داخل این دو بنر اخیر مصرف کردن:D
ما جم نداریم اوضاع بده:-"
علاوه بر اینکه آپدیت تاخیر میخوره، آپدیت بعدی هم باز 40روزه باشه!
کازوها هم بنر دوم آپدیت بعدیش باشه:-"

یا خودشون زحمت بکشن جم به اندازه ی گرفتن کازوها بهم بدن:)) :-"
آپدیت بعدی که حتما چهل رو باید باشه وگرنه چطوری میخوان سومرو رو به موقع آماده کنن؟

روزی ۶۰ تا خوبه؟ به هر حال حتی با ایونت هم بیشتر از این گیرمون نمیومد:D

آخرین ویرایش:
فکر کنم نتیجه برعکس بده چون خیلی ها جم ها را داخل این دو بنر اخیر مصرف کردن:D

آپدیت بعدی که حتما چهل رو باید باشه وگرنه چطوری میخوان سومرو رو به موقع آماده کنن؟

روزی ۶۰ تا خوبه؟ به هر حال حتی با ایونت هم بیشتر از این گیرمون نمیومد:D
نه دیگه! شایعه این بود که آپدیت بعدی کوتاه تر بشه(همون حکمت بتل پس با امتیاز کمتر)
که البته بتل پس به حالت اول برگشت تو بتا گویا باز :D
یعنی در نهایت زمان بندی نهایی تغییری نکنه:-"

ولی حالا برنامه چیه خدا داند:-"
در صورتی که طولانی بشه، آره خوبه:D
ولی اگر نسبت به برنانه عادی تغییری نکنه...نه خوب نیست:-"

نمیشه از این فرصت استفاده کنند و یه نیمچه آپدیت بدن و ریران جزیره تابستونه، ایونت مونا، و ایدنت های آلبدو رو بدن برای کاربرهای جدید؟ :-"
ما هم دوباره جم هاش رو بگیریم البته:))

یه خط از بازی و تغییرات بگیم، موسیقی اول بازی همیشه اینقدر خوب بود ؟ بخش تنظیمات خیلی کامل شده. 2.5 گیگ ویس ژاپنی .. ولی ارزش داشت انگلیسی شخصیتم خودش رو میکشت فقط برمیگشت میگفت Oh الان قدم هم میزنه با تمام حنجره ژاپنی اصیل فریاد میزنه :D تو اندازه مپ هم فعلا تغییر خاصی احساس نکردم.

خب برگردیم به بانوا .. ببخشید شخصیت ها :-" این دختر/پسره که قل میخوره خیلی باحاله یادم رفت توضیحاتش رو بخونم ولی فکر میکنم یه محدوده ای elemental reaction بده درسته ؟ تو trial که خیلی خوب بود فقط قل خوردم همه مردن. خیلی تم طبیعت (قلب) داشت گفتم بالاخره از اینا یکی رو دادن ولی نبود :D let me guess هنوز از اونا کسی نیومده ؟ آیاکا هم که میشناختم پسر گرگیه هم که هیچی.
میمونه بانو Rosaria که از خوبان بود :-" متاسفانه با موبایل خوب نمیشه ایشون رو درک کرد باید دفعه بعد بذارم روی Ultra High تا شاید کمی بشه درک کرد بسیار با وقار مبارزه میکردن :D (کسی اومده رو دست ایشون ؟ :-") از شوخی بگذریم به نظرم شخصیت mid level ـی باشه درسته ؟
بقیه رو هم که ندیدم.

چندتا سوال :
فعلا که تو این بنر هیچکدوم به نظرم خوب نیومد از اونطرف فعلا اونقدرا جم ندادبتونم کسی رو بگیرم، کل تاریخچه pull هام هم سفید بود (حیف اون جم ها) ولی برای بعد رو کی باید حساب کنم ؟ پیتی - سافت پیتی چند بود ؟
کدوم سایت tier list ـش درست تر هست ؟ Diona باز به خاطر یخ و heal کردنش خوب بود ولی xiangling شده SS ؟ :| Xingqiu شده SS ؟
این رزین ها دیدم یه تخفیف گذاشته 20 تا میتونی بدی برای باس ها. کاربرد و trick خاصی داره ؟ یا صرفا اگر یه شب 20 تا رزین اضافه اوردم به جای دامین میتونم برم باس بزنم ؟

الان با اینا چه تیمی ببندم ؟ بین این لیستی که میبینم mona و jean و بنت و Xiao ـم فقط خوبن.
Diona C4 - Xiangling C3
فقط برای لول آپ Xiao یه انسان خیری بیاد کمک کنه این باسی که میخواد رو نمیتونم بزنم. نینگ که گنده تیمم هست با 2 ضربه میمیره بقیه هیچی با موبایل هم راحت نمیشه مانور داد.
------

@ce7en44 این متایی که میگی یعنی شما دارید بیشتر از 20k دمیج میزنید ؟ چون نینگ هنوز 18-20 تا میزد تغییر خاصی هم توی اسکیل هاش حس نکردم. چطوری اومده تو لیست A ؟!
خب جای زیاد کردن جونشون تعداد طبقات رو زیاد میکردن :| همونطوری نفس میگرفت.
(همه 5* ها رو جمع کردی ؟ :D)

@Akiba
اینطور که من میبینم فعلا تنها DPS ام هست.
آبیس رو که اصلا نمیتونم برم میمونه ماموریت هایی که جدید اومده + دامین + باس ها.
اون گزینه های بهتر رو فعلا ندارم Carry باید بکنه منو :D

آقا :)) من از صبح اینجای مپ رو میدیدم فقط :
Screenshot_20220430-182934__01.jpg
طبق همیشه فکر میکردم به سمت چپ باید باز بشه گفتم خب چیزی نیومده ولی یعنی این همه مدت همین یکم اومده ؟ بچه ها چیو میگفتن کلی جا هست برای گشتن

الان رفتم تو بازی یکی این geo vish رو زدیم بعد گفت بریم pyro cube بزنیم ؟ اول رفتم پیش گله دیدم نمیاد بعد دیدم گفته cube گفتم اشتباه اومدم نگاه کردم میبینم مکعب pyro نداریم گفتم حتما با یخ اشتباه گرفتم. دیدم نه دیگه میگه pyro گفتم شاید اون اشتباه گفت یه چیز دیگه میخواد. نامرد اونم تکون نمیخورد منتظر من بود :))(احتمالا فکر میکرده این چشه ؟ چیکار میکنه ؟ :دی) خلاصه دو ساعت دور خودم میچرخیدم. آخر گفتم تو برو من برم شهر یه چیزی بگیرم میام :D:)) یهو از رو مپ غیب شد هرچی میگردم نیست خدایا کجا رفت آخر جهتش رو پیدا کردم :))

اونجا بود که فهمیدم pyro cube‌ چیه، مپ چقدر باز شده و چیزای دیگه :)) بعد اومدم بیرون رفتم دیدم بله چقدر مپ باز شده البته هنوزم نمیدونم چی داره وسعتش رو دیدم. تو بازی طرف هم فقط رفتم پیش مکعبه.

خلاصه تجربه ضایع و جالبی بود :D:))

نین هم همون A هست. البته هنوز شیلد و ult ـش بدرد میخوره ولی اون تاثیر قبل رو نداره دیگه. این رزین هایی هم که میساختیم رو نتونستم استفاده کنم رو باس. نمیدونم چیز دیگه استفاده میشد یا عوض شده

پ.ن: I'm so noob :D

نه دیگه! شایعه این بود که آپدیت بعدی کوتاه تر بشه(همون حکمت بتل پس با امتیاز کمتر)
که البته بتل پس به حالت اول برگشت تو بتا گویا باز :D
یعنی در نهایت زمان بندی نهایی تغییری نکنه:-"

ولی حالا برنامه چیه خدا داند:-"
در صورتی که طولانی بشه، آره خوبه:D
ولی اگر نسبت به برنانه عادی تغییری نکنه...نه خوب نیست:-"

نمیشه از این فرصت استفاده کنند و یه نیمچه آپدیت بدن و ریران جزیره تابستونه، ایونت مونا، و ایدنت های آلبدو رو بدن برای کاربرهای جدید؟ :-"
ما هم دوباره جم هاش رو بگیریم البته:))
آره اون تستی بود که فکر کنم پشیمون شدن. بعد خب منطقی هم نیست که این پچ رو طولانی که پچ بعدی کوتاهتر باشه؟ که چی بشه؟ این چه جور زمان خریدنی هست ؟:D

والا امیدوار بودم فردا یه چیزی بگن ولی وقتی هنوز هیچ خبری نیست مجبوریم منتظر بمونیم :D

اگه میخواستن این کارها رو بکنن که دیگه چه مرضی بود؟ همینایی که میگفتی رو میذاشتن داخل پچ بعدی :D
1- یه خط از بازی و تغییرات بگیم، موسیقی اول بازی همیشه اینقدر خوب بود ؟ بخش تنظیمات خیلی کامل شده. 2.5 گیگ ویس ژاپنی .. ولی ارزش داشت انگلیسی شخصیتم خودش رو میکشت فقط برمیگشت میگفت Oh الان قدم هم میزنه با تمام حنجره ژاپنی اصیل فریاد میزنه :D تو اندازه مپ هم فعلا تغییر خاصی احساس نکردم.

2- خب برگردیم به بانوا .. ببخشید شخصیت ها :-" این دختر/پسره که قل میخوره خیلی باحاله یادم رفت توضیحاتش رو بخونم ولی فکر میکنم یه محدوده ای elemental reaction بده درسته ؟ تو trial که خیلی خوب بود فقط قل خوردم همه مردن. خیلی تم طبیعت (قلب) داشت گفتم بالاخره از اینا یکی رو دادن ولی نبود :D let me guess هنوز از اونا کسی نیومده ؟ آیاکا هم که میشناختم پسر گرگیه هم که هیچی.
میمونه بانو Rosaria که از خوبان بود :-" متاسفانه با موبایل خوب نمیشه ایشون رو درک کرد باید دفعه بعد بذارم روی Ultra High تا شاید کمی بشه درک کرد بسیار با وقار مبارزه میکردن :D (کسی اومده رو دست ایشون ؟ :-") از شوخی بگذریم به نظرم شخصیت mid level ـی باشه درسته ؟
بقیه رو هم که ندیدم.

چندتا سوال :
3- فعلا که تو این بنر هیچکدوم به نظرم خوب نیومد از اونطرف فعلا اونقدرا جم ندادبتونم کسی رو بگیرم، کل تاریخچه pull هام هم سفید بود (حیف اون جم ها) ولی برای بعد رو کی باید حساب کنم ؟ پیتی - سافت پیتی چند بود ؟
4- کدوم سایت tier list ـش درست تر هست ؟ Diona باز به خاطر یخ و heal کردنش خوب بود ولی xiangling شده SS ؟ :| Xingqiu شده SS ؟
5- این رزین ها دیدم یه تخفیف گذاشته 20 تا میتونی بدی برای باس ها. کاربرد و trick خاصی داره ؟ یا صرفا اگر یه شب 20 تا رزین اضافه اوردم به جای دامین میتونم برم باس بزنم ؟

6- الان با اینا چه تیمی ببندم ؟ بین این لیستی که میبینم mona و jean و بنت و Xiao ـم فقط خوبن.
Diona C4 - Xiangling C3
7- فقط برای لول آپ Xiao یه انسان خیری بیاد کمک کنه این باسی که میخواد رو نمیتونم بزنم. نینگ که گنده تیمم هست با 2 ضربه میمیره بقیه هیچی با موبایل هم راحت نمیشه مانور داد.
------

8- @ce7en44 این متایی که میگی یعنی شما دارید بیشتر از 20k دمیج میزنید ؟ چون نینگ هنوز 18-20 تا میزد تغییر خاصی هم توی اسکیل هاش حس نکردم. چطوری اومده تو لیست A ؟!

@Akiba
9- اینطور که من میبینم فعلا تنها DPS ام هست.
شماره گذاری کردم که راحتر خونده بشه :D

1- موسیقی بازی عالی بود، بهتر هم شد، جلوتر متوجه میشی :D اون تغییرات داخل تنظیمات برای این هست که وویس های اضافی پاک کنی و از حجم بازی و آپدیت ها کم بشه:D مپ خیلی بزرگتر شده، صرفا هنوز به اونجاها نرسیدی :D نزدیکترین جایی که الان میتونی بری Chasm هست داخل لیوئه:D

2- سایو؟ آره هر المنتی که موقع قل خوردن جذب کنه رو تا آخر قل خوردن swirl میکنه. برستش هم یه جین کوچولو هست که هم دمیج میده و هم هیل میکنه، البته برای اینکه هر دو رو انجام بده باید c1 باشه :D با چهار تا VV دیباف هم میکنه.
خیلی ها اضافه شدن، نمیدونم کیا رو میگی.
آره رزاریا DPS متوسطی هست، البته میشه بازم بیلدش کرد و تیم خوب براش بست ولی بهترش هم هست :D فعلا بیشتر نقش ساپورت رو داره :D (با موبایل بازی میکنی؟:|)

3- توی این بنر آیاکا خیلی خوبه، از وقتی اومده داخل همه ابیس ها جزو بیشترین کاراکترهای استفاده شده بوده :D برای آینده میتونی روی کازوها حساب کنی :D

4- دیگه اونطوری نیست که با تایر لیست بشه بگی کی از همه قوی تره، کل بازی شده کار تیمی و هر کسی داخل یه تیم بسته به بیلدی که براش بستن نقش متفاوتی داره. یه عکس از چند تا از تیم هایی که داخل ابیس 2.3 استفاده میشدن برات میزارم، خودت متوجه میشی :D
bfdp1mppz8781.png

5- 20 تا برای باس نیست، 20 تا برای لی لاین مورا یا xp هست اونم روزی سه بار، ایونت موقتی هم هست :D البته برای باس های هفتگی تا سه بار نصفه حساب میشه اونم چون تعدادشون خیلی زیاد شده:D

6- همینایی که گفتی خیلی خوب هستن، فعلا با همینا بازی کن تا کاراکترهای آینده بعدا تصمیم بگیر :D ژیانگلینگ، ژینگکیو و بنت هنوز روی دستشون نیومده، سه تایی به همراه یه DPS تیم نشئنال میسازن هلو :D

7- ساعت 9 میام داخل بازی، اگه بودی میام کمکت :D

8- ببین متا الان یا باید یه عالمه دمیج کوچک در حد 4-5k تا 20k در زمان کمی بدی یا اینکه یه دمیج بزرگ بالای 200k بزنی. دیگه تک روی با شخصیت های قدیمی هم جواب نیست، مثلا من خیلی وقته دیلاک گذاشتم کنار دیگه چون اصلا جواب نیست :D
این مثلا یه نمونه تیم با دمیج کم ولی تعداد زیاد که با همون باسی که مشکل داری باهاش انجام دادم :D

زیاد کردن جون دشمن ها برای وال ها بود که انگیزه ویش زدن داشته باشن، شاید در آینده طبقات هم بیشتر شدن :D
همه رو که نمیشه گرفت ولی کلا این تعداد کاراکتر تا حالا گرفتم :D

9- این ابیس تازه راحته. ولی فعلا تا همون کارهای عقب افتاده رو انجام بدی کلیا وقت ازت میگیره:D

آخرین ویرایش:
آقا :)) من از صبح اینجای مپ رو میدیدم فقط :
View attachment 253477
طبق همیشه فکر میکردم به سمت چپ باید باز بشه گفتم خب چیزی نیومده ولی یعنی این همه مدت همین یکم اومده ؟ بچه ها چیو میگفتن کلی جا هست برای گشتن

الان رفتم تو بازی یکی این geo vish رو زدیم بعد گفت بریم pyro cube بزنیم ؟ اول رفتم پیش گله دیدم نمیاد بعد دیدم گفته cube گفتم اشتباه اومدم نگاه کردم میبینم مکعب pyro نداریم گفتم حتما با یخ اشتباه گرفتم. دیدم نه دیگه میگه pyro گفتم شاید اون اشتباه گفت یه چیز دیگه میخواد. نامرد اونم تکون نمیخورد منتظر من بود :))(احتمالا فکر میکرده این چشه ؟ چیکار میکنه ؟ :D) خلاصه دو ساعت دور خودم میچرخیدم. آخر گفتم تو برو من برم شهر یه چیزی بگیرم میام :D:)) یهو از رو مپ غیب شد هرچی میگردم نیست خدایا کجا رفت آخر جهتش رو پیدا کردم :))

اونجا بود که فهمیدم pyro cube‌ چیه، مپ چقدر باز شده و چیزای دیگه :)) بعد اومدم بیرون رفتم دیدم بله چقدر مپ باز شده البته هنوزم نمیدونم چی داره وسعتش رو دیدم. تو بازی طرف هم فقط رفتم پیش مکعبه.

خلاصه تجربه ضایع و جالبی بود :D:))

نین هم همون A هست. البته هنوز شیلد و ult ـش بدرد میخوره ولی اون تاثیر قبل رو نداره دیگه. این رزین هایی هم که میساختیم رو نتونستم استفاده کنم رو باس. نمیدونم چیز دیگه استفاده میشد یا عوض شده

پ.ن: I'm so noob :D
تازه کجاش رو دیدی؟ دو تا مپ زیرزمینی هم داره :D

کاندنس رزین برای دامین و لی لاین فقط استفاده داره، برای باس باید با رزین معمولی بری :D

یه خط از بازی و تغییرات بگیم، موسیقی اول بازی همیشه اینقدر خوب بود ؟ بخش تنظیمات خیلی کامل شده. 2.5 گیگ ویس ژاپنی .. ولی ارزش داشت انگلیسی شخصیتم خودش رو میکشت فقط برمیگشت میگفت Oh الان قدم هم میزنه با تمام حنجره ژاپنی اصیل فریاد میزنه :D تو اندازه مپ هم فعلا تغییر خاصی احساس نکردم.

خب برگردیم به بانوا .. ببخشید شخصیت ها :-" این دختر/پسره که قل میخوره خیلی باحاله یادم رفت توضیحاتش رو بخونم ولی فکر میکنم یه محدوده ای elemental reaction بده درسته ؟ تو trial که خیلی خوب بود فقط قل خوردم همه مردن. خیلی تم طبیعت (قلب) داشت گفتم بالاخره از اینا یکی رو دادن ولی نبود :D let me guess هنوز از اونا کسی نیومده ؟ آیاکا هم که میشناختم پسر گرگیه هم که هیچی.
بقیه رو هم که ندیدم.

چندتا سوال :
فعلا که تو این بنر هیچکدوم به نظرم خوب نیومد از اونطرف فعلا اونقدرا جم ندادبتونم کسی رو بگیرم، کل تاریخچه pull هام هم سفید بود (حیف اون جم ها) ولی برای بعد رو کی باید حساب کنم ؟ پیتی - سافت پیتی چند بود ؟
کدوم سایت tier list ـش درست تر هست ؟ Diona باز به خاطر یخ و heal کردنش خوب بود ولی xiangling شده SS ؟ :| Xingqiu شده SS ؟
این رزین ها دیدم یه تخفیف گذاشته 20 تا میتونی بدی برای باس ها. کاربرد و trick خاصی داره ؟ یا صرفا اگر یه شب 20 تا رزین اضافه اوردم به جای دامین میتونم برم باس بزنم ؟

الان با اینا چه تیمی ببندم ؟ بین این لیستی که میبینم mona و jean و بنت و Xiao ـم فقط خوبن.
Diona C4 - Xiangling C3
فقط برای لول آپ Xiao یه انسان خیری بیاد کمک کنه این باسی که میخواد رو نمیتونم بزنم. نینگ که گنده تیمم هست با 2 ضربه میمیره بقیه هیچی با موبایل هم راحت نمیشه مانور داد.
------

@ce7en44 این متایی که میگی یعنی شما دارید بیشتر از 20k دمیج میزنید ؟ چون نینگ هنوز 18-20 تا میزد تغییر خاصی هم توی اسکیل هاش حس نکردم. چطوری اومده تو لیست A ؟!

@Akiba
اینطور که من میبینم فعلا تنها DPS ام هست.
منم ادت کردم :D

کمک خواستی بگو جوین میشم

فردا ابیس و شاپ ریست میشن، در جریان باشید :-"

هیرو خوبیه ولی نمیدونم چرا من باهاش حال نمیکنم
بپر بپره سبک بازیش،بدبخت ری اکشنم نداره مظلوم
به این حرفت رسیدم :دی
سرعتی هست، اون کمبو پرش و Dash ـش خوب هست ولی هیچی نداره دیگه. تو پرواز (شاید شاید) بدرد بخوره اما فایده دیگه نداره. Ultimate ـش این وسط شاید خوب باشه.
البته فعلا تا 50 رسوندم اسلحه هم 50 ـست اما باز فکر نمیکنم تا 80 بتونه از این رو به اون رو بشه. جلوی بعضی 5* ـهایی که امشب دیدم رسما 4* میشه.
چاره ای نیست فعلا میرم جلو.

------
نمیدونم این hoyoverse خیلی خسیس هست یا تعطیل هست ؟ من که قصد ندارم ولی برای برگشتن یه پلیر قدیمی که از کلی ایونت و چیزا جامونده میتونه یکی دوتا بنر ویژه بذاره که هیروهای خاص با یه قیمت ویژه رو داشته باشه و حسابی جیبشون رو خالی کنه تازه کنارش یه سیستم ریست هم میذاشت طرف شخصیت قدیمی ها رو ریست میکرد جدیدا رو آپ میکرد !! الان برای من هیچ چیز خاصی نداره فکر کنم کلا فقط 100-200 تا جم بده.

خب الان یکم دستم اومد، نین به نظرم هنوز همون S هست در حد لول من هنوز همه رو میتونم راحت بزنم (به جز المنت یا باس های خاص). ولی با این حجم از شخصیت، اسکیل، آرتیفکت و چیزایی که اومده طبیعی هست یکی بره سراغ جدیدتر ها و روی اینا وقت بذاره با این کمبوهای فان و خوب تا اینکه بیاد یه هیروی قدیمی رو استفاده کنه و براش آرتیفکت فارم کنه.

با تشکر ویژه از @ce7en44 امشب اومد کلی کمک کرد چند بار هم دامین Vermilion Hereafter رو رفتیم و برای بار اول چیزای خوبی هم گرفتم :

با معیار های قدیم اینا خوب حساب میشدن الان رو نمیدونم :دی
Screenshot_2022-05-01-01-09-36-589_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
Screenshot_2022-05-01-01-10-01-743_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
Screenshot_2022-05-01-01-10-19-423_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
Screenshot_2022-05-01-01-11-09-252_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
Screenshot_2022-05-01-01-12-08-024_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg ///////////////// Screenshot_2022-05-01-01-12-09-870_com.miHoYo.GenshinImpact.jpg
فقط این آخری sub stat ـهاش خوب نبود ولی این یکی که دارم خیلی خوبه اما افکت ست رو بهم میریزه نمیدونم کدوم ارزشش بیشتره
اسلحه هم favonius انداختم (crescent pike هم تو آهنگری پیدا کردم)

-----
@NHM @cm180life
دستتون درد نکنه، متاسفانه لول همه رفته بالا نمیتونم بیام کمکتون ولی اگر گلی چیزی خواستید تعارف نکنید بیاید :D

به این حرفت رسیدم :D
سرعتی هست، اون کمبو پرش و Dash ـش خوب هست ولی هیچی نداره دیگه. تو پرواز (شاید شاید) بدرد بخوره اما فایده دیگه نداره. Ultimate ـش این وسط شاید خوب باشه.
البته فعلا تا 50 رسوندم اسلحه هم 50 ـست اما باز فکر نمیکنم تا 80 بتونه از این رو به اون رو بشه. جلوی بعضی 5* ـهایی که امشب دیدم رسما 4* میشه.
چاره ای نیست فعلا میرم جلو.

------
نمیدونم این hoyoverse خیلی خسیس هست یا تعطیل هست ؟ من که قصد ندارم ولی برای برگشتن یه پلیر قدیمی که از کلی ایونت و چیزا جامونده میتونه یکی دوتا بنر ویژه بذاره که هیروهای خاص با یه قیمت ویژه رو داشته باشه و حسابی جیبشون رو خالی کنه تازه کنارش یه سیستم ریست هم میذاشت طرف شخصیت قدیمی ها رو ریست میکرد جدیدا رو آپ میکرد !! الان برای من هیچ چیز خاصی نداره فکر کنم کلا فقط 100-200 تا جم بده.

خب الان یکم دستم اومد، نین به نظرم هنوز همون S هست در حد لول من هنوز همه رو میتونم راحت بزنم (به جز المنت یا باس های خاص). ولی با این حجم از شخصیت، اسکیل، آرتیفکت و چیزایی که اومده طبیعی هست یکی بره سراغ جدیدتر ها و روی اینا وقت بذاره با این کمبوهای فان و خوب تا اینکه بیاد یه هیروی قدیمی رو استفاده کنه و براش آرتیفکت فارم کنه.

با تشکر ویژه از @ce7en44 امشب اومد کلی کمک کرد چند بار هم دامین Vermilion Hereafter رو رفتیم و برای بار اول چیزای خوبی هم گرفتم :

با معیار های قدیم اینا خوب حساب میشدن الان رو نمیدونم :D
View attachment 253527
View attachment 253528
View attachment 253529
View attachment 253530
View attachment 253531 ///////////////// View attachment 253532
فقط این آخری sub stat ـهاش خوب نبود ولی این یکی که دارم خیلی خوبه اما افکت ست رو بهم میریزه نمیدونم کدوم ارزشش بیشتره
اسلحه هم favonius انداختم (crescent pike هم تو آهنگری پیدا کردم)

-----
@NHM @cm180life
دستتون درد نکنه، متاسفانه لول همه رفته بالا نمیتونم بیام کمکتون ولی اگر گلی چیزی خواستید تعارف نکنید بیاید :D
فعلا همینا رو استفاده کن، بعدا اگه بهتر گیرت اومد جایگزین کن. افکت ست هم خیلی مهمه چون آرتیفکت مخصوص ژیائو هست:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or