Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
2 روزه خیلی فعال شدم :3

اون دامین جدیده رو رفتم هرچی داد زباله بود :3

با اینکه ویش 50 اینام ولی 3 تا ویش زدم 2 تاش اسلحه 4* داد به نظر میاد ویش بعدی آیاکا میاد خونه :x

ابیس جدیدو رفتم و طبقه 11 بدون اینکه دشمنا رو ببینم دقیقا کاراکترایی رو انتخاب کردم که نباید میکردم :)) اونجا که همه دشمنا پایرو بودن منم تیم پایرو برده بودم و اون قسمت الکترو هم همه کاراکتر الکترو هام:D با این حال 7 ستاره کردم >:)

یکی بیاد داستان این 3 ماهو تعریف کنه چون احتمالا من میخوام با قلبی شکسته داستانی ها رو رد کنم سریع که زود تر برسم به بقیه :<

2 روزه خیلی فعال شدم :3

اون دامین جدیده رو رفتم هرچی داد زباله بود :3

با اینکه ویش 50 اینام ولی 3 تا ویش زدم 2 تاش اسلحه 4* داد به نظر میاد ویش بعدی آیاکا میاد خونه :x

ابیس جدیدو رفتم و طبقه 11 بدون اینکه دشمنا رو ببینم دقیقا کاراکترایی رو انتخاب کردم که نباید میکردم :)) اونجا که همه دشمنا پایرو بودن منم تیم پایرو برده بودم و اون قسمت الکترو هم همه کاراکتر الکترو هام:D با این حال 7 ستاره کردم >:)

یکی بیاد داستان این 3 ماهو تعریف کنه چون احتمالا من میخوام با قلبی شکسته داستانی ها رو رد کنم سریع که زود تر برسم به بقیه :<
من خودم هنوز کزم رو تموم نکردم ولی شنیدم بسی چیزای مهمی خواهم دید:-"

انکومینیا رو رفتی یا نه؟ اگر نرفتی شدیدا توصیه میکنم با دقت فراوان به تمام دیالوگ ها و مراحل فرعیش برو!
بدون شک یکی از بهترین داستان ها...نه فقط گنشین، که توی خیلی از RPGهای دیگه هست:-:

به لطف این ایونتی که باید تو 2 مرحله دشمن ها رو بزنی با بقیه شخصیت ها بازی کردم چقدر قوی و خوب بودن ... :o :x البته یه بخش زیادی از قوی بودنشون که به خاطر باف ها بود اما باز گیم پلی، اسکیل ها، قدرت ها خیلی خوب بود خیلی حال داد. کمبوهایی که با بعضی ها میشد زد خیلی خوب بود. (طبق معمول یه کمبو عجیب هم زدم، Ult ـه Kaeya و دویدن Mona :D نمیدونم چرا اون موقع به ذهنم نرسیده بود خیلی ترکیب خطرناکی هست :D) توضیحات هر شخصیت رو نتونستم بخونم اما :

این دختره شوگان هم طراجی هم اسکیل و مبارزه ای عالیه ، باربارا mermaid جالب بود، این دختر برقی 5* خوب بود شبیه مونا بود اما به نظرم خیلی قوی تر باشه، این پسر خوشتیپه انگار غیب میشه آره ؟ اسکیلش رو نفهمیدم اما Ult ـش خیلی خوب بود خوشم اومد. در آخر این یارو Geo Claymore ـیه چقدرر قوی بود لامصب با هر ضربه اش 16k دمیج میداد نمیدونم بدون باف ها چطوری هست ولی حتی 10k هم دمیج بده باز خیلی قویه !
گفتم، همه بوست شده بودن اما به طور کلی از نظر طراحی، اسکیل و ... خیلی خوب شده و تنوع پیدا کرده بازی.

در آخر اینکه متوجه شدم کلی Story از شخصیت ها اومده :x به نظرم ارزش داشت این break ـی که رفته بودم کلی محتوا دارم :x (فقط باید یه فکری کنم برم رو لپ تاپ قشنگ لذت ببرم :-?)

-----

@ce7en44
این Reward x2 ـهایی که می گفتم برای آرتیفکت میتونم استفاده کنم به خاطر برگشتنم بود روزی 3 بار تا 12 روز میتونم استفاده کنم، جدا از این ایونتی که هست.

@BoxBox
میگم باربارات C90 شده تا الان ؟ :D (اگر اشتباه نگرفته باشم :-" )

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
به لطف این ایونتی که باید تو 2 مرحله دشمن ها رو بزنی با بقیه شخصیت ها بازی کردم چقدر قوی و خوب بودن ... :o :x البته یه بخش زیادی از قوی بودنشون که به خاطر باف ها بود اما باز گیم پلی، اسکیل ها، قدرت ها خیلی خوب بود خیلی حال داد. کمبوهایی که با بعضی ها میشد زد خیلی خوب بود. (طبق معمول یه کمبو عجیب هم زدم، Ult ـه Kaeya و دویدن Mona :D نمیدونم چرا اون موقع به ذهنم نرسیده بود خیلی ترکیب خطرناکی هست :D) توضیحات هر شخصیت رو نتونستم بخونم اما :

این دختره شوگان هم طراجی هم اسکیل و مبارزه ای عالیه ، باربارا mermaid جالب بود، این دختر برقی 5* خوب بود شبیه مونا بود اما به نظرم خیلی قوی تر باشه، این پسر خوشتیپه انگار غیب میشه آره ؟ اسکیلش رو نفهمیدم اما Ult ـش خیلی خوب بود خوشم اومد. در آخر این یارو Geo Claymore ـیه چقدرر قوی بود لامصب با هر ضربه اش 16k دمیج میداد نمیدونم بدون باف ها چطوری هست ولی حتی 10k هم دمیج بده باز خیلی قویه !
گفتم، همه بوست شده بودن اما به طور کلی از نظر طراحی، اسکیل و ... خیلی خوب شده و تنوع پیدا کرده بازی.

در آخر اینکه متوجه شدم کلی Story از شخصیت ها اومده :x به نظرم ارزش داشت این break ـی که رفته بودم کلی محتوا دارم :x (فقط باید یه فکری کنم برم رو لپ تاپ قشنگ لذت ببرم :-?)

-----

@ce7en44
این Reward x2 ـهایی که می گفتم برای آرتیفکت میتونم استفاده کنم به خاطر برگشتنم بود روزی 3 بار تا 12 روز میتونم استفاده کنم، جدا از این ایونتی که هست.

@BoxBox
پسر خوشتیپه کیه؟ از تارتاگلیا و دیلوک خوشتیپ تر نداریم که :-"
اون geoه هم ایتو ، فکر کنم اینجا دو نفر داریم، من با سلاحش دارم، آرتیفکت هامم بد نیست، ولی در حالت عادی یه 8Kی میزد اگر اشتباه نکنم(بدون هیچگونه باف)

توی برست و بافgeo و ژانگ لی ، حدود 80Kی میزند هر ضربه :-" فکر کنم...یادم نمیاد :-"

خونه و ماهی رو هم باز کردم میگم این کتریه داره آپدیت میشه ؟ چون نمیتونم چیزی بچینم.
بعد توی استفاده از منابع و جا محدودیت دارم ؟ با برنامه برم یا هرچی دم دست اومد بزارم ؟

اون geoه هم ایتو ، فکر کنم اینجا دو نفر داریم، من با سلاحش دارم، آرتیفکت هامم بد نیست، ولی در حالت عادی یه 8Kی میزد اگر اشتباه نکنم(بدون هیچگونه باف)

توی برست و بافgeo و ژانگ لی ، حدود 80Kی میزند هر ضربه :-" فکر کنم...یادم نمیاد :-"
نمیدونم همه گذاشتن پروفایلشون Hydro مو سفیده فکر کنم عینک هم داشت، نه اینم خوبه :D اون دوتا اینقدر کم پیدا هستن که به فراموشی سپرده شدن :-"
هر ضربه 80 تا .. معلوم بود خیلی قویه ! شخصیتی هم فکر میکنم باحال باشه مشتاق داستانش هستم :x
از آپدیت بعدی ها خبر ندارم ولی فعلا بین اینایی که امروز رفتم نظرم به ترتیب اینه : ایتو/شوگان - آیاکا/مو سفیده - وکیل برقیه/mermaid barbara
4 ستاره ها رو اصلا دقت نکردم ولی شاید rosaria و اون یارو قل قلیه.
راستی یه امبر 5* هم بود :D اما هیچی از اسکیلاش نفهمیدم :D

• Like
Reactions: NHM and ce7en44

-----

@ce7en44

@BoxBox
درسته که ایونت باف زیاد میداد ولی اگه دقت کنی کاراکترهای تریال خیلی معمولی باف شده بودن و با سلاح های چهار ستاره بودن. تازه روش بازی کردنشون رو اگه یاد بگیری بهتر هم میتونی بری :D

پس در مورد آرتیفکت درست حدس زده بودم:D

آیاتو رو میگه :-"

خونه و ماهی رو هم باز کردم میگم این کتریه داره آپدیت میشه ؟ چون نمیتونم چیزی بچینم.
بعد توی استفاده از منابع و جا محدودیت دارم ؟ با برنامه برم یا هرچی دم دست اومد بزارم ؟

نمیدونم همه گذاشتن پروفایلشون Hydro مو سفیده فکر کنم عینک هم داشت، نه اینم خوبه :D اون دوتا اینقدر کم پیدا هستن که به فراموشی سپرده شدن :-"
هر ضربه 80 تا .. معلوم بود خیلی قویه ! شخصیتی هم فکر میکنم باحال باشه مشتاق داستانش هستم :x
از آپدیت بعدی ها خبر ندارم ولی فعلا بین اینایی که امروز رفتم نظرم به ترتیب اینه : ایتو/شوگان - آیاکا/مو سفیده - وکیل برقیه/mermaid barbara
4 ستاره ها رو اصلا دقت نکردم ولی شاید rosaria و اون یارو قل قلیه.
راستی یه امبر 5* هم بود :D اما هیچی از اسکیلاش نفهمیدم :D
آره فعلا بسته هست.
هر چی میتونی بساز تا لول قوری مکس که شد بد برو ست های کاراکترها رو بساز تا جم بگیری. بعدش هم میتونی دلبخواهی بسازی :D

امبر 5 ستاره :)) =)) الان مازیار میاد به 11 روش سامورایی به قتل میرسونت :D یویمیا جزو DPS های تک زن هست یعنی برای باس ها بهتره. اول اسکیل میزنه و بعد شروع میکنه نرمال اتک زدن. تیرهاش تا یه مدت پایرو دمیج میدن. با ژینگکیو و فیشل و یونجین ببر خیلی قویه :D

View attachment Tried the Melt showcase thing again, this time with food buffs. - Yoimiya_Mains.mp4

پس در مورد آرتیفکت درست حدس زده بودم:D

آیاتو رو میگه :-"
اره :D
همین :D چقدر شبیه آیاکا هست داداشش نیست ؟

آره فعلا بسته هست.
هر چی میتونی بساز تا لول قوری مکس که شد بد برو ست های کاراکترها رو بساز تا جم بگیری. بعدش هم میتونی دلبخواهی بسازی :D

امبر 5 ستاره :)) =)) الان مازیار میاد به 11 روش سامورایی به قتل میرسونت :D یویمیا جزو DPS های تک زن هست یعنی برای باس ها بهتره. اول اسکیل میزنه و بعد شروع میکنه نرمال اتک زدن. تیرهاش تا یه مدت پایرو دمیج میدن. با ژینگکیو و فیشل و یونجین ببر خیلی قویه :D

View attachment 253594
خوب شد گفتی میخواستم زمین کشاورزی کنم :D فعلا که همه اش درخت و لوازم بود ست ندیدم. از اون یارو رهگذره هم فقط دو تا چیز خریدم شبیه سکه طلاست سگ و سنگ ها به نظرم بیخود اومد گربه میخوام :-"

:-" حالا با این توضیحات و ویدئویی که دادی لقب امبر رو ازش پس میگیرم :-" فعلا که خودشم ندارم :D

----
پیرو پست دیروز، دوستان پیشنهاد میکنم تو موبایل با ویس ژاپنی بازی نکنید :دی ژاپنی ها از دل و جون مایه میذارن سر همین بعضی صدا ها ممکنه سوء تفاهم پیش بیاره :دی یا صدا رو قطع کنید یا هدفون استفاده کنید. :دی

اره :D
همین :D چقدر شبیه آیاکا هست داداشش نیست ؟

خوب شد گفتی میخواستم زمین کشاورزی کنم :D فعلا که همه اش درخت و لوازم بود ست ندیدم. از اون یارو رهگذره هم فقط دو تا چیز خریدم شبیه سکه طلاست سگ و سنگ ها به نظرم بیخود اومد گربه میخوام :-"

:-" حالا با این توضیحات و ویدئویی که دادی لقب امبر رو ازش پس میگیرم :-" فعلا که خودشم ندارم :D

----
پیرو پست دیروز، دوستان پیشنهاد میکنم تو موبایل با ویس ژاپنی بازی نکنید :D ژاپنی ها از دل و جون مایه میذارن سر همین بعضی صدا ها ممکنه سوء تفاهم پیش بیاره :D یا صدا رو قطع کنید یا هدفون استفاده کنید. :D
والا من حدس میزدم پسر عموی آیاکا باشه ولی بعد یکی اومد با شواهد و قرائن اثبات کرد که نه داداشش هست:D

ست یه اسکرول هست که از همون توبی میخری، بعد لوازمش رو جدا باید بسازی.

ببین چیزهایی که وزن کمتری دارن و ارزش بیشتر اول بچین:D

نه چون اونا از جون و دل مایه گذاشتن، پس ما هم باید با نهایت صدا گوش بدیم :D

اینو گفتی، یه خبری لیک شده که صداگذارهای چینی دارن از داخل خونه ضبط صدا میکنن :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or