Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
نه خدا وکیلی چه باحالی در شخصیتش دیدی؟ :-" :D یه ناکو وید هست که اونم کنون نیست:D

تن تن با پینگ 70 مشکل داشت، دیگه 200 که هیچی :D به نظرم یه ست چهار تایی HoD بزار و در کنارش یونجین هم بیلد کن، تاثیرش خیلی بیشتره. میتونی VV چهار تایی هم روی یه ساپورت انمو دیگه بزاری :D

چیلده رو دو تا گلادیاتور و دو تا شیمناوا بزار :-"

ّرعکس من از وقتی گانیو گرفتم زندگی خیلی شیرینتر شده :D
خجالت بکش:-"
بعد ملت میرن عاشق گانیو و کوکومی میشن:|

اون HoD انقدر فارم کردم قبلا و کوفتم نداده از زندگی ناامیدم:((

یون جین هم که حتما میاد کنار دستش در هر صورت:-"

تارتاگلیام خوبه الکی تو گولم نزن:(

گانیو...
من دو هفته عید به جای یکی از بچه ها که رفته بود مسافرت باهاش بازی کردم...
آره قوی بود! ولی خیلیییی سرطان بود سبک گیم پلیش برام:دی
همون به درد 5دقیقه بازی کردن تو ایونت ها میخوره برام فقط:-"

یعنی واقعا اونجا که از لومین جلو رایدن دفاع کرد هیچ حس خاصی بهت دست نداد؟ :|:|:|:|:|
بعدم بادوم زمینی جذاب هم نباشه بازم خوشمزه هست.
View attachment 253047
البتهرتصحیح کنم که Aether :-" اون عفط یکی از خفنیت هاشه:دی

گانیو...
آره قوی بود! ولی خیلیییی سرطان بود سبک گیم پلیش برام:D

البتهرتصحیح کنم که Aether :-" اون عفط یکی از خفنیت هاشه:D
گانیو چشه؟ چیش سرطانه؟ :|
اتر کیه ما فقط لومین میشناسیم :D
آره اون فقط یکی از صحنه های خفنش بود ولی قاعدتاً @ce7en44 همون صحنه رو اگه اسکیپ نکرده باشه باید گلبرگ هاش ریخته باشه از اون حجم از جذابیت.
حتی یویمیا هم جدیدا داره ناکو وید مصرف می‌کنه تا قسمتی از جذابیت بادوم زمینی نصیبش بشه

IMG_20220425_171226.jpg

گانیو چشه؟ چیش سرطانه؟ :|
اتر کیه ما فقط لومین میشناسیم :D
آره اون فقط یکی از صحنه های خفنش بود ولی قاعدتاً @ce7en44 همون صحنه رو اگه اسکیپ نکرده باشه باید گلبرگ هاش ریخته باشه از اون حجم از جذابیت.
حتی یویمیا هم جدیدا داره ناکو وید مصرف می‌کنه تا قسمتی از جذابیت بادوم زمینی نصیبش بشه

View attachment 253050
گیم پلش:-" فاقد هیچ جذابیتی نیست:دی
کماندار فقط یومیا! آدم لذت میبره ازش:دی

تقریبا تمام کاراکترها بازی کردن باهاشون شامل انواع و اقسام انیمیشن ها میشه، که دیدنشون به تنهایی لذت بخشه:دی
ولی گانیو تقریبا هیچ:-"

---

لومینه که بدمن داستانه...نمیدونم...هیچ ارتباطی یادم نمیاد تا اینجا با کازوها داشته باشه:-"

یومیا خدایی خودش جذابه:دی ... کارای ترکیبی با klee بسازن هم به جذابیت جفتشون اضافه میشه>:) :)) ( گیم پلی Klee هم دوست نداشتم، خیلیییییی نزدیک زنه:-" )

گیم پلش:-" فاقد هیچ جذابیتی نیست:D
کماندار فقط یومیا! آدم لذت میبره ازش:D

تقریبا تمام کاراکترها بازی کردن باهاشون شامل انواع و اقسام انیمیشن ها میشه، که دیدنشون به تنهایی لذت بخشه:D

---

لومینه که بدمن داستانه...نمیدونم...هیچ ارتباطی یادم نمیاد تا اینجا با کازوها داشته باشه:-"

یومیا خدایی خودش جذابه:D ... کارای ترکیبی با klee بسازن هم به جذابیت جفتشون اضافه میشه>:) :)) ( گیم پلی Klee هم دوست نداشتم، خیلیییییی نزدیک زنه:-" )
با اینکه گانیو به نسبت زمانی که تازه اومده بود خیلی افت کرده ولی برا من همچنان جذاب ترین اسپیدران ها برام اسپیدرانای گانیو یا آیاکا هست.
ابیس فعلی با گانیو:

یعنی واقعا اونجا که از لومین جلو رایدن دفاع کرد هیچ حس خاصی بهت دست نداد؟ :|:|:|:|:|
بعدم بادوم زمینی جذاب هم نباشه بازم خوشمزه هست.
View attachment 253047
آره اون تیکه اونقدر حواسم به لومینه و رایدن بود که نفهمیدم چی شد:-" اوکی، یه ذره باحاله :D

گانیو...
آره قوی بود! ولی خیلیییی سرطان بود سبک گیم پلیش برام:D

البتهرتصحیح کنم که Aether :-" اون عفط یکی از خفنیت هاشه:D
بین تمام کاراکترهایی که باهاشون بازی کردم گانیو جزو اونایی بوده که کیتش نقص نداره. تنها دلیلی که ملت فقط از شارژ اتکش استفاده میکنن به خاطر قدرت زیادشه وگرنه حتی اگه از شارژ اتکش هم استفاده نکنی بازم میتونی انرژی ریشارژش رو زباد کنی و ۲۴ یی باهاش دیسکو راه بندازی:D
نمیخوام با کسی که از مثل خرگوش بالا و پریدن لذت میبره در مورد سبک گیم پلی سرطانی صحبت کنم:D

گیم پلش:-" فاقد هیچ جذابیتی نیست:D
کماندار فقط یومیا! آدم لذت میبره ازش:D

تقریبا تمام کاراکترها بازی کردن باهاشون شامل انواع و اقسام انیمیشن ها میشه، که دیدنشون به تنهایی لذت بخشه:D

---

یومیا خدایی خودش جذابه:D ... کارای ترکیبی با klee بسازن هم به جذابیت جفتشون اضافه میشه>:) :)) ( گیم پلی Klee هم دوست نداشتم، خیلیییییی نزدیک زنه:-" )
نه خدا وکیلی این ایرادی که گرفتی شامل همه میشه چون اکثرا روی یکی‌دو تا حرکت قفل میشن و باقی انیمیشن هاشون دیده نمیشه:-":D

آره اون تیکه اونقدر حواسم به لومینه و رایدن بود که نفهمیدم چی شد:-" اوکی، یه ذره باحاله :D

بین تمام کاراکترهایی که باهاشون بازی کردم گانیو جزو اونایی بوده که کیتش نقص نداره. تنها دلیلی که ملت فقط از شارژ اتکش استفاده میکنن به خاطر قدرت زیادشه وگرنه حتی اگه از شارژ اتکش هم استفاده نکنی بازم میتونی انرژی ریشارژش رو زباد کنی و ۲۴ یی باهاش دیسکو راه بندازی:D
نمیخوام با کسی که از مثل خرگوش بالا و پریدن لذت میبره در مورد سبک گیم پلی سرطانی صحبت کنم:D

نه خدا وکیلی این ایرادی که گرفتی شامل همه میشه چون اکثرا روی یکی‌دو تا حرکت قفل میشن و باقی انیمیشن هاشون دیده نمیشه:-":D

بقیه ی کاراکترها، حتی همون ژیائو هم بالاخره یه 4تا نرمال اتکم باهاش رد و بدل میکنی:دی (که نیزه ای ها کلا بهترین انیمیشن ها رو دارن:دی )
یا همینطور ژانگ لی و هوتائو و ...

کلا تیرکمونی ها به نظرم به عنوان ساپورت میتونند خوب باشن:دی یه لحظه بیان داخل یه حرکتی بزنند و برن:دی
اما DPS ... نه واقعا جذاب نیستن:دی
همین یلان چند روز دیگه میاد، انیمیشن خفن لگد کردن تیرکمون رو داره:))
ولی خوب مشخصه که این انیمیشن اصلا دیده هم نمیشه در آینده! حتی باهاش نمیشه چوب فارم کرد:-"

کلا هم درجه بندی کلاس ها برام اینه :

نیزه
شمشیر
کلیمور
.
.
کاتالیست
.
.
.
.
تیرکمون :D

---
بین کاتالیست ها ، یائه و نین جذابن
تیرکمون یومیا... و تارتاگلیایی که دوال اسورده:))

تو چرا از هرچی کاراکتر باحال از نطر شخصیتیه خوشت نمیاد؟ :-" این چه وضعشه :D
دقیقا سوال مهمی پرسیدی،نکته داره گمونم :))
یکم کمتر 200 در اکثر مواقع:-" 150~180 بیشتر... :-"
منم نزدیک 130-160
ست HOD درست هم ندارم! از جدیدم که خوب فقط یه روز 9بار رفتم و کوفتم نداد:-" (ست تارتاگلیا هم نمیدم بهش:-" :)) )
اینقدر برا آیاکا فارم کردم که ازش چندتاتیکه خوب دارم دست چایلده بجم راضیم ازش تو 10s همه چیزو پاک میکنه الا باس هارو :-"
ولی من برعکس melee خیلی بیشتر دوست دارم:-" اصلا حس مبارزه به همین جنگیدن با سلاح سرد و از نزدیکه:D
منم همینجورم تنها جایی که با رنج حال کردم ........... یادم نیست اصلا =))

اول کیلمور چون باهاش میتونی همه چیو بشکونی
دوم کاتالیست چون میتونی دور باشی و حتی رو هوا رو بزنی
سوم نیزه چون حرکاتش سریع هست و استایلش جالبه
-------
شمشیر که بنظرم اصلا دمیج نمیده تیر کمونم که شارژ کردنش عذاب هست
---------
کاش تفنگ اضافه کنن سه نوع .هم تیر بزنه هم لیزر و هم المنتال
و همینطور شلاق و یا کمند

تو وپن تایپ هایی که داریم با توجه به کاراکتر هاشون، کلیمور و شمشیر خیلی خوبن، با اینکه پتانسیل کاتالیست خیلی بالاست ولی یوزر هاش خیلی خشکن :D

یه ساپورت کرایو کاتالیست Off-Field بدن بازی دوباره جون میگیره :>

تو وپن تایپ هایی که نداریم ولی امیدوارم اضافه بشه قبلا گفتم، Scythe بهترین خواهد بود :-" تو هونکای هم کم نداشتیم پس HoYoverse تجربه ساختش رو داره :D

تفنگ خیلی ریسکیه، اگر بخوان سیستم Shooting ـه درست و حسابی بذارن پلیر های گوشی فشار میخورن :D اگر هم نذارن میشه کمان 2.0

این جور بازی ها نیاز به گیمیک دارن تا پلیر هارو نگه دارن، مثل اسکیل چایلد یا استک برست یولا، البته میشه با پسیو های خاص آرتیفکت هم این موضوع رو جبران کرد ولی اکثر ست های بازی شبیه همن، بدون کار خاصی همینطوری دمیج المنت یا نرمال اتک رو زیاد میکنن :D

همینطوری فقط کلیک کنی و اسکیل بزنی سریع تکراری میشه(Riptide ـه چاید چون المنت RNG داره تا 10 سال دیگه هم حال میده :D)، مگر اینکه یه چیز شدیدا OP مثل گانیو بدن :>

آخرین ویرایش:
برای سلاح من دوال اسورد رو واقعا دوست دارم! کلا چیز جذابیه:دی

داس که میگید هم خوبه:دی

دستکش/مشت یا هرچی بهش میگن هم معمولا تو بازی ها هستن، و میتونه چیز جذابی باشه:دی

تفنگ به نظرم همون تیرکمونه:-" تو فونتاین برمیدارن یک کاراکتر میدن موقع برستش، تیرکمون رو با تفنگ عوض میکنه(مثل Itto که سلاحش تغییر میکنه) و مثل یومیا المنتال اتک میزنه کلا:-"
یعنی...صرفا اسکین سلاح عوض میشه:-"

برای سلاح من دوال اسورد رو واقعا دوست دارم! کلا چیز جذابیه:D

داس که میگید هم خوبه:D

دستکش/مشت یا هرچی بهش میگن هم معمولا تو بازی ها هستن، و میتونه چیز جذابی باشه:D

تفنگ به نظرم همون تیرکمونه:-" تو فونتاین برمیدارن یک کاراکتر میدن موقع برستش، تیرکمون رو با تفنگ عوض میکنه(مثل Itto که سلاحش تغییر میکنه) و مثل یومیا المنتال اتک میزنه کلا:-"
یعنی...صرفا اسکین سلاح عوض میشه:-"
درباره ی مشت نمی‌دونم چرا یک حسی بهم میگه اینسان ( همونی که شخصیت قابل بازی از کشور ناتلان هست ) قراره فیزیکی مشت زن باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or