Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
Rerun Impact ـه :-" :D

خوبه، اگه سلاح یلان هم نده حداقل یه PJW برای ژیائو گیرم میاد و حداقل هو تائو از اشتراک نیزه راحت میشه :D
مگه اون بدبخت داره استفاده هم میشه که نیزه باهاش به اشتراک میزاری؟ :-"

مگه اون بدبخت داره استفاده هم میشه که نیزه باهاش به اشتراک میزاری؟ :-"
فقط بعضی وقت ها و در موارد خاص بله :-" مثلا همین ابیس فعلی داخل فلور 11 به کار میومد. به همین مناسبت هم یه ست درست و حسابی براش چیدم ولی نیاز به نیزه داره:-"

کازو ها چرا انقد طرفدار داره و توی رنکینگ SS+ عه ؟ >__>

من چند بار باهاش پلی کردم تو ایونت اینا و دوزش نداشتم :<
OP بودنش به کنار، اسکیلش در حد اسکیل چایلد حال میده :D

بیلد کردنش هم راحته

آیاتو رو ست جدید میبندید یا HOD ؟
هرجا چک کردم اکثرا ست جدید رو پیشنهاد دادن به عنوان انتخاب اول:-"
طبق معمول جواب "It Depends" هست :>

بستگی به ساب استت هات دارن، من 4 تا HoD دادم بهش خواستی بگو از دمیجش فیلم بگیرم بفرستم :D

اگر ساب استت هات یکی باشن، بازم ست جدیده فقط در حد 4,5% بیشتر دمیج میده

فعلا هرچی دم دستته با ساب بهتر بده دستش، بعدا وقت داشتی براش ست جدید رو فارم کن :-"

راستی نمیدونم فیکس کردن یا نه، ولی ست جدیده سر پینگ بالا پسیوش درست کار نمیکرد :))

پ.ن: من هنوز دامینش رو باز هم نکردم :>

سلیقه ای هست، من شخصیتش خوشم نمیاد (البته نه در حد ونتی) ولی گیم پلیش باحاله :D
آیاتو رو ست جدید میبندید یا HOD ؟
هرجا چک کردم اکثرا ست جدید رو پیشنهاد دادن به عنوان انتخاب اول:-"
اول بگو پینگت چنده :-"

دلم یه کاراکتر رنج خفن جدید میخواد

از دور واستم تیکه پاره کنم همرو :Gunner:
هرچی جدید میاد melee عه چرا:<

با این آمار فروشی که از Yoimiya دیدم بعیده ری ران بدن ازش :<
چون اصولا Melee فان تر و قوی تره، نه فقط گنشین، اکثر بازیا اینطورین متاسفانه :D

Yoimiya هم زیادی فیشله :D :D :D اگه اتک هاش در حد C1 نینگ هم AoE داشت خودم ویش میزدم

از وقتی فهمیدم صدای آیاکا همون Musubi ـه بیشتر دلم آیاکا میخواد :-" هنوز دارم ویش میزنم خبری نیست، چند روز دیگه شاپ و ابیس ریست میشه حداقل یه 4* دیگه از بنر بکنیم :D

سلیقه ای هست، من شخصیتش خوشم نمیاد (البته نه در حد ونتی) ولی گیم پلیش باحاله :D

اول بگو پینگت چنده :-"
تو چرا از هرچی کاراکتر باحال از نطر شخصیتیه خوشت نمیاد؟ :-" این چه وضعشه :D

یکم کمتر 200 در اکثر مواقع:-" 150~180 بیشتر... :-"

ست HOD درست هم ندارم! از جدیدم که خوب فقط یه روز 9بار رفتم و کوفتم نداد:-" (ست تارتاگلیا هم نمیدم بهش:-" :)) )

دلم یه کاراکتر رنج خفن جدید میخواد

از دور واستم تیکه پاره کنم همرو :Gunner:
هرچی جدید میاد melee عه چرا:<

با این آمار فروشی که از Yoimiya دیدم بعیده ری ران بدن ازش :<
یومیا احتمالا 2.8ه اینجور که میگن:دی
ولی من برعکس melee خیلی بیشتر دوست دارم:-" اصلا حس مبارزه به همین جنگیدن با سلاح سرد و از نزدیکه:دی

تو چرا از هرچی کاراکتر باحال از نطر شخصیتیه خوشت نمیاد؟ :-" این چه وضعشه :D

یکم کمتر 200 در اکثر مواقع:-" 150~180 بیشتر... :-"

ست HOD درست هم ندارم! از جدیدم که خوب فقط یه روز 9بار رفتم و کوفتم نداد:-" (ست تارتاگلیا هم نمیدم بهش:-" :)) )

یومیا احتمالا 2.8ه اینجور که میگن:D
ولی من برعکس melee خیلی بیشتر دوست دارم:-" اصلا حس مبارزه به همین جنگیدن با سلاح سرد و از نزدیکه:D
نه خدا وکیلی چه باحالی در شخصیتش دیدی؟ :-" :D یه ناکو وید هست که اونم کنون نیست:D

تن تن با پینگ 70 مشکل داشت، دیگه 200 که هیچی :D به نظرم یه ست چهار تایی HoD بزار و در کنارش یونجین هم بیلد کن، تاثیرش خیلی بیشتره. میتونی VV چهار تایی هم روی یه ساپورت انمو دیگه بزاری :D

چیلده رو دو تا گلادیاتور و دو تا شیمناوا بزار :-"

ّرعکس من از وقتی گانیو گرفتم زندگی خیلی شیرینتر شده :D

yoimiya اسکیلاشو بد ساختن
شارژ اتکش که خیلی بی استفادس
بهتر بود اگه قاطی اسکیلش میکردن یجورایی مثه التیمیت Xingqiu هر 2 تا نرمال اتک پرتاب میشه به اونایی که نزدیک تارگتش هستن

بعد تو ایونت ها هر وقت من از yoimiya استفاده کردم دمیج خیلی خفن زیادی داشت >__> به نظرم خیلی قدرتش وابسته با اسلحشه :<
واسه اونایی که پول خرج کینن واسش خیلی قوی میشه

آخرین ویرایش:

از نظر crowd control خوبه و از نظر باف و دیباف بهترین هست.
یه اسکیل با cooldown کم داره که دشمنا رو تو یه نقطه جمع می کنه.
خیلی راحت میشه بیلدش کرد طوری که نزدیک 40% المنتال دمیج رو باف کنه، همچین بافی برا کاراکترای hyper carry حیاتی هست.
اگه سلاحش هم داشته باشی مقدار اتک و نرمال اتک و شارژ اتک و پلانج هم باف می کنه.
اگه c2 باشه المنتال مستری هم اضاف می کنه که برای تیم های ویپ و ملت خیلی موثر هست.
از نظر دیباف ست vv هم دلیل خوب بودنش این هست که چون برای اعمال دیباف کاراکتر باید لحظه swirl توی زمین حضور داشته باشه ، ضربه اولیه برست کازو یه منطقه وسیع رو شامل میشه و همه دشمنا رو همون لحظه دیباف می کنه ولی مثلا ونتی دشمنا رو آروم آروم میکشه تو یه سیاه چاله که شعاع دمیجش کوچیک هست اما شعاع کشش زیادی داره ، این قضیه باعث میشه وقتی با ونتی برست بزنی دشمنای دورتر از سیاهچاله همون لحظه دیباف نشن و اگه سوییچ کنی رو یه کاراکتر دیگه دشمنایی که بعدا به سیاهچاله میرسن و swirl میشن دیباف روشون اعمال نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or