Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
فک کنم نوئل هم توی دامین بودش....میدونم ساپورت Geo هستش...ولی اینکه چطوری باف میداد و ساز و کارش دقیقاً چی بودش، ازش سر در نیوردم، البته برام مهم نیس چون پسره :D

داداش....این رو باید به کسی بگی که وان پیس نگاه نمیکنه....نه منی که 11 ساله هفتگی نگاش میکنم :)

قسمت داستانی اون رو هم رفتم....ولی بازم با ایتو حال نکردم...اینکه همش خودش رو دسته بالا میگیره و هی میگه ore-sama خیلی رو اعصابم بودش.

خشونت علیه زنان نیس؟ :-"
سعی کن به چشم هینا چان بهش نگاه کنی:D

واقعا، باید مثلا به من بگه :-"

بخش داستانی خیلی بد بیلد شده، ست چهار تایی نوبلس برای کسی که اصلا ازش بهره نمیبره فحشه :D

نه زدن سیسین میج کریو خشونت علیه زنان هست، همیشه دلم براش میسوزه:( ولی اگه سریع نکشمش پدرم رو درمیاره:-"
بعضیا اینجا منو نمیشناسن بهتره خودمو معرفی بکنم

من کسی هستم که برا یه 4 ستاره بنر 110 تا رول زد تا آخرش تونست بگیرتش و تازه آخرش پشیمون شد چون نیازش نداره
اشکال نداره، اونقدر توی بنر وایفوها جمع کردی که این ۱۱۰ تا توش گمه :))

تو نمیبینی، هیت میورزی! حساب نیست:-" پرهامم نمیتونه بنت کنه:(

چرا هرچی نکاته مثبته رو منفی میگی تو؟ :)) :-"

خوبه هر هفته بانو لاسیگنورا ساما رو میزنیا :(

نگو! نترسون:| لازمش دارم لعنتی! :|
5ستاره ایتو گرفتی یا باختی؟

من خودم هم آلبدو دارم هم دینگ دانگ ولی بازم نیاز حتمیی به گورو نداشتم همینجوریشم اونا خوب بودن

متاسفانه ایتو رو گرفتم میخواستم لااقل ببازم که بعدی گارانتی باشه :<

@Police _ 110
نظرت در مورد یوکو هیکاسا به عنوان صداپیشه شنهی چیه؟ :D

Ufn4ZSHL6utMeVgXaBY8fmBXUevz9ttVzs2Gl3N-Rmo.jpg

:D

صداش خوبه، نه اینکه بد باشه....ولی خیلی خاص و یونیک نیس که صدای خاطره انگیزی برام باشه.
یه صدایی میخوام مثل صدای شوگان (میوکی ساواشیرو)....که از شنیدنش همیشه لذت ببرم :D

سعی کن به چشم هینا چان بهش نگاه کنی

منو با امیرآکیبا اشتباه نگرفتی :D

اگه مادر گورو بودش، یه چیزی...نظرم عوض میشد :)

بخش داستانی خیلی بد بیلد شده، ست چهار تایی نوبلس برای کسی که اصلا ازش بهره نمیبره فحشه

اره منم تعجب کردم که نوبلیس گذاشتن روش....یه چندباری باهاش اتک دادم.....ولش کردم، دستم عادت نداشت شماره 5 رو بزنم که بیاد توی زمین :))
خوبه هر هفته بانو لاسیگنورا ساما رو میزنیا
نه زدن سیسین میج کریو خشونت علیه زنان هست، همیشه دلم براش میسوزه:( ولی اگه سریع نکشمش پدرم رو درمیاره

اینها (سینگورا و سیسین میج) مال دار و دسته ی فاتوئی ها هستن، ذات ـشون خرابه....ولی این بیچاره دختر بچه ـس....حتی از باربارا هم کوچیکتره :(

gd8c5e9elp581.png

صداش خوبه، نه اینکه بد باشه....ولی خیلی خاص و یونیک نیس که صدای خاطره انگیزی برام باشه.
یه صدایی میخوام مثل صدای شوگان (میوکی ساواشیرو)....که از شنیدنش همیشه لذت ببرم :D

اره منم تعجب کردم که نوبلیس گذاشتن روش....یه چندباری باهاش اتک دادم.....ولش کردم، دستم عادت نداشت شماره 5 رو بزنم که بیاد توی زمین :))

اینها (سینگورا و سیسین میج) مال دار و دسته ی فاتوئی ها هستن، ذات ـشون خرابه....ولی این بیچاره دختر بچه ـس....حتی از باربارا هم کوچیکتره :(

gd8c5e9elp581.png
چیه زدن بیلد ایتو رو خراب کردن؟ :|
ایتوی من رو بردارید تست ران برید حداقل فحشش ندید:))

---

فاتویی ها ذات خراب؟
فاتویی ها مگه مثبت نیستن؟ :-" حمایتم رو از تارتاگلیا... (و بانو لاسیگنورا ساما صرفا به دلایل دیگر!!! ) اعلام میدارم:-"

---

امروز که هیچکی نیست گویا!
19تا سوسک میخوام:-"
یه عالمه رفتن از @ce7en44 دزدیدم:-"
ولی خوب..‌بازم لازمه:-"
فکر کنم اولین و آخرین کاراکتری باشه که 3تاج میدم بهش و lvl90 میکنم:))

البته اگر گورو نده که مجبور به فارم بشم برای اون:-"

ویرایش: با تشکر از خلیل تکمیل شد:دی
ففط‌‌‌...پول ندارم اسند کنم :)) :)) :))

آخرین ویرایش:
یعنی بد شانس تر از من نیست
70 تا ویش زدم گفتم بقیه رو نزنم با اینکه یولا رو میخواستم بیام بنر جدید واسه ایتو
ده تا زدم اینو داد
یعنی اون از سر رایدن که چی چی داد اینم از سر ایتو
اون گورو هم باهاش باید دو تا .من سه تا.جیو باشه تو تیمت تا باف بده بهشون یعنی وحشتناک میشه.من با نویل و ژانگلی و نینگ بستم با گورو.ولی نوشته البدو بجای نینگ باشه عالیه که من ندارم.یعنی الکی ویش نزدم بنر قبلی باز سوختم:no::no::no:

یعنی بد شانس تر از من نیست
70 تا ویش زدم گفتم بقیه رو نزنم با اینکه یولا رو میخواستم بیام بنر جدید واسه ایتو
ده تا زدم اینو داد
یعنی اون از سر رایدن که چی چی داد اینم از سر ایتو
اون گورو هم باهاش باید دو تا .من سه تا.جیو باشه تو تیمت تا باف بده بهشون یعنی وحشتناک میشه.من با نویل و ژانگلی و نینگ بستم با گورو.ولی نوشته البدو بجای نینگ باشه عالیه که من ندارم.یعنی الکی ویش نزدم بنر قبلی باز سوختم:no::no::no:
الان که خوب شد،گارانتی شد 5ستاره بعدی ازهربنری بخوای خودشه فقط میمونه جمش که بشین فارم کن،ازاین قطب نماهابساز خدایی من یه جاهای میبره نشونم میده میگم 1000باراینجاردشدم پس این کجابوده
هنگ اوت هارو برو،کویست موست برو شاپم ریست میشه هنوز مونده ازبنرایتو دلسردنباش اگه میخوایش

خب این بنر هم اسکیپ. چقدر نچسبه ایتو:Shifty:

اگه قرار به انتخاب بین شنهه و گانیو باشه کدوم ارجحه؟ آیاکا هم دارم:Closedeyes:
شنهی نقش ساپورت داره و گانیو مین dps. باید ببینی کدوم به کارت میاد. وقتی تست ران اومد هم میتونی تصمیم بگیری.
متاسفانه شنهی زیاد به کار آیاکا نمیاد، حداقل با کیت فعلیش.

gd8c5e9elp581.png
آره شاید روی این کاراکتر خوب نباشه ولی من دوستش دارم، مخصوصا وقتی احمق بازی در میاره بامزه میشه :D
حالا جمعه بعدی معلوم میشه کی صدا گذاریشون کرده:D

مادر گورو؟:-"

بازم برای شما باید شماره بزنین، من باید L1 رو بگیرم و یه دکمه دیگه بزنم:D واسه همین فقط با همون کاراکتر تریال میرم مگه اینکه خیلی داغون باشه:D

ذات خراب کجا بود؟ بدبخت ها همه یتیم بودن که بردن فاتوییشون کردن:-"
دختربچه هم باشه بازم از ژیائو قدش بلندتره، پس میشه زدش :-" بعد هر کی با تبر به اون گنده ای بیاد سمت من میزنمش، حالا هر کی میخواد باشه :D

شنهی نقش ساپورت داره و گانیو مین dps. باید ببینی کدوم به کارت میاد. وقتی تست ران اومد هم میتونی تصمیم بگیری.
متاسفانه شنهی زیاد به کار آیاکا نمیاد، حداقل با کیت فعلیش.
از فضای برست گانیو میشه برای ملت زدن با هوتائو استفاده کرد؟ یا توهین به مقدساته؟ :Shifty:

از فضای برست گانیو میشه برای ملت زدن با هوتائو استفاده کرد؟ یا توهین به مقدساته؟ :Shifty:
من که به مقدسات گنشین اعتقاد ندارم، یعنی مرتدتر از من توی گنشین پیدا نمیکنی (رایدن و بیدو رو توی یه تیم گذاشتم) از هر چی میخوای استفاده کن :D

چند تا ویش برای ژیانگلینگ و باربارا زدم، یه گورو بهم داد، حالا مجبورم آیتم هایی که برای یونجین جمع کردم رو خرج گورو کنم:|

چند تا ویش برای ژیانگلینگ و باربارا زدم، یه گورو بهم داد، حالا مجبورم آیتم هایی که برای یونجین جمع کردم رو خرج گورو کنم:|
هیچ آیتم مشابهی ندارن:-"

خوشم میاد همه گورو گرفتید، جز من که لازمش دارم:(

xp book, mora ، آیتم باس، رزین،
اینا همه مشترکن:-"

میخوام بیام مروارید هات ببرم :>B-)
آیتم باس هم البته فقط کریستالش، که اونم چون برای خود گورو باید فارم کنی اون باس رباته رو ، به هر حال گیرت میاد:-" (یون جین باید باس گرگ بزنی:-" ) بقیه ی موارد ولی بلی:دی

بیا>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or