Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
راستی ژیائوم دو نکته داره:-"
اول اینکه همینطور که میدونی سلاح خودش رو ندارم و فاوانیوس بستم برای همین همیشه تو برستم احتمالا! :-" (البته بهت گفتم با این اسلحه اگر آماده داری چکشم بکن! جوابه:-" )
بعد به دو مورد پی بردم! یکی اینکه سلاحش بدبخت lvl80ه و من با این حال باهاش عشق میکنم!(یعنی عاشق تیم ژیائوم هستم تو ابیس! :x )
بعد اینکه R1 بود...و من حداقل یه کپی ازش داشتم خبر نداشتم:| (میتونستم R2 بکنم قرن ها پیش)
و دیروز شد R4 :-" وقت بشه سلاح این بدبختم LVL90 کنم:)) :-"

همممم... در مورد گورو من هنوز نمیدونم چه ستی اصلا باید بست، ولی هنوزم به نظرم خوب میتونه جواب بده رو ایتو؟ :-" بعد گفتی DEF فلت بعد DEF% حساب میشه...
که خو مهم نیست:-"
اون atkی که با مجموع defها به ایتو برمیگرده مهمه:-" البته واقعا نمیدونم چه شکلیه همه چیا! ولی بد به نظر نمیومد! فقط حیف که C4 تازه هیلرم میشه:(
بی خیال نکات ژیائو، دیگه فرند شیپ ده شد رفت :D در مورد فراموشی هم من بدتر از تو هستم، نگاه کردم و دیدم اسکیل نرمال هو تائو ۶ هست و یه مدت دو سه هفته هم جام فیزیکال روش بود :|
من تمام سلاح هام لول هشتاد هستن به غیر از پنج ستاره ها :D

گورو دیفنس فلت نیست، ۲۵٪ دیفنس هست (طبق چیزی که خودت گذاشتی:-")

عه؟ هیلر هم هست؟ من الان به شدت با کمبود هیلر مواجه هستم :-"

بی خیال نکات ژیائو، دیگه فرند شیپ ده شد رفت :D در مورد فراموشی هم من بدتر از تو هستم، نگاه کردم و دیدم اسکیل نرمال هو تائو ۶ هست و یه مدت دو سه هفته هم جام فیزیکال روش بود :|
من تمام سلاح هام لول هشتاد هستن به غیر از پنج ستاره ها :D

گورو دیفنس فلت نیست، ۲۵٪ دیفنس هست (طبق چیزی که خودت گذاشتی:-")

عه؟ هیلر هم هست؟ من الان به شدت با کمبود هیلر مواجه هستم :-"
آخه بنده خدا داره یه سمت Abyss رو میبره جلو‌‌‌... گناه داره:-"

اون 25% پسیو تلنته ، اسکیل و برستش 300تا هم فلته

هست ولی C4 :-"

اسکیل :
Screenshot_20211215-145528_Chrome.jpg
بر اساس تلنت 7 حدودی میگم 300تا

Screenshot_20211215-145602_Chrome.jpg
پسیو (وسطی)
که فکر کنم بر اساس Defه خود اون کاراکتر هست، و نه defه گورو

Screenshot_20211215-145625_Chrome.jpg
اینم Cهاش! ولی خو C4 تا بشه اسم هیلر گذاشت روش، میشه سه سال دیگه:-"
خوب طبق محاسبات ملت، توی 9ثانیه حدود 9~10K بیشتر هیل نمیکنه! اسم هیلر نمیشه گذاشت روش زیاد:-"

---

راستی باربارا هم تو بنر سلاح C6 شد...
خدایی بنری با دو کاراکتر C6 و هیچ گورو! خو ظلمه:|
ولی با این حال اگر رسیدم یه مولتی میزنم.‌‌اگر Xتا هم بزسم همین یکی بسه:-" با وضعیت دو کاراکتر دیگم اشتباه محضه:(

آخرین ویرایش:
@cm180life
با همون تیم 3-12 رو رفتم و 36* شد :>
30 ثانیه هم وقت اضافه اومد :D

ساعت Xiangling رو با ER عوض کردم(ATK بود) خیلی خیلی خیلی بهتر شد :D دمیجش درسته بیشتر بود ولی داون تایمش خیلی اذیت میکرد :D

C4 ـش انقدر برام مهمه که میخوام رو بنر ایتو ویش بزنم :>

بالاخره انتظارات به پایان رسید>:)

ppj0su9elp581.png

gd8c5e9elp581.png

دوستان ، الان ارزش داره من نویل رو بیلد کنم ؟c6 شده
جیو هم براش تراولر،ددی ژانگلی و لیدی نینگ دارم.
مین دی پی اس جیو ندارم کلاB-)
آره گفتم که من تا فلور 11 میبرمش عالیه :D
ولی فلور 12 فقط برا کلیر خوبه، واقعا دمیجش کم میاد

بالاخره داستان Tsurumi Island رو رفتم و چقدرررررررر خوب بود!!!!! :x عالی عالی! :x

یعتی کاعی بود این داستان + کیتسونه + نکو چان ، تو یک بازی AAA غربی ( Aka Witcher :-" ) بود، ملت تا سال ها براش به به و چه چه میکردن:-"
حالابگو بیا گنشین بزن، نمیزنند که:(
خدایی عالی بودن:x

---

آقا!!!!
چندی قبل(اوایل که همین داستان Tsurumi اومده بود) توی ردیت یکی یه سری فن آرت گذاشت از همین world questها و مثلا برای این بخش ruu و Kapatcir در آغوش هم بودن:-"
این آرت ها رو یادتون میاد؟ شدیدا میخوامش و هرچی میگردم نمیابم:(
خیلییی هم طراحی خوبی داشتن:-"
در راه خدا یکیتون امیدوارم سیو کرده باشه و برسونه:-"

من طبق معمول تست ران نرفتم
ولی گورو کلا ساپورته، فکرم نکنم DPS یا ساب DPS بشه ازش در اورد!
اگر بانو نین باهاش بوده، قرار بوده با همکن تموم کنی:-" (نوئل نبود؟ چون اون حتی بهتر نین هست+فقط همین سه تا رو 4* داریم دیگه؟وگرنه بوستدو نفره به درد بانو نمیخوره!)
فک کنم نوئل هم توی دامین بودش....میدونم ساپورت Geo هستش...ولی اینکه چطوری باف میداد و ساز و کارش دقیقاً چی بودش، ازش سر در نیوردم، البته برام مهم نیس چون پسره :D

دلیل نقطه مقابل هم بودن برای اینه که به راه راست وان پیس هدایت نشدی:-" در تاریکی آشکاری:-'

داداش....این رو باید به کسی بگی که وان پیس نگاه نمیکنه....نه منی که 11 ساله هفتگی نگاش میکنم :)

منم تست ران گورو متوجه نشدم چی به چیه. طبق چیزی که آکیبا گفته بود فکر میکردم دفاع رو زیاد کنه ولی روی نوئله که زیاد تاثیری نداشت:D

هو تائو یکی از بهترین کیت ها رو داره از نظر من چون احتمالا وقت کم آورده بودن و نتونستن نرفش کنن:D البته اون به المنت ریکشن های قوی هم دسترسی داره، ایتو صرفا جئو دمیج میزنه که یه سقفی هم برای دمیجی که میده داره، پس به نظرم همینم خوبه

قسمت داستانی اون رو هم رفتم....ولی بازم با ایتو حال نکردم...اینکه همش خودش رو دسته بالا میگیره و هی میگه ore-sama خیلی رو اعصابم بودش.

بالاخره انتظارات به پایان رسید>:)

ppj0su9elp581.png

gd8c5e9elp581.png

خشونت علیه زنان نیس؟ :-"

فک کنم نوئل هم توی دامین بودش....میدونم ساپورت Geo هستش...ولی اینکه چطوری باف میداد و ساز و کارش دقیقاً چی بودش، ازش سر در نیوردم، البته برام مهم نیس چون پسره :D

داداش....این رو باید به کسی بگی که وان پیس نگاه نمیکنه....نه منی که 11 ساله هفتگی نگاش میکنم :)

قسمت داستانی اون رو هم رفتم....ولی بازم با ایتو حال نکردم...اینکه همش خودش رو دسته بالا میگیره و هی میگه ore-sama خیلی رو اعصابم بودش.

خشونت علیه زنان نیس؟ :-"
تو نمیبینی، هیت میورزی! حساب نیست:-" پرهامم نمیتونه بنت کنه:(

چرا هرچی نکاته مثبته رو منفی میگی تو؟ :)) :-"

خوبه هر هفته بانو لاسیگنورا ساما رو میزنیا :(

بعضیا اینجا منو نمیشناسن بهتره خودمو معرفی بکنم

من کسی هستم که برا یه 4 ستاره بنر 110 تا رول زد تا آخرش تونست بگیرتش و تازه آخرش پشیمون شد چون نیازش نداره
نگو! نترسون:| لازمش دارم لعنتی! :|
5ستاره ایتو گرفتی یا باختی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or